Şimdi Ara

Kulak Nasıl Temizlenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kulak neyle nasıl temizlenir? Kulak çöpü nasıl kullanılır? Dışını temizlesem de içini göremediğim için iyi temizleyemiyorum. Ne yapmam gerekiyor?

•  Kulak Nasıl Temizlenir?
  •  Kulak Nasıl Temizlenir?

Adım 1: Serçe parmağı yıkanır.
    Adım 2: Yavaşça temizlenecek kulağın içine sokulur.
    Adım 3: Kulağın içinde 360 derece döndürülür.
    Adım 4:Parmak çıkartılır ve yıkanır aynı işlem diğer kulağada yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l053r -- 23 Ocak 2013; 1:23:12 >
  • Kulak çöpü tavsiye etmem bikaç sene önce babaanem kulaklarında ağrıdan dolayı doktora gitti kulağı yıkandı ve kulağından yumak yumak kulak çöpünün ucundaki tüyden çıktı.Yani içerde kalıyor o tüyler.
  • Fotoğrafların altına bir de açıklama yazsanız nasıl kullanılır kulak nasıl temizlenir falan?
  • Suyu aç kafayı sok, serçe parmağın ile iyice temizle kulakları. Pamuk falan gerek yok.

onlysatancanjudgeus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1ABE892 -- 24 Ocak 2013; 6:27:12 >
  • Pipet yardımıyla em onu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayak kokusu nasıl engellenir
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Suyu aç kafayı sok, serçe parmağın ile iyice temizle kulakları. Pamuk falan gerek yok.

İçinde pislik birikir ya sarı sarı o nasıl çıkacak?
  • İçine sokabildiğin herşey ile bazen kürdan, bazen şiş bazen pıçak bazense sadece aşktır kulak temizlemek ???????
  • serçe parmağınla temizle
  • http://www.hastane.com.tr/saglik/kulak-sagliginizi-korumak-icin-kulaklarinizi-temizlemeyin.html

Hatta ünlü bir alman doktor kulak için "Sadece ve sadece kol dirseklerinizle temizleyin" diyerek kulağa herhangi bir şey sokulmaması konusundaki hassasiyetini vurgulamaya çalışmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 23 Ocak 2013; 1:29:27 >
  • elektirikli süpürgenin hortumunu kulağına sok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djtiest_

http://www.hastane.com.tr/saglik/kulak-sagliginizi-korumak-icin-kulaklarinizi-temizlemeyin.html

Hatta ünlü bir alman doktor kulak için "Sadece ve sadece kol dirseklerinizle temizleyin" diyerek kulağa herhangi bir şey sokulmaması konusundaki hassasiyetini vurgulamaya çalışmıştır

Bir keresinde KBB'ye giderek kulağımı temizletmiştim vakumladıydı sanırım sonra çıktığımda her ses çok net geliyordu 50 metre ötedeki adamın telefonla konuşmasını bile duyabiliyordum.

• quote:

http://www.hastane.com.tr/saglik/kulak-sagliginizi-korumak-icin-kulaklarinizi-temizlemeyin.html

Dirseğimi kulağıma sokmaya çalıştım.

• kulagını yan yatır
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan94

kulagını yan yatır

Her gece yatırıyorum.
  • Burada "kulak zarı" konusuna yapılan bir vurgu var ona dikkat çekmek istedim ve bilinçsizce yapılan denemelere atıfta bulunuluyor aynı zamanda.
    Okuduğum yazı ve izlediğim görsellerden sonra şahsen kolay kolay çok gerekmedikçe kulağımı temizletmem zaten kulak kendi bakımını kendisi gerçekleştiriyor. İstenmeyen şeyleri dışarıya atıyor. Buna eminim birçoğu şahit olmuştur

Yazıyı da okumanızı tavsiye ederim çünkü bahsettiğiniz yöntem bilirkişi tarafından zaten gerçekleştiriliyor "yapılamaz" demedim

@Gobidigo ilkte herkes deniyor demek ki yalnız değilmişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 23 Ocak 2013; 1:41:59 >

• quote:

Burada "kulak zarı" konusuna yapılan bir vurgu var ona dikkat çekmek istedim ve bilinçsizce yapılan denemelere atıfta bulunuluyor aynı zamanda.
    Okuduğum yazı ve izlediğim görsellerden sonra şahsen kolay kolay çok gerekmedikçe kulağımı temizletmem zaten kulak kendi bakımını kendisi gerçekleştiriyor. İstenmeyen şeyleri dışarıya atıyor. Buna eminim birçoğu şahit olmuştur

Yazıyı da okumanızı tavsiye ederim çünkü bahsettiğiniz yöntem bilir kişi tarafından zaten gerçekleştiriliyor "yapılamaz" demedim

Yazıyı zaten okudum fakat bazen öyle bir hal alıyor ki böyle sarı sarı gözüküyor hoş olmuyor annem de başımın etini yiyor fakat kulağımı ona emanet etmem peçeteyi sivriltip temizlemeye çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: beratad

elektirikli süpürgenin hortumunu kulağına sok.

Güldün :D
  • Bir video vardı bir aadamın kulağının içinde böcek filan çkkıyordu onu koyabilirmi biri?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.