Şimdi Ara

kücükken öldürdügüm kediler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kücüükken öldürdügüm kedinin yavrularını oldugunu ogrenince annesiz öksüz kalacaklar diye çok üzülmüştüm sonra kalkıp yavrularınıda oldurmuştum o kadarki ii niyetiliyim...

edit: csb iice yorumlar kötüleşti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VerKurtul -- 28 Mart 2013; 22:01:17 >

• hmm
  • oldu o zaman kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizenim

kücüükken öldürdügüm kedinin yavrularını oldugunu ogrenince annesiz öksüz kalacaklar diye çok üzülmüştüm sonra kalkıp yavrularınıda oldurmuştum o kadarki ii niyetiliyim...

gerçekse eğer, biz de çocuk olduk da hiç bi hayvanı öldürmedik... sana da suç bulamıyorum aile eğitim vermedikten sonra...
  • Küçüklüğünde yaptıkların daha çok aileni bağlar. Bu yüzden burada kimse sana hakeret etmez, aşağılamaz, suçlamaz... Kısacası öfkenin odağı ailen olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kopeğim tasından yemek yemiyor.
    10 yıl önce açıldı
    Yavru Kumrumuz Öldü :(
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Küçüklüğünde yaptıkların daha çok aileni bağlar. Bu yüzden burada kimse sana hakeret etmez, aşağılamaz, suçlamaz... Kısacası öfkenin odağı ailen olur.

Yazar burda sülalene küfrettim demek istemiş.
  • Gerçek değilse yav he he
    Gerçekse ölümün inşallah o kediler gibi olur güçlü bir adam çocuklarının gözünün önünde küçük düşürerek sürüne sürüne kıvrandıra kıvrandıra öldürür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.