Şimdi Ara

Kulaklığın Upuzun Kablosundan BIKTIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ya Senheiser MPX 360 kullanıyorum W880i telefonum ile. Mağlum 3.5 girişi olmadığı için SE'nin orjinal çevirici aparatını kullanıyorum. Ama ikisinin kabloları birleşince upuzun bir kablo çıkıo meydana. Kabloyaı her defasında dolamak zorunda kalıyorum. Siz nasıl çözüm buldunuz acaba???

• daha önceden Yazılımcı Online arkadaşımız kablonun nasıl kısaltılacağını anlatmıştı eski sayfalara bi göz gezdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildwolft -- 18 Ekim 2008; 22:09:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft

daha önceden Yazılımcı Online arkadaşımız kablonun nasıl kısaltılacağını anlatmıştı eski sayfalara bi göz gezdir

Bi araştırayım saol dostum
  • hiç kesmeye gerek yok =)

5-10ytl.ye kısa çevirici aparatlar satılıyor al onlardan bitane...
  • Evet topici buldum ve baştan sonra okudum. Orjinal aparatı bozamam ben Çevirici aldım yurtdışından 2 liraya 15 gün sonra elimde olacak o zaman deneyeceğim
  • 2 lira için, kaç para kargo ödedin merak ettim..

Geçen aldığım sıvı soğutma parçalarına 72 dolar kargo parası verdim
  • beyler o ceviriciler cok dandik oluyo benden söylemesi...aynı dert bende de wardı cx300 almayı düşünüyodum ama önce ceviricisini alıyım dedim..tahtakalede 3.5 liraya buldum...bi onunla bi de orjinal mikrofonlu parçayla dinleyince farkı cok rahat anlıyosun...ceviriciyle dinleyince basları alamıyosun ses boğuk cıkıyo resmen..zaten satan adam da dedi bunun orjinali yok zaten yan sanayi bu diye...performanstan wazgeçeceksen al derim ama ben şahsen orjinali kullanmaya dewam ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Evet topici buldum ve baştan sonra okudum. Orjinal aparatı bozamam ben Çevirici aldım yurtdışından 2 liraya 15 gün sonra elimde olacak o zaman deneyeceğim

tam link vermeye geliyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: synx

2 lira için, kaç para kargo ödedin merak ettim..

Geçen aldığım sıvı soğutma parçalarına 72 dolar kargo parası verdim

Kargo parası vermedim hocam www.dealextreme.com
    Burdan ne alırsan al kargo yok. Daha önce çok alışverişim oldu denemeni tavsiye ederim. Ama 15 günde geliyor ancak

quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Evet topici buldum ve baştan sonra okudum. Orjinal aparatı bozamam ben Çevirici aldım yurtdışından 2 liraya 15 gün sonra elimde olacak o zaman deneyeceğim

tam link vermeye geliyordum

Biz DH çocuğuyuz aradığımızı buluruz hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 21 Ekim 2008; 12:33:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.