Şimdi Ara

Kulağımdan Kan Geldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
18.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün akşam kulağımı temizlerken her pamukta toplu iğne başı kadar kan görülüyordu çok ağrı filan yok ama arada bir sızlıyor ciddi bişeymidir

• pardon özeldeymişim vallaha unutmuşumkusura bakma

not:geçmiş olsun umarım ciddi bir sorun değildir ama sanmıyorum önemli birşey olduğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sözleşme Okumayan Adam -- 27 Aralık 2012; 16:27:17 >
  • Yediğin kuvvetli bir gıda varsa ondan olabilir.Ben bir kere 2 kaşık mesir macunu yemiştim 2 kulağımdan da kan gelmişti.
  • Fazla içeriye girip bişeyleri zedeledin heralde doktora git.
  • Sol kulağımda 65 DB işitme kaybı var. Şerefsiz babam ameliyat paramı vermek yerine kaçtı! pavyonlarda yer artık adi şerefsiz parayı. Ameliyatta olamıyorum.

Kısacası kesinlikle doktora git, önemli bir konu. Benim de kan gelmişti ilerleyen zamanlarda böyle oldum işte! Erken teşhiş çok çok önemli.
  • aile doktorumuz kulak çöpleri zararlıdır demişti. sende kulak zarına zarar vermiş olabilirsin. istersen doktora git
  • Kulağını sert temizlemişsindir. Bir de düzenli olarak temizlemeye çalış. Kirlendiğinden ötürü sivilce gibi şeyler çıkabiliyor ve böyle bastırıp kanattığında ise yaraya dönebiliyor. Sonra yine bastırıyorsun kaşıntısından dolayı, sonra yine kanıyor, sonra yine kabuklanıyor.
    Yani demem o ki temizlik önemli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ELİMİ KESTİM DURMUYOR KAN
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alt tarafı kan kaybından gidersin
  • Bızım koydede bı adamın kulagından kan gelmıstı 1 haftaya kalmadı topraga verdık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulağından Kan gelmesinin başlıca bir çok sebepleri vardır eğer kulak çöpü ile temizlerken sertçe bastırarak temizlerken yara oluşmuştur orada muhtemelen çünkü kulak çöpleriyle temizlerken dikkatli temizlenmesi gerekiyor aksi takdirde zarar vermektedir.

Eğer durup dururken geliyorsa muakkak doktora görünün ama ben size genede doktora görünmenizi öneriyorum çünkü kulak zarına veya başka bir yerine yanlışıkla olsa dahi zarar vermiş olma ihtimalinde vardır mutlaka doktora görünmeyi ihmal etmeyin hocam.
    Temizlerken siz ne şekilde temizlediniz,ne yaptınız orası önemli ama genede bir kere kulak doktorunuz incelesin çünkü kulak içi yaralar çabuk iyileşmeyebiliyor ve daha kötü sonuçlarda doğurabilir o yüzden işi çabuk tutun bekleme yapmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.