Şimdi Ara

Küçükken Korktuğumuz Şeyler Veya Kişiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
196
Cevap
1
Favori
4.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hepimizin küçükken korktuğu bir takım şeyler vardır.Bizde bunları paylaşacağız.
    Ben küçükken eskiciden cok korkardım.Eskicieeeaaaağ diye bağırdığında.
    Sizdende bir kaç örnek istiyorum

• Günlük konu.Elektrikli testereli katil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodplus

Günlük konu.Elektrikli testereli katil

Her gün açıldığını bilmiyordum
  • Bozacı.NET.
  • Bodrum akçabük'te yazlığın önünde bir tane ev gibi birşey vardı.Bilen bilir ordaki tüm evler beyazdır ama orası kahverengiydi
    Bende ordan çok korkardım dışarı çıkamazdım hatta isminide "Şato Biryan" gibi birşey koymuştum Bu anlattıklarım ben 8-9 falanken oluyordu
  • Nedense ahşap dolapların üstündeki garip desenlerden korkardım, canavar gibi görünüyorlardı o zamanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: LivingEdge

Bodrum akçabük'te yazlığın önünde bir tane ev gibi birşey vardı.Bilen bilir ordaki tüm evler beyazdır ama orası kahverengiydi
    Bende ordan çok korkardım dışarı çıkamazdım hatta isminide "Şato Biryan" gibi birşey koymuştum Bu anlattıklarım ben 8-9 falanken oluyordu

Şato biryan ne hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şahane Pazar yüzünden Behzat Uygur ve Süheyl Uygur dan korkuyodum
  • Küçükken kirada otururduk . Oturduğumuz apartmanın sahibi vardı . İsmi Başol gibi bişeydi . Yaşlı ,esmer , kızgın tipli bir adamdı . Her ay başı kiraları toplamak için apartmandaki ofisine gelirdi . Isuzu pickup'ı vardı adamın . Arabanın motor sesinden tanırdım , geldiğini anlayınca direk oyunu bırakır eve kaçardım . Artık adamdan neden korkuyosam ? Babamlar bile şımarınca onun yanına çırak vermekle tehdit ederlerdi
  • Palyaçolardan korkardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanınızCehennemee

quote:

Orijinalden alıntı: LivingEdge

Bodrum akçabük'te yazlığın önünde bir tane ev gibi birşey vardı.Bilen bilir ordaki tüm evler beyazdır ama orası kahverengiydi

Şato biryan ne hocam

Bilmiyorum çocukluk işte

• Uyurken kapıya dönük uyumazsam arkamdan bir vampirin gelip boynumu ısıracağını sanırdım.
  • Oyuncak asker ve yürüyen robot vardı benim zamanımda. 4-5 yaşlarındaydım. Bana doğru geliyorlardı ve garip ses çıkarıyorlardı. Çok korkardım onlardan.

Şimdi olsa oynarım. (Yaş 20)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Kensei

Küçükken kirada otururduk . Oturduğumuz apartmanın sahibi vardı . İsmi Başol gibi bişeydi . Yaşlı ,esmer , kızgın tipli bir adamdı . Her ay başı kiraları toplamak için apartmandaki ofisine gelirdi . Isuzu pickup'ı vardı adamın . Arabanın motor sesinden tanırdım , geldiğini anlayınca direk oyunu bırakır eve kaçardım . Artık adamdan neden korkuyosam ? Babamlar bile şımarınca onun yanına çırak vermekle tehdit ederlerdi

Bilinçaltı heralde haraç topluyormuş her ay başı
  • Amcamdan korkuyordum neden bilmiyorum
  • laz ziyadan çok korkardım

• quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

Oyuncak asker ve yürüyen robot vardı benim zamanımda. 4-5 yaşlarındaydım. Bana doğru geliyorlardı ve garip ses çıkarıyorlardı. Çok korkardım onlardan.

Şimdi olsa oynarım. (Yaş 20)

Hahaha Kaçaydın ya hocam. Cocuk aklı işte
  • Ümraniye sapigi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah ezanından o kadar korkardım ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçükken mahalleye bohçacılar gelirdi.Yastık yorgan kumaş çarşaf filan satarlardı.Bohçacılar çocuk kaçırır diye korkutmuşlardı beni.Ne zaman bizim mahalleye gelse korkar eve kaçardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÜzgünPalyaço -- 12 Ağustos 2014; 17:18:50 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.