Şimdi Ara

Kulak Estetiği Ameliyatı Sonrası Sigara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
5.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ameliyattan sonra sigara içebiliyor muyuz? Yaşayanlar varsa paylaşabilir mi?

• Ben de bu salı kepçe kulak ameliyatı oldum fıstik gibi oldu.

Ameliyattan önce bir sürü şey imzalattılar, kağıtlar verdiler bir sürü ve her sayfaya "okudum,anladım" yazmamı istediler. Orada sigara içilmemesi gerekiyor yazmıyordu diye hatırlıyorum.

Hemşire sigara alkol kullanıyor musun diye de sormuştu ben de kullanmadığım için hayır dedim.

Doktor bana ayrıyetten bir uyarıda da bulunmadı ameliyat sonrasında sigara alkol içme diye.

O yüzden içebilirsin. Not: (Benim düşüncem)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iffy-Piffy -- 25 Ağustos 2017; 14:50:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kulak ameliyatı sonası sigara içerseniz kulağınız fil kulağına döner ve kulak çırparak uçabilirsiniz.
  • Iffy-Piffy kullanıcısına yanıt
    Ben de çarşamba oldum ilk gece felaketti. Arada da değişik sesler geliyor pıt pıt diye araştırdım yerine oturuyor muş kıkırdak

• Up bilen var mi

• Mancunian Wanker kullanıcısına yanıt
    O sesleri ben de duydum hatta çok korkmuştum acaba dikişler mi açılıyor diye. Neyseki bir sorun çıkmadı şimdilik. İlk gecesinde saat başı uyandım kulakta pek ağrı olmadı bende nedense ama rahatsız oluyordum tabi ameliyat bu sonuçta. Şimdi inanması güç ama hiç ağrım olmuyor. (kulağa ellemedikçe)

3. günde yani dün sargılar açıldı ve bandana verdi doktor onu takıcam 15-20 gün gece-gündüz şeklinde ve sonrasında 1 ay boyunca sadece gece yatarken takıcam.

Bu arada benden hiç kıkırdak çıkartmadılar sadece törpüleyerek arkaya yasladılar kulağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iffy-Piffy -- 25 Ağustos 2017; 15:23:36 >
  • Kulak Estetiği Ameliyatı Sonrası Sigara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • içemiyorsun,içmeyin şu zıkkımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iffy-Piffy

O sesleri ben de duydum hatta çok korkmuştum acaba dikişler mi açılıyor diye. Neyseki bir sorun çıkmadı şimdilik. İlk gecesinde saat başı uyandım kulakta pek ağrı olmadı bende nedense ama rahatsız oluyordum tabi ameliyat bu sonuçta. Şimdi inanması güç ama hiç ağrım olmuyor. (kulağa ellemedikçe)

3. günde yani dün sargılar açıldı ve bandana verdi doktor onu takıcam 15-20 gün gece-gündüz şeklinde ve sonrasında 1 ay boyunca sadece gece yatarken takıcam.

Bu arada benden hiç kıkırdak çıkartmadılar sadece törpüleyerek arkaya yasladılar kulağı.

Ben de dün oldum.Pazartesi açmam planlandı.Aynı şekilde doktor kıkırdak parçası çıkarmadıgını söyledi.Umarım açılma gibi bir riskle karşılaşmayız. Geçmiş olsun

• adam ameliyat olmuş derdine bak. şunu 15 gün içmeyim diyemiyor... vay arkadaş
  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt

• deyimlersözlügü kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim size de geçmiş olsun inş açılmaz
  • quote:

teşekkür ederim size de geçmiş olsun inş açılmaz

İnşallah.Birde sargılar çıktı dediniz bandajı sabahları takıyormusunuz? Ben sargılar cıktıktan sonra sadece belli bir süre gece takarım diye düşünmüştüm.
    Doktorum gece-gündüz olarak 10-15 gün boyunca takmamı ve sonraki 1 ay boyunca da sadece geceleri yatmadan önce bandana takmamı tavsiye etti. 15 gün sonra zaten kontrole çağırdı. İlk kontrolden sonra 1 ay boyunca geceleri takacağım sadece demek oluyor bu da.
  • Hocam ameliyatı ne kadara oldunuz ?
  • DcTheScientist D kullanıcısına yanıt
    ameliyatı arkadaşıma bedavaya oldum normalde 2300 tl idi sanırsam

• DcTheScientist D kullanıcısına yanıt
    hocam söylemeden geçemeyeceğim.Ben kepçe değildim.John Reese gibiydim.Saçımı 7-8 numarada bıraktığım için kulakların üzerine düşmesini istiyordum o yüzden yaptırdım ve bir de bedava olduğu için.Cidden psikolojini aşırı bozmuyorsa yaptırma çekilecek eziyet değil.
  • Hocam bende de aşırı kepçelik yok fakat takıntılarım var görünüşümle ilgili.Bilgilendirmeniz için teşekkürler.

• quote:

Doktorum gece-gündüz olarak 10-15 gün boyunca takmamı ve sonraki 1 ay boyunca da sadece geceleri yatmadan önce bandana takmamı tavsiye etti. 15 gün sonra zaten kontrole çağırdı. İlk kontrolden sonra 1 ay boyunca geceleri takacağım sadece demek oluyor bu da.

Kulaktaki şişlikleriniz ne zaman geçti veya tam olarak geçtimi?
    Ben ameliyatın ertesi günü kulagımdaki pansumanları yenilemek için hastaneye gittigimde kulak memesi ve üst kısım baya şişti. Yarın açılacak komple, şişler geçmiş midir bunu baya merak ediyorum
    Kulak memesinde ciddi bir şişlik bulunmamakla beraber alttaki resimde çizdiğim bölgede biraz şişlik mevcut. Bugün ameliyattan sonraki 5. günüm. 10. günden itibaren epey bir azalma olacak internetten araştırmıştım. Bu arada morluklarda geçmedi henüz hatta kulağın çeşitli taraflarında gözle görülür derecede morluklar oluştu ama küçük çaplı tabii ki. Ağrım hiç yok denebilir şu anda. Her gün pansumanımı kendim yapıyorum evde doktorumun tavsiye ettiği şekilde. Kulağımın arkasını gazlı bez kullanarak Baticonol ile silip kulağımın arkasına sıkıştırıyorum gazlı bezi ve üstüne bandanayı kapatıyorum. Doktorum bu şekilde tavsiye etti. Tabii ki her gün değiştiriyorum.

Kulak Estetiği Ameliyatı Sonrası Sigara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iffy-Piffy -- 27 Ağustos 2017; 12:33:22 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.