Burada "kulak zarı" konusuna yapılan bir vurgu var ona dikkat çekmek istedim ve bilinçsizce yapılan denemelere atıfta bulunuluyor aynı zamanda. Okuduğum yazı ve izlediğim görsellerden sonra şahsen kolay kolay çok gerekmedikçe kulağımı temizletmem zaten kulak kendi bakımını kendisi gerçekleştiriyor. İstenmeyen şeyleri dışarıya atıyor. Buna eminim birçoğu şahit olmuştur
Yazıyı da okumanızı tavsiye ederim çünkü bahsettiğiniz yöntem bilir kişi tarafından zaten gerçekleştiriliyor "yapılamaz" demedim
Yazıyı zaten okudum fakat bazen öyle bir hal alıyor ki böyle sarı sarı gözüküyor hoş olmuyor annem de başımın etini yiyor fakat kulağımı ona emanet etmem peçeteyi sivriltip temizlemeye çalışıyor.
Maalesef dış görüntüyü sağlığa tercih eder haldeyiz. Lafım size değil aslında toplum baskısı veya "öyle yetişmişlik" diye topu taca da atabiliriz en yakın örnek aileniz olur herhalde
Bir doktor veya en azından öyle olduğunu zannettiğimiz kişiler kulaktaki kirleri gayet normal gibi değerlendirirken doktor olmayan birisinin bunu "ayıplaması"nı umarım aşarız
Çıt parmak konu kapana bilir.
Aradaşlar böyle yaparak olan kiride iyice kanala götürüp tıkıyorsunuz. Sonra sanır oldum diye ağlamayın
kulak çöpünü sokuyorum çorba karştırır gibi karıştırıyorum 5 yıldır bi sorun yok
denize girdiğinizde ya da banyodan sonra kulağınız tıkanmaya başlıyorsa bilin ki doktora gitme zamanı gelmiştir.o kulak temizletilmelidir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme