Bildirim
Kulaklık alacağım yardım !!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bence creative ep630 al o bütçeye en uygunu. Kendim kullanıyorum son derece mennunum. _____________________________ -
Fake ürünler 5 dolara üretilip 50 liraya satılır. Uzak durun. Earbud düşünüyorsanız sennheiser MX 365 öneririm. Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum, sıkıntısı yok. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Aelion
Max 50 liraya nasıl bir kulaklık almalıyım sokakta falan müzik dinlemek için aklımda fake dr dre beats var ama öneriniz varmı ? forumda yeniyim umarım başlığı doğru yere açmışımdır

Creative EP630u incele.
_____________________________ İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi- 2005 Citroen C4 VTS 2.0 16V 180HP
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aelion
Max 50 liraya nasıl bir kulaklık almalıyım sokakta falan müzik dinlemek için aklımda fake dr dre beats var ama öneriniz varmı ? forumda yeniyim umarım başlığı doğru yere açmışımdır

cep telefonunun kulaklığını kullan dostum :D ne kadar paraya nasıl kulaklık aldıysam hep bozulmuştur cep tlfnumun kulaklığını yıllardır kullanmaktayım :D_____________________________ ismim osman soyadım colak kısaca osmanco :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler