Şimdi Ara

Kulak deldirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler kulağımı deldirmeyi düşünüyorum sizce ne yapayım bazıları yapıştı filan diyor mikrop kaptı yara oldu filan canım acıdı neyse ne yapmalıyım.
    Not: iğneden korkan acıdan korkan biriyim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oki çok korkuyorsun neden deldiriyorsun ? bence deldirme bırak..
  • Ben delerim küpeyle istersen? :D Acımaz en fazla 1 litre kan akar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shewawest

Evet beyler kulağımı deldirmeyi düşünüyorum sizce ne yapayım bazıları yapıştı filan diyor mikrop kaptı yara oldu filan canım acıdı neyse ne yapmalıyım.

dostum acıtan bir şey değil. saliseler de olay bitiyor zaten :D sen hiçbir şeyin farkında değilken delinmiş oluyor. sana tek tavsiyem en az 1 hafta kulağında kalsın delme küpesi
  • Risk almayanın çocuğu olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luard7

quote:

Evet beyler kulağımı deldirmeyi düşünüyorum sizce ne yapayım bazıları yapıştı filan diyor mikrop kaptı yara oldu filan canım acıdı neyse ne yapmalıyım.

dostum acıtan bir şey değil. saliseler de olay bitiyor zaten :D sen hiçbir şeyin farkında değilken delinmiş oluyor. sana tek tavsiyem en az 1 hafta kulağında kalsın delme küpesi

Öyle yaparım zatende bide kız arkadaşım zorluyor deldir yakışır filan diye bide canım acır kızın yanında filan yapışma mikrop kapma olayı ne olacak

• quote:

quote:

quote:

Öyle yaparım zatende bide kız arkadaşım zorluyor deldir yakışır filan diye bide canım acır kızın yanında filan yapışma mikrop kapma olayı ne olacak

dostum o senin kız arkadaşın. acısa ne olacak sanki :D ki zaten acımıyo inan bana, misal ben deldirmeye tak başıma gitmiştim 15 yaşında. Abi dedi 3 den geriye sayıp delicem. Tamam dedim bekliyorum. üüç dedi , tamam deldim bitti dedi :D deliğe şırıngayla mikrop enjekte etmediğin sürece sorun olmaz, yapman gerek tek şey deldirdikten sonra 3-5 saat aralıklarla küpeyi çevirmek. 1 hafta sonra çıkarırsın. sorun varsa sorabilirsin cevaplarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulak Kiri:( (Temizlettim)
    17 yıl önce açıldı
    kulak çınlaması
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bi halt oldugu yok ya 3sene once bende deldirmistim 1sene kullandim 2senedir bos duruyor kapanmis bile olabilir

• Dun gittim konustum takilan kupeyi 2 gun sonra cikarip yuvarlak halka takmak istiyorum onu takabilirsin dedi 30 yillik dukkan guvenilir baya siz ne dersiniz

• Bugün kulağı deldiren yarın....

• Git deldir kulağını bişey hissetmiyorsun
  • senın taktırasın varmı kardeş onu soyle kız arkadsın senı degıstırmeye calısıyor popi kültürün oyuncagı yapmaya calısıyor inanma kanma kandırılma canın acır bişey olur mikrop kapar kımseye olmamıstır sen sakınırsın sana çöp batar yapma etme kendını gelecegını dusun zaten 1 tane deldırınce ınsan dayanamıyor :D
     Kulak deldirme
    sonra boyle olup cıkma kardes yapma etme kendine yazık günah. ama ben olsam kulagı deldirmişken kaşada bi piercing takarım yanı hoş ben once kaşı sonra kulagı deldirmiştim de yapma etme ya acırsa kıyma kendıne kız arkadasın kulagı delıklerden hoslanıyor dıye senınde kulagını delmen şartmı kız arkadasının kulagı delıklerden hoslanmasını engelle

