Şimdi Ara

Kulakiçi Kulaklıklar Neden Pahalı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet hep merak ediyorum. Daha ucuzuna rastlamadım ve zaten de sürekli kulağa oturmama problemleri var ve ses seviyeleri kısık geliyor hep Sennheiser Mx470 yerine neden Cx200 alınır ?

• Çünkü kulakici.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğerini de kulağa takıyoruz
  • Sesleri daha net alıyosun. Rahat rahat kulağından düşmüyor. Daha iyi ses yalıtımı(Çift yönlü).
  • Creative ep630

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 5 liraya alıyorum o dediğiniz işlevlerin hepsini yapıyor artı bakıyomda millet kulaklık profesörü olmuş sanki
  • Kulak içi normal kulaklıklardan daha çok ses verir..Çünkü direk kulağın içine girdiği için dış sesi yalıtıyor.

Bu şöyle de anlayabilirsin.Kulaklığı tak kulaklığa bastır kulağına doğru sesi daha çok alır bası daha iyi duyarsın.

O yüzden normal düz kulaklığa göre daha pahalı kulakiçi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Kulak içi normal kulaklıklardan daha çok ses verir..Çünkü direk kulağın içine girdiği için dış sesi yalıtıyor.

Bu şöyle de anlayabilirsin.Kulaklığı tak kulaklığa bastır kulağına doğru sesi daha çok alır bası daha iyi duyarsın.

O yüzden normal düz kulaklığa göre daha pahalı kulakiçi.

O zaman kulakiçi iyi ama benim kulakların yapısı uymuyor olsa gerek. Bir kere Sony'de denemiştim yürürken hep kulaklığın teki düşüyordu
  • OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Kulak içi derken bundan kastediyorum hocam.

Bundan değil

2. resimdekiler kulağa oturmuyor.Bu yüzden çıkıyor.Dışarıdaki ses müziğin sesiyle karışıyor.1.resimdeki ise kulağa tam oturuyor.Ayrıca kulağa giren parça değişebiliyor.Genelde 3 boy çıkar kutuda onlardan.Küçük orta büyük olmak üzere.Kulak yapına göre değiştirirsin.

• Bunu Googleye Sorsana delikanli
  • Neresi pahalı , 3 liraya bile kulaklık gördüm.
  • Markasından ve kalitesinden dolayı..Bugüne kadar 2 veya 3 Sennheiser eskittim ama nasıl eskitmek Sıradan 5 TL'lik kulaklıklar herhalde 10 gün dayanamazdı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.