Şimdi Ara

'Kudurursam Sorumlusu Benim' Diye Kağıt İmzaladım Az Önce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün köpek oynaşırken dişi koluma battı. Az önce doktora gittim ve durumu anlattım, Dr birşey olmaz dedi. Ben tamam dedim, sonra bana "aşı olmak istemiyorum, mesuliyet bana aittir" diye kağıt imzalattı.
    %0.001 ihtimalle kudurursun dedi. Ama %0.001 ihtimal için kendini kurtaracak kağıdı imzalattı.

1-3 ay içinde kudurursam kesinlikle öleceğim. Ve eğer ben kuduz olursam onları da rahat yaşatmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hay arkadaş millet deliye biz akıllıya hasret

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • helva neli olsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Hay arkadaş millet deliye biz akıllıya hasret

• ağla

kudur
  • Malzemeler

Yarım kilo ince bulgur

2 adet kuru soğan

2 diş sarımsak

3 yemek kaşığı domates salçası

4 yemek kaşığı biber salçası

3 yemek kaşığı sıvı yağ

3 tatlı kaşığı tuz

2 tatlı kaşığı pul biber

2 tatlı kaşığı toz biber

Yarım yemek kaşığı acı isot

1 Demet Maydanoz

Hazırlanışı

Çiğköfte hazırlamak için özel olarak satılan çiğköfte tepsisinin içine bulguru ve salçayı ilav ederek güzelce yoğurun. Yumuşak bir kıvama geldikten sonra azar azar su koyarak yoğurma işlemine devam edin.

Bulgur içerisine çok fazla su koyduğunuz da bulgurlar şişerek istediğiniz tadı vermeyecektir buna dikkat etmelisiniz.

Bulgurlar salça rengine döndükten sonra içerisine tuz , pul biber, maydanoz,sıvı yağ , isot ve biber salçasını ilave ettikten sonra karıştırarak yoğuralım.

Bulgur kurursa eğer az miktarda su ile yumuşatabilirsiniz. Yoğurma işlemi sizi yoracağından yavaş bir şekilde yapmanız daha sağlıklı olacaktır.

Bulgurlar iyice yumuşadıktan sonra içine maydanoz ve ince doğranmış soğanları ilave ederek soğanlar kaybolana kadar yoğurun.

Soğanları mutfak robotu veya blendır ile doğramayın. İnce uçlu bir bıçak ile tahta üzerinde çok rahat bir şekilde ince ince doğrayabilirsiniz.

Soğanın suyu çiğköfteye acı bir tat vereceği için el ile kestiğinizde soğanların suyu çok fazla çıkmayacaktır.

Çiğköfte içinde bulunan soğanlar gözden tam anlamıyla kaybolduktan sonra hazır olacaktır.

Küçük parçalar kopartarak avuç içiniz ile sıkarak servis tabağına alabilirsiniz.

Soğuk ayran ile birlikte servis edebilirsiniz.

Afiyet Olsun.

• kudurursan doktoru mu ısırıcan reis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Isırırsam kendine aşı yapıp kurtulur, ama ben kudurursam onun rahat yaşamasını istemem.

• Umarım kudurur ölürsün

• quote:

Orijinalden alıntı: Graviton G

Umarım kudurur ölürsün

Neden böyle dedin?

2 hemşire ve 1 doktor birşey olmaz sıkıntı yok, yüzbinde 1 ihtimal kudurursun dedi. Ama buna rağmen kağıdı da imzalattı.

• Mimar SaNAN kullanıcısına yanıt
    Bir insan doktora köpek ısırdı diye giderse doktor niye ona bişey olmaz desin ki 3-4 aşının başında vururlar gününde olur biter. Csb + konu kilit + üye ban

• quote:

Orijinalden alıntı: AmudaKalkanBuse

Bir insan doktora köpek ısırdı diye giderse doktor niye ona bişey olmaz desin ki 3-4 aşının başında vururlar gününde olur biter. Csb + konu kilit + üye ban

Konuyu okumadan neden iftira atıyorsun?

Köpek ısırmadı beni, köpek yürürken bana çarptı kendini sevdirdi (kısaca oynaştı) şaha kalkarken dişi dirseğime değdi ve minik bir yara oldu. Az birazda kanadı.

Hemşireler birşey olmaz dedi doktor yüzbinde 1 ihtimal kudurursun dedi, köpek zaten salyalar saçmıyordu. Sadece biraz anormal hareketliydi.

• Doktorun ne suçu var olm. Doktor mu ısırttı köpeği

Ne kadar saçma bir mantığın var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saat Mahkumu

Doktorun ne suçu var olm. Doktor mu ısırttı köpeği

Ne kadar saçma bir mantığın var.

Eğer kuduz olursam doktor bana "yüzbinde 1 ihtimal kudurursun aşı gerekli değil" dediği ve bana "mesuliyet bana aittir" diye kağıt imzalattığı için Dr suçlu.

Kudurmazsam Dr haklı çıkar ve sıkıntı olmaz.

Ama kudurursam doktoru imzaladığım kağıttan dolayı mahkemeye de veremeyeceğim için doktor suçlu olur.

• senin deden aşırı zenginmiş.doktor aslında dayının çocuğuymuş. doktor deden ölünce tek mirasçısı olmak için dedenin bütün akrabalarını öldürüyormuş. sıra sendeymiş.
  • Neyse ilk defa "kudur,çıldır" falan derken birine gerçekten yaptırıcaz bunları

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizliğim

ağla

kudur

Ney bu ağla kudur olayı?

• Kudurursan alıntıla mesajı
  • cübbeli gandalf kullanıcısına yanıt
    Hocam genel olarak şu sıralar oynanan online oyunlarda yendiğin zaman karşı biraz yakınıyor bu durumdan. Sen de ona ağla ve kudur diyorsun :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.