Şimdi Ara

Kendinden birkaç yaş büyük bir kızla beraber olmak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendinden 1 ya da 2 yaş büyük bir kızla beraber olmak..

Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

• 1-2 yaş için bir mahsuru yok bence.
  • daha iyi abi aptal aptal düşünmüyolar
  • 1 2 yas olabilir belki.ama ben tasvvip etmem.kiz buyuk olmayacak kucuk olacak.en cok 5 yas fark olmali.
  • Gayet güzel bir hadise,mümkünse 30-35 arası olsun,hiçbir zaman geri vites yapmazlar,benden sana tavsiye.
  • Erkek:18
    Bayan:20
  • Mantıklı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 19
    O 21'di

Pek Saglıklı Bi İlişki Olmuyor... Onun Gözünde Çocuk Olarak Kalırsın İlk Basta Belli Etmez Ama Sonradan işler Değişir...
  • Çıkarsın çıkarın
    Bu yaz hep benden büyüklerle beraberdim
    Küçükler pek açmıyor aynı yaşta olabilir
    Ama büyük tercihimdir
  • Genelde kızın karakterine göre değişir bu durum.Arkadaşında dediği gibi kimisi çocuk gözüyle bakar..Ama manitanın makbulü büyük olanıdır..Unutulmaz asla..
  • gayet normal ki fırat ta olgun bir erkek olmadığına göre kız çabuk bırakır

şaka şaka fırat taklıyorum biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: canss89

gayet normal ki fırat ta olgun bir erkek olmadığına göre kız çabuk bırakır

şaka şaka fırat taklıyorum biraz

• Olağan, diğer soru
  • ben 19, kız arkadaşım 21 yaşında ama ipler benim elimde ve asla iplerin onun eline geçmesine izin vermiyorum.benden 2 yaş büyük olmasına rağmen benden 2 yaş küçük gibi hareket ediyor ve hiçbir sorun yaşamıyoruz bu sayede.ilişkide 2 yaş ondan önde olmak zorundasın yalnız.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: paTRon

ben 19, kız arkadaşım 21 yaşında ama ipler benim elimde ve asla iplerin onun eline geçmesine izin vermiyorum.benden 2 yaş büyük olmasına rağmen benden 2 yaş küçük gibi hareket ediyor ve hiçbir sorun yaşamıyoruz bu sayede.ilişkide 2 yaş ondan önde olmak zorundasın yalnız.

2 yaş yine iyiymiş :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

quote:

ben 19, kız arkadaşım 21 yaşında ama ipler benim elimde ve asla iplerin onun eline geçmesine izin vermiyorum.benden 2 yaş büyük olmasına rağmen benden 2 yaş küçük gibi hareket ediyor ve hiçbir sorun yaşamıyoruz bu sayede.ilişkide 2 yaş ondan önde olmak zorundasın yalnız.

çiti senin yaş kaç bro
  • quote:

quote:

msn e gelsene sen nerdesin!
  • quote:

quote:

+ olarak sende dert etme 6 yaş da fazla değil :(
  • ah ulenn bea bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler şimdi kızlar magazin programlarında gördüler tabi kendilerinden küçük yaştakilerle evlenenleri onlarda örnek alıyo.

Erken geldin dünyaya be olli :))
  • quote:

quote:

quote:

+ olarak sende dert etme 6 yaş da fazla değil :(

Puahaha..Duymayan kalmamış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 27 Ağustos 2008; 2:53:23 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.