iyide bu ingilizce.. türkçede "of" diye bir ek yok ki.. haliyle türklerin bun yanlış algılama ihtimali yok. boş iş..
quote:
Orjinalden alıntı: the_point
iyide bu ingilizce.. türkçede "of" diye bir ek yok ki.. haliyle türklerin bun yanlış algılama ihtimali yok. boş iş..
iyi de Daimler de zaten Alman firmasi,almancada da of eki yok
ben 20 tane buldum .
quote:
Orjinalden alıntı: kkslyyldz
ben 20 tane buldum .
hep yüksek söylüyorsun kardeş... pazarlık payı mı bu
yok bunlar garanti bi pushtlukdüşünüyolardır dedim. E lerin en alttaki çizgisini çıkarıp F haline getirdim. onlarıda saydım . sonradan cevabına baktım da saçmaymış essahtan
abi direkt 6 buldum ama bı zorlugu yok bunun gayet normal gorundu bana bılmıyorum ama
bende direk 6 buldum ama cümleyi pek takmadan sadece f harflerini aradım ve saydım.
6 tane var.
quote:
Orjinalden alıntı: ayhan2005
quote:
almancada "of" eki yok mu?... almanca öğretmenin kim senin..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ayhan2005
quote:
almancada "of" eki yok mu?... almanca öğretmenin kim senin..
arkadas sen ciddi misin?
Almancada ne zaman of eki olmusta,bizim haberimiz yok? Almancasi olan biri bu konuya bir aciklik getirebilir mi?
bildigim kadariyla of eki yoktur Almancada,sen sanirim baska bir dille karistiriyorsun,ben eminim olmadigina....
quote:
Orjinalden alıntı: JoHnCAREVV1903
bende direk 6 buldum ama cümleyi pek takmadan sadece f harflerini aradım ve saydım.
Valla bende direk 6 abuldum araştırmayı yanlış yapmışlar sanırım