Şimdi Ara

Küçük yaşda şarkıcı olmak... Ciddi yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Buraya ciddi ciddi bir konu için geldim.
    Henüz 16 yaşına gireceğim 1 ay sonra.
    Benim amacım Türkiyede büyük bir profesyonel çocuk şarkıcı olmak.
    İstediğim bana bir yol göstermeniz ve de günümüzden ne gibi şeylerden yaralanıp hedefime ulaşabileceğim konusunda yardım etmeniz.
    Sadece müzikde değil birçok şey yapıyorum.
    Ben keşfedilmek ve bir anca önce dünyaya birşeyler katmak istiyorum, sadece bir şarkıcı değil bir efsane olmak...
    Ve çocukluğum geçmeden bunu başarmak istiyorum.
    Peki ya nasıl ?
    Bir yetenek avcısı beni nasıl bulabilir ? O ses çocuklar veya o ses Türkiye yarışmasın dan kendime sponsor yada elimden tutacak beni yükseltecek ve albüm çıkartmamı sağlayacak birini bulma şansım varmı ? Birisi bana yardım edermi Türkiyede ?
    Türkiyede bunu başarmam ne denli zor ? şartları ne gibi zor ? Neler yapabilirim, kesin olarak ne yapmam gerek ? En önemli noktadan biri insanların sevmesi ( hayranlar ) bunu kolay elde edebilirim eğer bir albüm çıkartma şansım olursa.

Sesim için 1 yıldır çalışıyorum ilk başladığım zamana göre sesimi çok çok daha iyi kullanıyorum ama eğitimin yerini tutmaz.
    Bu benim youtube kanalım, sadece 1 şarkı var daha fazla atacağım.
    Eğer yazıyı üşenmeden okuyan ve bana inanan güvenenler varsa teşşekür ederim.
    Desteğinizi, yazacaklarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyxaxsxixn -- 12 Ağustos 2024; 1:33:21 >

• Menajerin varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer cidden istiyorsan sevdiğin tarzdaki şarkıları yorumlayarak Youtube'a koyabilirsin. Eğer gerçekten yetenekliysen zaten gerisi gelir. Onun dışında bilemiyorum.
  • Vodafone freezone liseler arası müzik yarışması var ama işleyişi nasıl olur bilemiyorum

• O ses ve youtube senin için şu anda en etkili yollar olur.
  • Castin bibır dinleyerek mi ?

• İlgilenenlere de teşşekür ederim, yalnız sorduğum bazı sorular vardı konuda ne düşünüyorsunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xyxaxsxixn kullanıcısına yanıt
    TV'lerdeki 'formatlama' programları meyvelerini vermeye başlamış yavaş yavaş...

Şarkıcı vs. olmak için yabancı şarkıcıların taklitleri, rap, cins danslar gibi abuk subuk şeylere milletimiz şartlandırılmış ve ne yazık genç beyinler, yetenekler yozlaştırılmış...

Niye türkçe okumuyorsun, J. Bieber kimmiş, felsefesi, insanlığa katkısı neymiş, geçin bunları...

Barış Manço, Zeki Müren dinle, 70'lerin şarkılarını dinle, bunları icra et...

Aksi takdirde milletimize vatanımıza bir faydamız olmayacak ve bizden sonraki nesillere bırakabileceğimiz bir kültürümüz ne yazık kalmayacak !
  • Çok zor nedeni ise hem yabanci söyleyceksin hemde süper olmasını bekliyorsun bunu ancak ingiliz olsan yapabilirdin aksanlari çok iyi kaldi ki onlarib çoğuda sanatçı değil yani bir sam tsui alex goot kurt schnieder gibi olamazsin bunlari youtubedan bak yarı proflar ama süper yetenekli çocuklar açıkçası bir türkün ingilizce şarkıda başarısı nerdeyse zor derslerine çalış sen

• ananas32 A kullanıcısına yanıt
    Zaten ingilizce eğitimi alacağım, illaha inglilizce ile süper olmasını beklemiyorum
  • SENE 2024, 25 YAŞINDAYIM. BİR B*K OLAMADIM. HİÇBİR BALTAYA SAP DA OLAMADIM. ALLAHA EMANET

• çabaladınız mı gerçekten peki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.