Şimdi Ara

Küfür...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu bu gençleri anlayamıyorum.. (Bende gencim, ama!)

Neden birbirlerine küfür ederler. Hadi ediyorlar, neden annelerine veya namus olarak nitelendirdiğimiz kişilere küfür ediyorlar.

Aslında en önemlisi neden ettiriyorlar.

Artık küfür etmek; -gençlerin dili ile- trend olmuş galiba.. Küfür etmek büyüklük sayılıyor. Sırf küfür etmek için bir takım ortamlarda bulunuyorlar. Gerçekten bu sorunun cevabını hala bulamadım. Neden neden..?

• Aynı düşünüyoruz. Bende henüz cevabını bulmuş değilim. Artık insanlarda küfür refleks gibi bir şey olmuş. İhtiyaç gibi karşılanıyor gençlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mackalimert -- 10 Ocak 2011; 3:47:04 >
  • Öyle yapinca büyüdüklerini, Adam olduklarini saniyolar..

İnsanlarin küfürü espri olarak algilayacagini düşünüyolar.. Ezik psikolojisi yani..

Bu tür insanlar Kendilerini sadece küfürle ifade edebilicegine inanan insanlardir..

Ulu orta küfür edenlere dikkatli bakin, küfürü ettikten sonra sağlarina sollarina gülerek bakmaya başlarlar kendisi gibi gülen var mi diye..

Bu yaptiklarina da Gerizekali tepkisi denir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.
    Öyle yapinca büyüdüklerini, Adam olduklarini saniyolar..

İnsanlarin küfürü espri olarak algilayacagini düşünüyolar.. Ezik psikolojisi yani..

Bu tür insanlar Kendilerini sadece küfürle ifade edebilicegine inanan insanlardir..

Ulu orta küfür edenlere dikkatli bakin, küfürü ettikten sonra sağlarina sollarina gülerek bakmaya başlarlar kendisi gibi gülen var mi diye..

Bu yaptiklarina da Gerizekali tepkisi denir..

+
  • Maalesef böyle...Yeni nesil daha küfürbaz olmuş.Küfürü normal konuşma olarak algılıyorlar.Sebebi ailelerin eğitimsizliği ve internetle erken tanışması bence.Yoksa el kadar çocuk nasıl bilsin o el hareketlerini?!Artık 3 yaşındaki kız çocuğu bile orta parmak çekmeyi öğrenmiş...

Bir de her genç anayla ilgili küfretmeye başlayınca,aklıma hep şu soru gelir:
    "Vay arkadaş!Herkesin M.I.L.F.'ci olduğunu bilmiyordum..."
  • küfür dilin cilasıdır ama anaya bacıya sövenleri anlamıyorum gerçekten psikolojik tedavi gerekebilir
  • bende konusurken arkadaslarimla "lan mal, olum salak misin" falan gibi konusurum. birisi benle hani samimiyetle boyle konusuncada takilmam. fakat dedigin gibi bazilari ana avrat duz gidiyor resmen lan anasini bilmemne, vay anani bilmemne falan filan bunlar cok ayip seyler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lolde küfür edenlerin akıbeti
    10 yıl önce açıldı
    Anneme küfür yedim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan
    küfür dilin cilasıdır ama anaya bacıya sövenleri anlamıyorum gerçekten psikolojik tedavi gerekebilir

cilami?

Biri buna aciklik getirsin ben anlamadim..
  • Hepimiz beyoglu efendisi degiliz ne yazik ki. Ancak kufur etmek abarttiginiz kadar kotu degildir bence. Tabi yasinizdan buyuk insanlar icin bir sey diyemem. Ama fazla abartilmayan kufur, samimiyeti arttirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmmreee

Hepimiz beyoglu efendisi degiliz ne yazik ki. Ancak kufur etmek abarttiginiz kadar kotu degildir bence. Tabi yasinizdan buyuk insanlar icin bir sey diyemem. Ama fazla abartilmayan kufur, samimiyeti arttirir.

Ya espri karışık söylenir tabi ki.. Ama yerinde ve doğru kelimelerle. Küfürden kastım argo değil.
  • O an sinirini boşaltıyorsun işte, mesela FB GS maçı izlerken ana avrat sövdükten sonra benden hafif insan yoktur.

Hani durup dururken zaten küfür edilmez, edilmesi gereken yerdede iyi gider zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

O an sinirini boşaltıyorsun işte, mesela FB GS maçı izlerken ana avrat sövdükten sonra benden hafif insan yoktur.

Hani durup dururken zaten küfür edilmez, edilmesi gereken yerdede iyi gider zaten.

Yahu o ettiğin küfür sahipsiz oluyor. Ben yüz yüze edileni kastediyorum. Tutup ta birbirine "Lan bilmem ne yaptığımın çocuğu..." diyenler gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YDG

quote:

O an sinirini boşaltıyorsun işte, mesela FB GS maçı izlerken ana avrat sövdükten sonra benden hafif insan yoktur.

Yahu o ettiğin küfür sahipsiz oluyor. Ben yüz yüze edileni kastediyorum. Tutup ta birbirine "Lan bilmem ne yaptığımın çocuğu..." diyenler gibi...

O zaten kavga çıkarırki, onu eden adam kavga istiyordur.
  • arkadaslar kendi hayatiniza mantiginiza göre yorum yapmayin.

Bilmiyorsunuz ama ettiginiz her küfür sizi dinden imandan uzaklastiriyor.
  • Çok net ve tek bi sebebi var diyebilirim yada dönüp dolaşıp gene o tek nedene gelecek olan başka nedenler. O da "Ahlak" seviyesi yada "Ahlaksızlık" seviyesi.
  • Tamamen özentilik ve kendini bilmezlik. Bunun başka açıklaması yok. Hiç kimse mazur görülmez ama lise öğrencisi kızların dahi öyle ağıza alınmayacak küfürler ile durakta konuştuklarını duyduğumda ben utandım onlar da tık yok...
  • quote:

quote:

birbirlerine ediyorlarsa seni neden ilgilendiriyor ki ?
    iki insan arasında olan bişey sana mı kaldı onların ahlakı..

tabiri caizse ''alan razı satan razı''..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayd -- 10 Ocak 2011; 19:26:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

quote:

quote:

Ben etmeyecekler demiyorum... Neden ediyorlar diyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

quote:

quote:

yanlis olan bisey seni rahatsiz etmiyor mu

• 11li varmi karnim sisti bu saatte.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.