Şimdi Ara

Kulakiçi olmayan ama kulakiçi performansı veren kulaklık var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kulakiçi kulaklıkları kulağıma takınca tıkanmış gibi oluyor ve ağrı yapıyor çok rahatsız oluyorum. Normal kulaklık istiyorum nokiaların gibi acaba yine kulakiçi kadar performans alırmıyım basslarda ve tizlerde?

• kendim de kullanmakta olduğum sony ex90lp'yi önerebilirim.
  • Hocam peki bassları yeteri derecede doyurucu mu? Genel de ses olmayan ortamlarda dinleyeceğim zaten. Sesi engellemesi falan önemli değil benim için.
  • Bahsettiğin kulaklık da kulakiçi ama hocam

Kulakiçi olmayan ama kulakiçi performansı veren kulaklık var mı?
  • bu kulaklığa birkaç kulakiçi model eskittikten sonra geçtim, ben de kulakiçi kulaklıkların uzun süre kullanılınca ağrı yapmasından şikayetçiydim, üstelik kulağa vakumlandıkları için sesleri bana basık geliyordu, beğenmiyordum. bu kulaklık kulakiçi gibi görünse de kulak adaptörünü basları daha rahat duy diye koymuşlar, yalıtma/vakumlanma özelliği yok. yani bahsettiğin gibi tıkanma/ağrı yapmıyor. saatlerce kullanabiliyorsun.

baslarına gelirsek, 15hz'i rahatlıkla duyabildiğini söylersem yeterince açıklayıcı olmuş olurum sanırım. (ama bu kulaklığın temel özelliği tüm frekansları aynı kalitede vermesi, baslardaki kalitesini midlerde ve tizlerde de gösteriyor, bu sayede her türlü müziği rahatça dinleyebiliyorsun)
  • Sennhesier mx serisine bakabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dolcia

Sennhesier mx serisine bakabilirsin.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saolun arkadaşlar ben bi düşüneyim
  • sony ex90lp -creative ep630 -sennheiser cx300 gibi kulaklıklar kanal içidir.. Sennheiser mx serisi ise kulak içidir..
    Şimdi;kanal içi kulaklıklar, kulaklarını yoruyorsa.. Yani uzun zaman yüksek volüm de bas ağırlıklı müziği kanal içi kulaklıkla dinlemek gerçekten kulaklarımızı yoruyor.. Kulak hiç hava almadığı için;kulak zarına zamanla zarar verdiği kesin.. Mesela cx300 ile mx360'ın sesleri bas doygunluğu açısından birbirine çok yakın.. her iki modeli de kullanıyorum..
    mx360'ın bas tonlaması kulak içi kulaklık için gerçekten süper.. Eski Sony mdr 808 (orj japan) kulaklıklardan daha harika bas veriyor.. Tabi kulaklık süngerli kullanacaksın.. Bazı arkadaşlar kulaklık süngeri kullanmayı sevmiyor.. ama kulaklık süngeri ile kulaklığı kullanınca bas sesleri tam manası il hissedebiliyorsun.. Orj mx360 kulaklık metan bayilerinde 29 liraya satılıyor.. kutunun içinden 4 ad yedek kulaklık süngeri çıkıyor.. Bu paraya bu kulaklık ve perfonmans süper diyebilirim..

• arkadaşlar bende kanal içi bakıyorum.nedeni ise izolasyon değil, basları kanal içi gibi veren bi kulak içi kulaklık göremedim hala.kulak içinde kulaklığı kulağa bastırmadan o baslarıalamaıyor insan.eğer bastırmaya gerek kalmadan o kadar güzel bas veren bir kulakiçi kulaklık varsa bilgilendirirseniz sevinirim. kulaklık için ayırdığım bütçe 60 ytldir (+-10).

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

sony ex90lp -creative ep630 -sennheiser cx300 gibi kulaklıklar kanal içidir.. Sennheiser mx serisi ise kulak içidir..
    Şimdi;kanal içi kulaklıklar, kulaklarını yoruyorsa.. Yani uzun zaman yüksek volüm de bas ağırlıklı müziği kanal içi kulaklıkla dinlemek gerçekten kulaklarımızı yoruyor.. Kulak hiç hava almadığı için;kulak zarına zamanla zarar verdiği kesin.. Mesela cx300 ile mx360'ın sesleri bas doygunluğu açısından birbirine çok yakın.. her iki modeli de kullanıyorum..
    mx360'ın bas tonlaması kulak içi kulaklık için gerçekten süper.. Eski Sony mdr 808 (orj japan) kulaklıklardan daha harika bas veriyor.. Tabi kulaklık süngerli kullanacaksın.. Bazı arkadaşlar kulaklık süngeri kullanmayı sevmiyor.. ama kulaklık süngeri ile kulaklığı kullanınca bas sesleri tam manası il hissedebiliyorsun.. Orj mx360 kulaklık metan bayilerinde 29 liraya satılıyor.. kutunun içinden 4 ad yedek kulaklık süngeri çıkıyor.. Bu paraya bu kulaklık ve perfonmans süper diyebilirim..

Hocam link verirmisin satın almak için. Çok teşekkürler açıklaman için.

Hepsiburadada buldum acaba bu orjinal mi? Dediğin gibi kaliteli mi burdan alayım mı?

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=17414&productid=evsenmx360#tablnk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-_ -- 29 Ağustos 2008; 21:53:50 >

• Hepsiburada yetkili bayisi mi bilemiyorum.. Sennheiser yetkili bayileri >>http://www.kulakligim.com/nerede.asp?
  • quote:

Hepsiburada yetkili bayisi mi bilemiyorum.. Sennheiser yetkili bayileri >>http://www.kulakligim.com/nerede.asp?

Hocam sadece netten alabilirim. Orjinaldir herhalde hepsiburada fiyatı da iyiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-_ -- 29 Ağustos 2008; 22:04:27 >
  • Şimdi buldum;hepsiburada da satılanlar orjinalmiş..sadece burada ki sanal mağazalar da satılanlar metan garantili.. yani orjinalliğine güvenebilirsin.. >>http://www.kulakligim.com/nerede.asp?kid=4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 31 Ağustos 2008; 22:40:18 >
  • quote:

Şimdi buldum;hepsiburada da satılanlar orjinalmiş..sadece burada ki sanal mağazalar da satılanlar metan garantili.. yani orjinalliğine güvenebilirsin.. >>http://www.kulakligim.com/nerede.asp?kid=4

Eywallah ustam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.