Şimdi Ara

Kügerr davlumbaz hakkında bilgisi olan var mı? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
9
Favori
72.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • eozen81 kullanıcısına yanıt
    Benim duvar ytong olduğu için şarjlı makita matkapla delik aç oyuğu genişlet şeklinde çözdüler. Pançla yapalım demiştim ustaya ama hem elinde bu boyut yokmuş hem de mevcutta boru olduğu için ortasını oturtamıyordu. Belki de kolaya kaçtı. Fazla aldığı kısımları alçı ile doldurdu. Sonuç temiz olduğu için dert etmedim. Muhtemelen tuğla duvarda da basit çözülür. Perde beton varsa 15cm delik açmak ancak karot makinesi mümkün olur, çok daha zahmetli iş. Bir de davlumbazdan çıkışa kadar minimum mesafe ve dönüşle gitmeniz önemli. Ben özellikle 90’lık dirsek yerine iki 45’lik istedim fiyat farkını da göze alıp.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bacasız Aspiratör Kullanışlı mı burada detaylı açıklanmış.

  • Bende a100-60 aspiratör aldım. Servis için *0 216 52***57 numarasından talepte bulundum. Bana saat 17:00 / 18:00 saatleri arasında SMS ile bilgilendirileceğim söylendi. iki gündür hiçbir bilgilendirilme yapılmadı. Web sitelerinde Türkiye'nin her yerine her köyüne hizmet verebildiklerini yazmışlar. Zannediyorum ki yaşadığım yerde servisleri yok. Yoksa simdiye kadar donüş yapılırdı.Yer Manisa'nın yoğun nüfuslu ilcelerinden biri. inşallah iade etmek zorunda kalmam...

    * Telefon numarasını gizleme sebebim forum kurallarına aykırı olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Kügerr davlumbaz hakkında bilgisi olan var mı?

    Kugerr F10 modelini aldım. Ancak montaj konusunda servis değişik şartlar koşuyor. Priz 120 cm yukarda olacakmış. Hadi o neyse ayarlanır. Çıkış deliğinin tezgah üstünden 130-140 cm yükseklikte olacak diyor. Servisin dediğini yapsam kiriş delmek zorundayım ki bunu yapmam. İşaretledigim kırmızı yer kiriş altı. Oradan delik açılsa sorun yok. Ama kugerr olmaz diyor. Cihazın ölçülerine bakıyorum. Alttan 50 cm yükseklik cihazın baca çıkışını kurtarıyor.Fikri olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • palio1.6 P kullanıcısına yanıt

    Almadan önce whatsapp'dan bilgi almış mıydınız? Daha önce davlumbaz takılmadı mı oraya? Komşularınız falan nasıl takmışlar bakma şansınız var mı acaba? Neticede güvenlik açısından bir yönetmelik var ve o nedenle yetkili servisler sorumluluk almak istemezler.

  • eozen81 kullanıcısına yanıt

    Satın almadan önce görüşmem olmadı. Cihazın hava çıkış yerine baktığımda 46,5 cm yeterli görünüyor. Doğalgazli ocaklar için 65 cm yükseklik isteniyor. Toplam en az 111,5 cm yükseklik yeterli görünüyor. Bu yükseklik de hayli hayli var montaj yerinde. Hava çıkış yerinden sonra konan parca estetik amaçlı zaten. Diğer markalar o ikinci parcayi duruma göre takmıyor. Ya da geçmeli oluyor. Uzatip kısaltıyorlsr. Ancak servis nedense baca çıkış deliğini ocaktan 13-140 cm yukarda istiyor.

     Kügerr davlumbaz hakkında bilgisi olan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palio1.6 -- 22 Ocak 2024; 9:10:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.