• hissetmezsin bile sinek konar geçer gibi. öyle yapışma,mikrop kapma falan da olmuyor rahat ol. sana 2 tavsiyem var. 1- yakışıyosa deldir tak, yakısmıyosa cıkar kupeyı delık kapansın. 2- en az 2 hafta ilaçlı kupeyi cıkarma gece yatıp sabah kalktıgında kulagındakı delıgın yok oldugunu gorebılırsın.. ne saçma şeydi ben deldirdim 1 hafta sonra başka küpe takmaya basladım , bir gün bi cıkardım dıger gunler takarken kan-ter ıcınde kaldım ve delıgımın kapandıgını gördüm, kahretsin ne salaklıktı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

dostum o senin kız arkadaşın. acısa ne olacak sanki :D ki zaten acımıyo inan bana, misal ben deldirmeye tak başıma gitmiştim 15 yaşında. Abi dedi 3 den geriye sayıp delicem. Tamam dedim bekliyorum. üüç dedi , tamam deldim bitti dedi :D deliğe şırıngayla mikrop enjekte etmediğin sürece sorun olmaz, yapman gerek tek şey deldirdikten sonra 3-5 saat aralıklarla küpeyi çevirmek. 1 hafta sonra çıkarırsın. sorun varsa sorabilirsin cevaplarım

dediklerini uygulayacağım teşekkürler

• Deldirme adami madam ederler sonra

• kulak delidirmekte artık osrun olmuyor eczaneler deliyo 1 hafta kadar özel küpe takıyosun sonrasında birşey yok . Ama gene cilde göre aleji yapabiliyo çünkü o özel küpe gümüş veya altın değil kaşıntı ve kızarıklıga neden olabiliyor.Herhangi bir iltihaplanmadada eczaneden bir krem 1-2 günde biter. Ama uzun süre kullanmassan kulağındaki delik kapanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Misile

kulak delidirmekte artık osrun olmuyor eczaneler deliyo 1 hafta kadar özel küpe takıyosun sonrasında birşey yok . Ama gene cilde göre aleji yapabiliyo çünkü o özel küpe gümüş veya altın değil kaşıntı ve kızarıklıga neden olabiliyor.Herhangi bir iltihaplanmadada eczaneden bir krem 1-2 günde biter. Ama uzun süre kullanmassan kulağındaki delik kapanabilir.

arkadaşımda öyle dedi eczanede yaparız diye oradaki iyidir umarım :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Misile

kulak delidirmekte artık osrun olmuyor eczaneler deliyo 1 hafta kadar özel küpe takıyosun sonrasında birşey yok . Ama gene cilde göre aleji yapabiliyo çünkü o özel küpe gümüş veya altın değil kaşıntı ve kızarıklıga neden olabiliyor.Herhangi bir iltihaplanmadada eczaneden bir krem 1-2 günde biter. Ama uzun süre kullanmassan kulağındaki delik kapanabilir.

arkadaşımda öyle dedi eczanede yaparız diye oradaki iyidir umarım :D

Ben 4 yıl gümüşcüde çalıştım müşteriler deldirmeye geliyodu eczaneye gönderiyoduk ordan biliyorum
  • yazın başında deldirdim. baya çekinmiştim ben de ama neredeyse hiç acımadı. 7 gün o taktıkları danik küpeyle dolaştım sonra pırlantaya geçtim.
  • Eczanede deldirmeni öneririm daha steril oluyor. Acımasından korkmana hiç gerek yok bir sprey sıkıyorlar ve hissetmiyorsun bile. Ben kulağımı deldirdiğimde, kadın deldikten sonra kıpırdamadan durup "hadi delmeyecek misiniz?" demiştim arkadaş 1 hafta buna gülmüştü. Deldirdikten sonra o küpeyi 2 hafta kadar çıkarma, aklına geldikçe de döndür kulağında. Eğer gümüş ya da altın olmayan takılara falan alerjin yoksa sorun olmayacaktır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.