arkadaslar ben bir oyun arıyorum 10 sene falan önce herhalde iki kişi oynanabiliyodu bilgisayar parçalarıyla dövüşüyoduk mavi ve kırmızı boks eldivenleri vardı biri monitordü ama digerini hatırlamıyorum bilen arkadaslar varsa yardımcı olabilirlermi acaba
quote:
Orijinalden alıntı: m.A
arkadaslar ben bir oyun arıyorum 10 sene falan önce herhalde iki kişi oynanabiliyodu bilgisayar parçalarıyla dövüşüyoduk mavi ve kırmızı boks eldivenleri vardı biri monitordü ama digerini hatırlamıyorum bilen arkadaslar varsa yardımcı olabilirlermi acaba
up!!
quote:
quote:
up!!
Alıntıları Göster
Harika Paylaşım Çok ama Çok Güzel Ellerinize Sağlık DEvamı varsa Windows 7 için de oyun istiyorum
Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: EsT
Teşekkürler
ne zamandır mario oynamıyordum iyi oldu sven xxx yokmuydu
quote:
Orijinalden alıntı: King Stannis
ne zamandır mario oynamıyordum iyi oldu sven xxx yokmuydu
Alıntıları Göster
Konu UP!
quote:
Orijinalden alıntı: fizzye
Bu mesaj silindi.
Konuya cevap atmıştım ama tekrar atıcam hocam pc ye format atmıştım oyun filan ne var ne yok gitti. sen olmasan bu saatte sıkıntıdan ölmüştüm
quote:
Orijinalden alıntı: ChelseaSmile
Konuya cevap atmıştım ama tekrar atıcam hocam pc ye format atmıştım oyun filan ne var ne yok gitti. sen olmasan bu saatte sıkıntıdan ölmüştüm
Alıntıları Göster
Güzel başlık olmuş...
quote:
Orijinalden alıntı: netkingv
Güzel başlık olmuş...
Alıntıları Göster
Yha Bnde Emek Verdim Banada Bir Teşekkürü Cok Goruyorsanız Oyle Olsn
Oyun Koyma Devam Edecektir . . .
quote:
Orijinalden alıntı: fizzye
Yha Bnde Emek Verdim Banada Bir Teşekkürü Cok Goruyorsanız Oyle Olsn
Oyun Koyma Devam Edecektir . . .
Alıntıları Göster
Emeği geçen herkese teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: netkingv
Emeği geçen herkese teşekkürler...
Alıntıları Göster
Uzun zamandır bu konuyu güncelleyemiyordum. Pek yakında yeni oyunlarla güncellemeyi yaparım. Yeni oyunları da ilk mesajıma eklerim. Herkese tekrardan keyifli oyunlar..
quote:
Orijinalden alıntı: ILoveYouHagi
Uzun zamandır bu konuyu güncelleyemiyordum. Pek yakında yeni oyunlarla güncellemeyi yaparım. Yeni oyunları da ilk mesajıma eklerim. Herkese tekrardan keyifli oyunlar..
Alıntıları Göster
ben de oğlum için oyunlar arıyordum. burada hazine varmış meğer. emeğinize çok teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: MinaTo
Teşekkürler küçük oyunlar gerçekten güzel yeterki eğlenmesini bilmeliyiz.
Alıntıları Göster
Teşekkür ederiz dostlar küçük kuzenlerim için eğlencelik oyunlar
quote:
Orijinalden alıntı: MinaTo
Alıntıları Göster
Teşekkürler açıkçası böyle oyunlar beni daha çok eğlendiriyor
quote:
Orijinalden alıntı: ILoveYouHagi
quote:
Orijinalden alıntı: burak_166
Elbette öyle. Devasa sistem gereksinimi isteyen oyunlar her sene çıkıyor, çıkmaya da devam edecek. Ama bu oyunlar herzaman oynanacak, unutulmayacak. Unutmayacağız, Unutturmayacağız!
Alıntıları Göster
Çok hoşuma gidiyor böyle oyunlar. Şirin geliyor çok Teşekkürler bundan sonra takip etmeye çalışacağım bu konuyu
quote:
Orijinalden alıntı: Skillet
Çok hoşuma gidiyor böyle oyunlar. Şirin geliyor çok Teşekkürler bundan sonra takip etmeye çalışacağım bu konuyu