Şimdi Ara

kulak deldirmek can yakıyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sanmıyorum, aşı olmak gibidir herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acıtıyor tabi ama yani dayanılmayacak birşey değil.Ah bile demezsin.Acımıyor da denebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 21 Mart 2015; 21:23:04 >
  • Sinek ısırığı gibi ufacık. Sonrasında biraz sızlıyor. Yarım saat sonra da tamamen geçiyor.

Ama ilk alışma evresinde küpe olduğunu unutup tişörtü çıkartırken canımı çok yaktım. Sert çıkarırken vs takılıyor bunun gibi.

İstediğini sorabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

Acıtıyor tabi ama yani dayanılmayacak birşey değil.Ah bile demezsin.Acımıyor da denebilir.

Yok kardeş sanki bi anlık saniyenin 3 de 1 kadar bir süre yanma gibi bir şey hissediyorsun o kadar sadece
  • anladım.. deldirmeyi düşünüyorum da, sizce sağ mı deldirsem sol mu bilemedim.sol daha yatkın geliyor nedenini bilmiyorum. bir şey daha sorayım, takmak istedigimiz küpeyi o an takamaz mıyız? illa 2 hafta o küçük şeyle durmak zorunda mıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

anladım.. deldirmeyi düşünüyorum da, sizce sağ mı deldirsem sol mu bilemedim.sol daha yatkın geliyor nedenini bilmiyorum. bir şey daha sorayım, takmak istedigimiz küpeyi o an takamaz mıyız? illa 2 hafta o küçük şeyle durmak zorunda mıyız?

Sol deldir. Tek sağ ile gezersen kızlar bile ılık gözüyle bakar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi çok mu yakıyor?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

anladım.. deldirmeyi düşünüyorum da, sizce sağ mı deldirsem sol mu bilemedim.sol daha yatkın geliyor nedenini bilmiyorum. bir şey daha sorayım, takmak istedigimiz küpeyi o an takamaz mıyız? illa 2 hafta o küçük şeyle durmak zorunda mıyız?

Sadece sağ deldirmek biraz yadırganıyor. O yüzden sol tarafı deldir.

Taktıkları şey ilaçlı küpe. Kulağının iltihap kalmasını engelliyor. Mümkünse üç hafta çıkartma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilaçlı küpe ama yakışmıyor :( napcaz.. ben büyük düğme küpelerden takmayı düşünüyorum illa bekliyoruz yani üç hafta.. :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.