Şimdi Ara

Kulaklık Farkları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar İdeos x5 kullanıyorum. Arkadaşımdan blackberry kulaklıgı aldım ama kulaklıgın giriş yeri altın rengi dediğimizden. Aynı scart ve hdmi girişlerinde oldugu gibi. Kulaklıgı taktıgımda ses bozuk cıkıyor. Hepsi buradan Creative EP630 kulaklığı almayı düşünüyorum. Sorun cıkartır mı ? Birde bu kulaklıkların girişlerindeki farklar ne ?

Edit:Normal nokia kulaklığıda laptopda bozuk ses veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Is Well -- 7 Haziran 2012; 21:32:59 >

• Samsung blackberry kulaklıkları bizim telefonda girişler oturmasına rağmen bozukmuş gibi. Çalışıyor fakat 5 10 tllik dandik çin malı ve nokia kulaklıkları harika çalışıyor nedense

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brainwavz ve sennheiser model kulaklıklarda hiç bir problem olmadı. Bozuk çıkması senin taktığın kulaklıktan oluyordur. ( Bu arada denediğim kulaklıklar içinde ucu altın gibi olanlar da vardı.)
  • ep630 kulaklığım var az önce denedim x5'de çok dandik bir ses veriyor, cızırtılı sesler anlaşılmıyor. 2.3.5 official rom kullanıyorum.
  • Peki kulaklık alırken neye göre tercih etmeliyiz ? Alıp birde bozuk ses vermesi var
  • belki benim telefonumda sorun vardır çünkü kendi kulaklığında da garip geliyordu ses.
  • Kulaklık eğer telefon kulaklıgi ise yani konuşma yapabiliyorsanız kulaklık üzerinden cevaplama tuşuna basılı tutarsanız ses normal gelecektir müzik dinlediğinizde. Bu da cihazınız ile kulaklığın uygun olmadığını gösteren bir işaret olabilir.

Not: Benimkisi sadece tahmin.Benzer bir sorunun çözümü oldu bu yöntem benim için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pergamonist

Kulaklık eğer telefon kulaklıgi ise yani konuşma yapabiliyorsanız kulaklık üzerinden cevaplama tuşuna basılı tutarsanız ses normal gelecektir müzik dinlediğinizde. Bu da cihazınız ile kulaklığın uygun olmadığını gösteren bir işaret olabilir.

Not: Benimkisi sadece tahmin.Benzer bir sorunun çözümü oldu bu yöntem benim için.

İşe yaradı fakat sürekli basılı tutupda gezemeyiz ki. Birde internetten sipariş vericetim ep630'u. Sipariş verirken neye göre tercih edeceğiz ? Sonradan böyle bir durumla karşılaşmamak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_cavus

quote:

Kulaklık eğer telefon kulaklıgi ise yani konuşma yapabiliyorsanız kulaklık üzerinden cevaplama tuşuna basılı tutarsanız ses normal gelecektir müzik dinlediğinizde. Bu da cihazınız ile kulaklığın uygun olmadığını gösteren bir işaret olabilir.

İşe yaradı fakat sürekli basılı tutupda gezemeyiz ki. Birde internetten sipariş vericetim ep630'u. Sipariş verirken neye göre tercih edeceğiz ? Sonradan böyle bir durumla karşılaşmamak için.

Kardeşim tam bir bilgim yok ne dersem yanlış olur. Benim çözümüm telefonumda kablosuz kulaklık konuşmak için müzik dinlemek için ise normal kulakligim var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Ben ep630 kullanıyorum ses gayet normal geliyor

• sennheiser mx 80 var bende çok iyi bass kalitesi var sırf bu yüzden aldım,tavsiye ederim.
  •  Kulaklık Farkları

resimdeki kulaklıklardan en soldakini kullanıyorum. aircoustic by vivanco markalı. Mükemmel bass, mükemmel kaliteli ses. Tamamen şans eseri buldum bu ürünü

• quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

sennheiser mx 80 var bende çok iyi bass kalitesi var sırf bu yüzden aldım,tavsiye ederim.

kaç aydır kullanıyorsunuz ?

kullanan arkadaşlarımın bazıları 1-2 ayda jak kısmının veya kulaklıklardan birinin bozuldugunu söyledilerde.
  • Brainwavz öneririm. 30-40 liraya çok kaliteli kulaklıkları var
  • quote:

Orijinalden alıntı: thisisshit

quote:

quote:

Ben ep630 kullanıyorum ses gayet normal geliyor

benim telefonda mi sorun var acaba ben ep630 kullandigimda ses bozuk geliyor. sizin kulaklıkta mikrofon var mı?

• quote:

sennheiser mx 80 var bende çok iyi bass kalitesi var sırf bu yüzden aldım,tavsiye ederim.

o tip kulaklıklarda bass mı çıkıyor? hiç denk gelmedim. şu kulağın tam içine girenler vardı w810i kulaklığı kafamı patlatabilecek güçteydi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAMPAG£

quote:

o tip kulaklıklarda bass mı çıkıyor? hiç denk gelmedim. şu kulağın tam içine girenler vardı w810i kulaklığı kafamı patlatabilecek güçteydi :D

hpm-70 çok ayrı bir kulaklık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: RAMPAG£

quote:

Kulak içi kulaklığı bilerek almadım,çünkü bu tarz kulaklıkların kulağa zararı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

kaç aydır kullanıyorsunuz ?

kullanan arkadaşlarımın bazıları 1-2 ayda jak kısmının veya kulaklıklardan birinin bozuldugunu söyledilerde.

3 aydır kullanıyorum,düzgün kullanılırsa hiçbir şekilde hasar olmuyor.Jak ve kulaklıklar düzgün.
  • madem burası tavsiye konusu olmuş ben de bi danışıyım size :D

bana da bassları ve tizleri dengeli bi kulaklık lazım, 50 liraya kadar açığım ama kesinlikle farka değer diosanız 60 70 e kadar da yolu var

genelde rock metal türleri müzik dinlerim ama yeri geldiğinde pop ve slow müzik de dinleyebiliyorum

özellikle sert şarkılarda davula her vurduklarında kafamda hissetmek istiyorum onu , şu ana kadar genelde 15 20 liralık philips kulaklıkları kullandım ama pek memnun değilim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.