Şimdi Ara

Kuantum Kolye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
14.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

FusionExcel's Quantum Kolye moleküler seviyede, yapısal anlamda birbirine bağlı doğal minerallerden oluşur. Quantum Kolye vücudun biyolojik gelişimi için gerekli olan skaler enerjiyi üretir. Pozitif enerji akışını sağlar ve enerji dengesini korur. Vücutta zayıflayan enerjiyi iyileştirir. Zayıflayan enerjiyi iyileştirerek vücudun sağlıklı olmasını sağlar.

SAGLIGA FAYDALARI

İnflamasyonu azaltır.
    Hücrelerin hareketsiz ve sıkışık olmasını önler.
    Sirkulasyonu artırır.
    Bağışıklık ve endokrin sistemini geliştirir.
    Virüs ve bakterilerin yok olmasını sağlar.
    Hücresel beslenme ve detoksifikasyonu sağlar.
    Hücresel geçirgenliği geliştirir.
    Enerjiyi artırır.
    DNA’nın zarar görmesini engeller.
    Yaşlanma sürecini geciktirir.
    Kanserli hücrelerle savaşır.
    Sağlığı zararlı elektromanyetik dalgalardan koruyarak vücudun biyolojik yapısını geliştirir.
    Dikkat ve konsantrasyonu artırır.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=393707701974&oid=115721855131311

arkadaşlar bu kolyeyi bilen varmı internette 200 dolar diyo daha ucuzu başka bişeyi yok mu bunun?

• global blackout olursa ayakta kalmamızı sağlıyo mu
  • evet denenmiş bu hatta Uçan adam sabride bu taşın yardımıyla havada kalmış
  • arkadaşlar bu kolyelerin fiyatlarını abartıorlar ama gerçekten işe yarıyor... mücize yada sihir vakfediyorlar bu kolyelere abartıyorlar biraz ama inanın çok işe yarıyor... japon sağlık bakanlığı işe yaradığını zaten kabul ediyor... vücuttaki titraşimleri negatif sinyalleri düzene sokuyor buda içerisindeki farklı minerallerden kaynaklanıyor...

bu kolyenin bir benzerini halam dedem için aldı 45 gün önce dedem 2 yıldır sağ tarafından felçli.... 2 yıldır sağ kolu oynamayan zar zor konuşan adamın konuşması düzgünleşti ve kolu oynatabilir oldu.... inanılması zor ama özellikle beyin üzerinde çok olumlu etkiler yarattığı kesin.

dediğim gibi türkiyede çok fahiş fiyata satılıyor almayın yada imkan varsa pazarlık yapın... halam bunu işi gereği gittiğinde malezyadan almış.
  • böyle şeylere inanmayın paranıza yazık..
  • Arkadaşlar sahte ve kandırmaca o kadar çok şey var ki bu şekilde düşünülmesi normal. Ama ben bunu bizzat denedim ve gördüm. İnanılmaz etkileri var. İçilmesi mümkün olmayan berbat bir su kayank suyu kadar yumuşacık oldu. İnanılmaz sonuçlar alanalar da var bu kolyeden. Fiyatına gelince sitesine girerseniz fiyatlar firma tarafından belirlenmiş. altında verilmesi yasak olduğu için belirlenen fiyatta satılması gerekiyor. Yurt duşında çok daha pahalı
  • millet nereden para kazanacağını şaşırdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merak
  • Ne var ki içinde 200 dolar.
  • Çok kolye yüzük istiyosan git pazara Hürrem Sultan yüzüğü çıkmış
  • Denge bilekliğinden sonra şimdi de bu mu çıktı?
  • 200 doları cebimde taşırım en azından moralim yerine gelir
  • konuyu açan arkadaş yaşın kaç acaba?
    yıl olmuş 2011 hala bu tür zırvalıklara inanıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scrafea

