Şimdi Ara

kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar maksimum 120-130 tl fiyatında kulak içi kulaklık önerisinde bulunabilir misiniz?

Forumdaki birçok kulak içi kulaklık incelemelerini okudum ama birine bakıyorum son ses açınca tizleri patlıyo birine bakıyorum bass, mid ve tizleri bozuyo. O yüzden bir türlü bir sonuca ulaşamadım.

Bir önceki kulaklığım Philips she3595 idi.Son seste bass ı falan güzel geliyordu ama içini temizliyim derken sol taraftan ses gelmemeye başladı.

Fazla mükemmel bir kulaklık istemiyorum ama bass ağırlıklı müzik dinliyorum , mid ve tiz leride sıkıntı çıkarmayacak düzeyde olursa yeterli. Philips she3595 i bile beğenmiştim ona göre, bir tavsiyede bulunursanız çok mutlu olurum.

• MEMT X5 arıyorsunuz siz.

https://forum.donanimhaber.com/memt-x5-cin-den-bir-muhtesem-kulak-ici-daha-rock-zircon-dan-daha-kaliteli-bas-eksiksiz-mid-tiz--127085208

Basları muazzam derecede başarılı, son ses, orta ses hiçbirinde mid ve tizleri bozmuyor. Bozmadığı mid ve tizlerde her kulaklıkta bulunmayacak kadar başarılı...

Spinfit Eartip de öneririm. konfora, tasarıma, sese katkısı 5 doları hak ediyor.

MEMT X5 sizi kesinlikle pişman etmez.
  • baraka77 kullanıcısına yanıt
    kulaklığa baktım gerçekten iyi ve fiyatı da çok iyi fakat sadece ali express te bulabildim. Kredi kartı bulunmadığı için alamıyorum ordan. Teknosa, d&r gibi yerlerden temin edebileceğim kulaklık olsa daha iyi olur.
  • JBL T290

SONY MDR XB50

PHILIPS SHQ2405BL

SONY MDR EX110 APR

URBANSENEARS KRANSEN

URBANSENEARS SUMPAN

Şu kulaklıkları araştırmıştım biraz ama fiyatını hakediyor dediğiniz var mı bunların arasında?
  • Ps4 ve Pc için uygunfiyatli kulaklık tavsiyesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklık Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Kulaklık tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Mikrofonlu kulaklık önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.