Şimdi Ara

Kulağım film izlerken duymuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim işitme ile ilgili bir sorunum olmadığına eminim.Ama film izlerken konuşulanları duymuyorum.Mesela bir sahnede iki kişi arasında geçen konuşmayı bazı kelimeleri duymuyorum yeniden o yere veriyorum durdurup.Acaba netten izlediğim filmler sinema çekimi yada ses kalitesi iyi olmadığı içinmi net duyamıyorum ?Tv ye 2 metre uzaklıkta izliyorum.Tv de normal haber,maç filan izlerkrn herşeyi net duyuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• forward 1905 kullanıcısına yanıt
    Kaliteden dolayıdır indirirken saglam torrent indir sıkıntı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 10 Temmuz 2015; 1:35:21 >
  • Online izlemeyin, belki sorun çözülür
  • kulaklık kullan,online filmlerde bazen sıkıntı oluyor..
  • Evet bazi filmlerde ortam ve muzik sesi fazla, diyalog sesi az olabiliyor, ki bu cogunlukla ses formatindan ve kalitesinden kaynaklaniyor. Malum direk orijinal bluray izlemiyoruz o 10gblik riplerde bile. Kaplanan alani kuculturken bazi yerlerden fazla kisabiliyorlar ozellikle online sitelerdeki filmlerde.
    Torrentten kaliteli ripler indirerek izle bir de, hala ayni sorun var diyorsan bi doktora gorun ama sanmiyorum sorunun sende oldugunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 10 Temmuz 2015; 3:31:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Evet bazi filmlerde ortam ve muzik sesi fazla, diyalog sesi az olabiliyor, ki bu cogunlukla ses formatindan ve kalitesinden kaynaklaniyor. Malum direk orijinal bluray izlemiyoruz o 10gblik riplerde bile. Kaplanan alani kuculturken bazi yerlerden fazla kisabiliyorlar ozellikle online sitelerdeki filmlerde.
    Torrentten kaliteli ripler indirerek izle bir de, hala ayni sorun var diyorsan bi doktora gorun ama sanmiyorum sorunun sende oldugunu.

Dediğiniz gibi.Mesela türk korku filmi izledim geçen gün.Korku sahnelerinde seste aşırı artış oluyor.Normal sakin konuşma sahnelerinde sesi açmak zorunda kalıyorum.Elimde ses sistemi kumandasıyla izlemek zorunda kalıyorum.

• Altyazılı izleyin hocam. Türkçe dublaj yaparak filmin içine ediyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklarım fazla iyi duyuyor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.