Şimdi Ara

kufru hakeden universite hocalari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • küfürlerimi sunuyoru ilgili hocaya. . uni ilk haftasi tek basima aldigim derste hoca derse saat 13de baslariz dediydi. daha sonra hafta icinde kendi kapisina ders saat 12de yazmis. tabi bunu ben bilmiyordum. nerden bileyim gidip hergun kapisina ne yazmis diye mi bakacam. saat 13de gittiydim derse. girdim iceri hoca bana nerdesin sen dedi. saat 12de basliyordu ders kapiya yazdim falan. saat 13 yazan ders programi da duruyor tabi. yok yazmis orada ib...tor. daha sonra 2 hafta da kendisi ders yapmayacam dedi. son 2 haftadir derse girmedim. az once gelmis bana 1 daha gelmezsen birakcam dedi. sovdum icimden. dotum yese sovecem avaz avaz ama olmuyor iste be hocam. zateb bildim bileli sevmez beni bu hoca. butun bolum de onu sevmez. kimse onun verdigi dersi almaz. dana gelip gidip bana patliyor. YETER LAN HOCA NE ALIP VEREMEDIGIN VAR!!!

isteyen kendi olaylarini da yazabilir. pc ye gecince konuyu duzenlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 13 Nisan 2011; 12:07:04 >

• Çocuk gibi, geç kalınca niye geç kaldın diye sorguya çeken dingil hocadan nefret ediyorum. Her türlü küfrü de hakediyor şerefsiz, bırakmak için elinden geleni yapıyor. Dersi anlatmıyo adeta derste konuşuyo.
    Diğer bir sınavı okumayıp kafasına göre puan yazan hoca ya da artık asistanmı kimse onun ben hakkında kötü şeyler düşünüyorum.
    Sınavda gençliğe hitabeyi soran tarihçiyede selamlar burdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZomBie

küfürlerimi sunuyoru ilgili hocaya. . uni ilk haftasi tek basima aldigim derste hoca derse saat 13de baslariz dediydi. daha sonra hafta icinde kendi kapisina ders saat 12de yazmis. tabi bunu ben bilmiyordum. nerden bileyim gidip hergun kapisina ne yazmis diye mi bakacam. saat 13de gittiydim derse. girdim iceri hoca bana nerdesin sen dedi. saat 12de basliyordu ders kapiya yazdim falan. saat 13 yazan ders programi da duruyor tabi. yok yazmis orada ib...tor. daha sonra 2 hafta da kendisi ders yapmayacam dedi. son 2 haftadir derse girmedim. az once gelmis bana 1 daha gelmezsen birakcam dedi. sovdum icimden. dotum yese sovecem avaz avaz ama olmuyor iste be hocam. zateb bildim bileli sevmez beni bu hoca. butun bolum de onu sevmez. kimse onun verdigi dersi almaz. dana gelip gidip bana patliyor. YETER LAN HOCA NE ALIP VEREMEDIGIN VAR!!!

hikayede tutarsızlık var...
    Sen dersi tek başına alıyorsun, hocan derse 12'de geliyor ve 1 saat seni orada bekliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZomBie

küfürlerimi sunuyoru ilgili hocaya. . uni ilk haftasi tek basima aldigim derste hoca derse saat 13de baslariz dediydi. daha sonra hafta icinde kendi kapisina ders saat 12de yazmis. tabi bunu ben bilmiyordum. nerden bileyim gidip hergun kapisina ne yazmis diye mi bakacam. saat 13de gittiydim derse. girdim iceri hoca bana nerdesin sen dedi. saat 12de basliyordu ders kapiya yazdim falan. saat 13 yazan ders programi da duruyor tabi. yok yazmis orada ib...tor. daha sonra 2 hafta da kendisi ders yapmayacam dedi. son 2 haftadir derse girmedim. az once gelmis bana 1 daha gelmezsen birakcam dedi. sovdum icimden. dotum yese sovecem avaz avaz ama olmuyor iste be hocam. zateb bildim bileli sevmez beni bu hoca. butun bolum de onu sevmez. kimse onun verdigi dersi almaz. dana gelip gidip bana patliyor. YETER LAN HOCA NE ALIP VEREMEDIGIN VAR!!!

hikayede tutarsızlık var...
    Sen dersi tek başına alıyorsun, hocan derse 12'de geliyor ve 1 saat seni orada bekliyor?

1kisi oldugum icin dersi kendi odasinda. bir de bana eger gelmeyeceksen o hafta bana haber ver. seni beklemiyim yemek yerim diyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En kalabalik universiteler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.