Şimdi Ara

Küçük laptoplar? 14' altı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben 14" altı laptop almayı düşünüyorum yani kısaca amaç küçük olması.şöyle defter kitap gibi. mesela asus eee pc gibi bi ürün.

özellikler ise oyun oynamıcam. corel, flash, photoshop gibi programlar açmayacağım.

varmı kullandığınız küük laptoplar önerebileceğiniz? sitelere baktımda pek seçenekde yok aslında. bide asus eee pc'ni ülkemizde satılmasını bekliyimmi yada o ürün nasıl gg'den falan alıyımmı?

bütçem sınırsız ama oyun falan oynanamayacağı için fiyat olarakda uygun olursa iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arielortega77 -- 9 Ocak 2008; 20:58:13 >

• az önce msi ve datron'un 12inc ürünlerini inceledik 2 arkadaş için.. bence gayet hoş cihazlar fiyatları da 1500e yakın. ama fiyat sınırın yoksa tabiki daha özellikli makinalar bakabilirsin. msi kullananlar tanıyorum ve şikayet duymadım şahsen. vatan'da bir incele istersen dediğim ürünleri..
    kolay gelsin
  • ASUS EEEPC bu ay geliyormus soylendigine gore ( forumda ki arkadasların yalancısıyım)
    900gr'lık agırlıgı ve fiyatıyla cok ideal bir urun
    12.1'' 2kg'dan agır notebookları ne yazık ki kucuk diye satıyorlar bize hafif olmadıktan sonra ne anladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.