Şimdi Ara

Küçük bir kaza kim suçlu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Döner kavşakların mantığıyla ilgili şöyle bir video izlemekte fayda var diye düşünüyorum. Bizdeki döner kavşaklar bu kadar gelişmiş olmasa da mantık aynı.

• hatalısın. senin gibilere bilerek çarpmak için araba arıyorum !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada %50 %50 olarak vermeleri gerçek hata oranını yansıtmayabiliyor. Bana da bir kazamda yarı yarıya suç vermişlerdi ama kanıtlarımla beraber itiraz ettiğimde durumu gözden geçirip karşı tarafı %100 haksız yaptılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcCopat -- 20 Nisan 2015; 13:50:37 >
  • En gıcık olduğum insan tipi, sağa dönecek en soldan kırıyor önüme.

Sırf bunlar yüzünden aracın etrafına koruma demiri yaptırıcam, paldır küldür dalıcam hepsine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralnigde

Bir de şöyle bir algı var millette sinyalimi verdiğime göre her türlü dönebilirim, şerit değiştirebilirim. Bu kökten yanlış. Müsaitse dönebilirsin ki, en sağdan dönmeye çalışıyorsunuz. Hızlı gidiyim dönerim gibi bir şey söz konusu değil. Bariz siz hatalısınız. Sol şeritten gidiyor diye sola dönme gibi bir mecburiyet yok. %50-50 hele bence hiç heveslenmeyin %95-5 belki.

Ben nasıl ki sola dönecekken sağa girip döndüm ve hatalıyım ... o da düz gidecekken en sol şerite girmeyecek sonuçta %50 - 50 verildi , okumadan yorum yapmışsın , ayrıca ben haklıyım demedim , ikilemde kaldığım için foruma sordum , ezbere yazmayın
  • ataköy olimpiyat evi mi o çizdiğin yer
  • 2918 sayılı trafik kanunu 53. maddenin ilgili bölümü
    b) Sola dönüşlerde sürücüler;
    1. Sola dönüş işareti vermeye,
    2. Yolun gidişine ayrılmış olan kısmının soluna yaklaşmaya,
    3. Hızını azaltmaya,
    4. Dönüşe başlamadan, sağdan gelen taşıtlara ilk geçiş hakkını vermeye,
    5. Dönüş sırasında, karşıdan gelen ve emniyetle durdurulamayacak kadar kavşağa yaklaşmış olan taşıtların geçmesini beklemeye,

YANİ kusur senin:(
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.