yaklaşık 2 yıl kadar önce bende bir kulaklık almak için yola çıktım. 300 Ytl'yi gözden çıkarmıştım kulaklıların ses kalitesi nereye kadar gidebilir bilmiyordum. Bu nedenle tüm elektronik mağazları gezip deneyebildiğim bütün kulaklıkları denedim. Buna mediamark'taki milyara yakalaşan ve geçen sennheiser kulaklıklar dahil. Öncelikle işçiliklerini hiç beğenmedim. Tabiki çok kaliteli ürünlerde vardı ama o fiyatı inanın ödemeye değmez. Sonuçta internet üzerindede devam eden araştırmalarım sonucu tesadüfen Plantronics Audio 350 kulaklığa rastladım. Tek bir kötü yorum bulamadığım gibi inanılmaz şekilde öğüldüğünü görünce Türkiye'de aramaya başladım ve nihayet şuan kapanmış olan weblebide buldum sanırım 75 ytl 'ye falan denk gelmişti. Şuan bir çok yerde 40-50 ytl arasında bulunabiliyor. Öncelikle inanılmaz derece kaliteli işciliği sizi şok edecek buna hazırlıklı olun. Bir diğer önemli nokta ise ses inanılmaz canlı ve basslar oldukça derin olduğu gibi yeter artık deyip başınızdan atmanızı sağlayacak kadar yüksek. Bu kulaklıktan bir iki tane daha alıp stok yapabilirim :) Neyse benden bu kadar gerisini sen araştır ;)
Önemli olan basın kuvveti değil detayıdır.Ön amfi kullanmayacaksanız koss portapro bu tarz kulaklıklar hd serisi ön amfi ile performans verir tavsiyem eh serisi.Ucuz modellerde daha başarılı olduğundan eh serisi tercih edilebilir.İzalasyon önemli ise açık tip almayın hd serisinin üst serilerinde genellikle açık tip sürücüler vardır.Kalite ve fiyat arttıkça bass şiddeti azalır detayı artar mid seslerin kalitesi yükselir doğal ses ve denge kazanır.Bass demek kalite demek değildir hd serisinin en üst serisi kaliteli orta sesleri ile ünlüdür beklentiniz bass ise eh seris başlangış ya da koss ur 40 yeterli olacaktır.