200 doları cebimde taşırım en azından moralim yerine gelir

bence de , insanın kendini mutlu hissetmesi daha fazla iyi geliyodur
  • Power Balance bilekli başlığında yazdığım yazıyı aynen aktarıyorum:
    Avustralya’daki Power Balance distribütorü, gerçeğe aykırı reklamlar ve açıklamalar yaptığı için devlet tarafından takibe alındı ve şirketin iflas ettiği duyuruldu:
    http://www.smartcompany.com.au/health-and-pharmaceuticals/20110523-australian-distributor-of-power-balance-wristbands-collapses-owner-admits-he-was-naive.html
    Bileklikleri klinik ortamda test eden Amerikan Egzersiz konseyi ürünlerin etkisinin olmadığını ispatladı:
    http://www.acefitness.org/blog/1351/ace-study-reveals-power-balance-bracelet-to-be
    Power Balance’ı üreten firma bile söyledikleri şeyler için sağlam bilimsel dayanak olmadığını kabul etti:
    http://gizmodo.com/#!5723577/powerbalance-admits-their-wristbands-are-a-scam
    Adamlar 10 bilemedin 30 kuruşa imal ettikleri bu plastik parçalarına 80 liraya varan fiyatlarla satıyolar. Buna rağmen hala daha alcak varsa beni germez, kendi seçimi.

DR. Levine'in manyetik dizliği, Power Balance ve şimdi de bu, bu tip oyunlara kanmayın. Bu devirde insanlar para için her şeyi yapar. Şimdi diyebilirsiniz bir sürü ünlü takıyo falan. Onlarda reklam olsun diye para aldığından takıyo. Medyaya hiç bir şekilde hiç bir haberde inanmayın. Geçenlerde sularımızın özelleştirilmesine yönelik bir sürü şey oldu medyada verilmedi, halkımızda buna karşı gösteri yapan köylüler oldu medyada gösterilmedi. Medyanın baktığı tek şey var: PARA. Bu tip oyunlara gelmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppler_Effect -- 26 Temmuz 2011; 14:50:20 >

• Valla Türkiyede ki bir firma tarafından ithal edileni var bunun, ismini vermeyim reklam olmasın, ama türkiye atom enerjisi kurumundan raporu bile var bu adamların. içersinde 72 elemnt olduğunu söylüyorlar, elektro manyetik etkilerden koruyomuş ,kuantum enerjisi sayesinde
  • Ne dersiniz alalım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejaa

arkadaşlar bu kolyelerin fiyatlarını abartıorlar ama gerçekten işe yarıyor... mücize yada sihir vakfediyorlar bu kolyelere abartıyorlar biraz ama inanın çok işe yarıyor... japon sağlık bakanlığı işe yaradığını zaten kabul ediyor... vücuttaki titraşimleri negatif sinyalleri düzene sokuyor buda içerisindeki farklı minerallerden kaynaklanıyor...

bu kolyenin bir benzerini halam dedem için aldı 45 gün önce dedem 2 yıldır sağ tarafından felçli.... 2 yıldır sağ kolu oynamayan zar zor konuşan adamın konuşması düzgünleşti ve kolu oynatabilir oldu.... inanılması zor ama özellikle beyin üzerinde çok olumlu etkiler yarattığı kesin.

dediğim gibi türkiyede çok fahiş fiyata satılıyor almayın yada imkan varsa pazarlık yapın... halam bunu işi gereği gittiğinde malezyadan almış.

Olmamis ama belki bidahakine daha güzel yazarsın kim bilir. Bide arastir önce felçli adamı ayaga kaldırdı falan hiç inandırıcı degil

• o ne lan?
  • Bir kere skaler enerji diye bir enerji türü yok, adamlar ilk cümleden fail olmuş.
    Mantıklı düşünebilen bir insan "vaat edilen" faydalara bakarak zaten yalan olduğunu anlar. Virüsü öldürmek, kanserli hücreyle savaşmak ne demek ya, hem de dışarıdan kolyeyle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.