Şimdi Ara

Küfür ettiğim için ihbar edildim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternet üzerinden küfür ettiğim için ihbar edildim

birisi eklemişti sosyal medyadan başta bi grupta tartışmıştık

bana küfür et dedi

iyi edeyim dedim

sonra küfür ettiğim mesajlarımı ss almış ihbar etmiş beni

yahu ne garipadamlar var hem küfür et diyor hem ihbar ediyor nolacak şimdi varmı bilgili biri

reşit değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR.PARKER -- 30 Ağustos 2016; 13:58:36 >

• "Bana küfür et" yazdığı şeyin fotoğrafını al a4 kağıdına Çıkart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezar312

"Bana küfür et" yazdığı şeyin fotoğrafını al a4 kağıdına Çıkart.
    İfadeni alırlar. Ceza yersin ama ya hüküm ertelenir yada ufak bi miktar para cezası alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stuka Bismarck

Bu mesaj silindi.
    geçmiş olsun stajyer avukatım 1-3 yıl arası hapis cezası. oda tahrikten ceza alabilir ama fazla olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stuka Bismarck

Bu mesaj silindi.
    Arkadaş yanlış olan şu, İnternetten edilen küfürün cezası olması.

İnternet ulan bu , piksellerden oluşan bir ekran altı üstü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR.PARKER

Bu mesaj silindi.
    yav cumhurbaşkanına küfür edenleri bile zor topluyorlar her şeyden bu kadar tırsmayın ihbar ettiği egmye mail atmıştır emniyetin de işi gücü yok 15 yaşındaki veletlerin kavgasıyla mı uğraşacak
  • quote:

reşit değilim

12 yaşından küçüksen birşey olmaz. 3 aydan 2 yıla kadar yersin o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tharros97

ne saçma bi düşünce. dün annen ölse bugün burada annene sövsem cezasız kalmam hoşuna gider mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Holmes

quote:

Orijinalden alıntı: Tharros97

ne saçma bi düşünce. dün annen ölse bugün burada annene sövsem cezasız kalmam hoşuna gider mi ?

Anneme küfür etse birisi umursamam, klavye bebeleri işte ne kafama takcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slepcek97 -- 30 Ağustos 2016; 14:04:48 >
  • Ben 7 sayfa dolusu kufur ettim hakim tek tek okudu sicil temiz oldugundan 5 yil ertelendi. Ceza meza yemezsin

• Hicbir sey olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: JöhTürk

Ben 7 sayfa dolusu kufur ettim hakim tek tek okudu sicil temiz oldugundan 5 yil ertelendi. Ceza meza yemezsin
    Kendini köprüden at deseydin peşine de nasılsa her istediğini yapıyor kurtulurdun.
  • quote:

İnternet üzerinden küfür ettiğim için ihbar edildim

birisi eklemişti sosyal medyadan başta bi grupta tartışmıştık

bana küfür et dedi

iyi edeyim dedim

sonra küfür ettiğim mesajlarımı ss almış ihbar etmiş beni

yahu ne garipadamlar var hem küfür et diyor hem ihbar ediyor nolacak şimdi varmı bilgili biri

reşit değilim

Kesin turbodur

• quote:

birisi bana küfür et dedihi halde 3 yılla hapis yiyosam türk adalet sisteminde bi sorun vardır okadar uyuşturucu taciri serbest bırakıldı ben niye içeri giriyorum ?

Dostum malesef bilişim suçları bu gibi konuları artık çok dikkate alıyorlar. Ve olağanüstü hal varken ülkede gerçekten dikkatle inceliyorlar her davayı. Ben de 1-2 yıl alırsın diye düşünüyorum 3 sanmıyorum. Arkadaşım hukuk okuyor ona da sordum davanın peşini bırakmazlarsa yatmama ihtimalin yokmuş. Çok geçmiş olsun.
  • MR.PARKER kullanıcısına yanıt
    Babama emekli savcı ona sordum.

3. kişilere hakaret etmişse yani anasına bacısına küfür etmişse ve 15 yaşından büyükse 1 aydan 3 aya kadar hapis cezası alır ay başına 1500 liraya hapise girmeyebilir dedi. Yani diyelim 2 ay verdi. 3000 lira verirsen hapisten yırtarsın.
  • quote:

girelim bakalım okadar uyuşturucu taciri dışardayken seri katiller cirit atıyorken ben gireyim

Dostum hayatın mahvolacak yalnız farkında mısın? 1-2 yılda içeride seni dayak manyağı yaparlar psikopat çocuklar var hergün ağlayacaksın. Çıktığında herkes okulu bitirmiş olacak üniversite okuyor olacak arkadaşların sana kimse bakmayacak kaçacaklar senden. Sicilin yüzünden iş bulamayacaksın. YGS LYS zaten o kadar dağılacak ki üniversiteyi kazanma ihtimalin olmayacak.

Adalet sistemini sorgularsan kafayı sıyırırsın gerçekten ülke çok kötü halde. Senin adına çok üzüldüm, tekrar geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

quote:

girelim bakalım okadar uyuşturucu taciri dışardayken seri katiller cirit atıyorken ben gireyim

Dostum hayatın mahvolacak yalnız farkında mısın? 1-2 yılda içeride seni dayak manyağı yaparlar psikopat çocuklar var hergün ağlayacaksın. Çıktığında herkes okulu bitirmiş olacak üniversite okuyor olacak arkadaşların sana kimse bakmayacak kaçacaklar senden. Sicilin yüzünden iş bulamayacaksın. YGS LYS zaten o kadar dağılacak ki üniversiteyi kazanma ihtimalin olmayacak.

Adalet sistemini sorgularsan kafayı sıyırırsın gerçekten ülke çok kötü halde. Senin adına çok üzüldüm, tekrar geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    Çocuğu niye kandırıyonuz la , internetten küfür edeni içeri alsalar sokakta insan kalmaz.

• quote:

küfür eden kişiden şikayetini geri alma talebi etsek telefonunu bulup arasak şikayetini geri çekse olay kapanırmı

Evet ama telefondan ararsan bu hareketini de ihbar edip cezanı katlatabilir. Türk hukuğuna karşı gelmek, rüşvet vermek sebepleriyle. 2 yıl aldıysan 3-4 yıla çıkar. Böyle bir amacın varsa yüz yüze konuşman lazım. Buna da o izin vermez. O iş zor anlayacağın.

Yatmaz diyen arkadaşlar hukuktan türk ceza kanununun maddelerinden haberiniz yok sanırım. 3 ay alırsın diyen arkadaşın dediği doğru, fakat o eski sistemde öyleydi 5-10 yıl önce. Değiştirildi sonra o şimdi daha katı kurallar var.

http://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.5237.pdf bu linkten doğrulayabilirsin dediklerimi.

• Her gun oyunlarda, sitelerde falan kufur goruyoruz. Bunlar normal seyler canini sikma. Benim 3 yillik oyun hesabim calinmisti calan adami ihbar etmistim ona bile bir sey olmamisti :D sen kufur ettin diye kimse sana bir sey yapmaz.

• Hiçbir şey olmaz zannımca

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.