Şimdi Ara

Kubital Tünel sendromu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün emg çektirdim bu tanı kondu,fizik tedavi süreci birkaç ilaç verdiler sanki işin sonunda ameliyat olacak mışım gibi görünüyor,sağ elim(dominant elim) yüzük ve serçe parmak bölgesi uyuşuk ve günden güne oradaki kaslar zayıflayacakmıs,malum okulda başlıyor sağ elimi kullanabilmem gerek yazı yazmak için en azından.
    İnternette çok bu hastalıktan muzdarip olan birine rastlamadım genellikle karpal sendromu oluyor
    Başından geçen atlatan biri var mı umarım iyileşebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba ayni sorun bende geçtiğimiz ramazan bayramı arefesinde başladı yaklaşık 30 gun her iki koldan fizik tedavi gordum uyusam biraz olsun gitti ama su an yine. Ara ara başlıyor hatta kolumu kullandigimda buktugumde serce ve yüzük parmağımda gerilme iğne batması seklinde agri oluyor, onun disind uyurken sorun yok ameliyattan korkuyorum acaba bu ameliyatı daha once olup tecrübeli edinen iyilesen var mi benimki baslangic düzeyindeymiş sinir cerrahisi uzmanı su anda sana ameliyat önermiyorum dedi fakat ameliyat disinda baska alternatifin olmadigini söyledi, salı günü el cerrahisine muayene olacağım.

Ameliyat olanlar fikirlerini payalsirsa çok sevinirim,

Gecmis olsun,
  • Tahminen su an bende de var ptesi noroloji gitcem ayni belirtiler var azaldi gibi egzersiz yapıyorum. Pc de cok oyun oynuyordum. 2 gun ara verdim azaldi gibi. El topu aldim onu sıkıyorum ve 2 kolumu yana dogru aciyorum (benim sag elde). Birde kür gördüm internette kiraz sapi ve isirgan otu onu ictim bugun iyi gelir ins. Meslegimi engeller bu olay ilerlerse napcam bilmiyorum azaliyo gibi ins tamamen biter

• Bende de bugun emg sonucu kubital tünel sendromu çıktı. Yarın kan tahlili alınıp tedavisine baslanacakmis. Ama ftr olacak dedi tahminen

• Edit: ameliyattan sonra 2,5 aylık fizik tedavi ve b12 takviyesiyle iyileştim arkadaşlar şükürler olsun,zaman gerekiyor sadece ameliyattan çıktiğimda hic duzelme hissetmedigimde ağlamıstım ama beklemek ve umudunu kaybetmemek gerek.Allah kimsenin basına vermesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.