Şimdi Ara

kuaförler istediğiniz gibi saç kesiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 13.6.2023)
Giriş
  • arkadaşlar ya en sonunda berber katili olacam ciddi sölüyorum bir istediğim gibi kesemiyolar yahu,ben saçlarımı dağınık stil yaparım normalde adam diyorum her tarafı eşit şekilde kes adam yanlardan griyor tepelerde bırakıyor,fila maksıyla alıyor ama dengeleyemiyor hep kırıklarla dolu oluyor,filayı bile kaullanmayı bilmiyolar,diyorum abi yanlar nasılsa üstlerde öel kalsın yok anlamıyorlar çok ciddiyim kaç tane kuaför varsa gittim,yok abi yapamıyoalr önceleri bazen oluyordu istediğim gibi,çok şey istemiyorum ya sadece klasik düz saç kesimi bir de saçımı 3 numaraya vurunca istediğim gibi oluyor ama aradan 2 ay geçince tam sevdiğim stil oluyor yani,ist da oturuyorum bildiğiniz güzel kuaför var mı valla çok ciddi sinirlendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guapo_macho -- 12 Aralık 2006; 22:00:06 >

• valla berbere gitmeden önce saçlarım daha güzel oluyor,kestirdikten sonra berbat oluyor.Bi kere taramayı bilmiyorlar.adam 1 senedir saçımı kesiyor saçımı nasıl taradığımı çözemedi daha.hepsi kasap bunların

Orjinalden alıntı: adriano123

valla berbere gitmeden önce saçlarım daha güzel oluyor,kestirdikten sonra berbat oluyor.Bi kere taramayı bilmiyorlar.adam 1 senedir saçımı kesiyor saçımı nasıl taradığımı çözemedi daha.hepsi kasap bunların

Sen de 1 senedir aynı adama saçını nasıl taradığını öğretememişsin ya sana da YUH !
  • 9 senedir aynı berbere gidiyorum.
    saçım dalgalı olduğu için ara makası iyi kullanan birine gitmem lazım.
    her seferinde istediğim gibi kesiyor ama istediğimden biraz daha kısa.
    2 haftada istediğim gibi oluyor.
    bir çok kez değiştirdim. ama yok laf anlamıyorlar.
    bir keresinde sinirlenip traşın ortasında kalktım.
    dalacaktım adama ufak tefekti de arkadaşları vardı yemedi

3-4 aydır berbere gitmiyorum saçları bonus yapacam bu gidişte
    Benim berberim işini bilir.
    Onun için inilerim.            Onun için inilerim.            Onun için inilerim.       
    Hannan Allah, Mennan Allah, Her dertlere derman Allah.
    Yunus Emre
  • valla kafana göre takıl diyorum berbere o da hakkını veriyor fazlasıyla.
    20-30 dolara kesenler war onlar iyi yapıo
    Burdan kuaförüme selamlar.. Aga YARIN gelip saç spreyi almayı düşünüyorum, ayır bana bi tane, hepsini sıkma müşterilere..

edit:

quote:

Orjinalden alıntı: sejde
    20-30 dolara kesenler war onlar iyi yapıo

7 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Replica_Gun_Snatch -- 13 Aralık 2006; 3:36:03 >

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• walla beendiğim modeli seciorm istedigim gbi kesio ama fiyatı biras tuzlu olabilio 20-30 arası bişe
  • quote:

Orjinalden alıntı: eärendil

9 senedir aynı berbere gidiyorum.
    saçım dalgalı olduğu için ara makası iyi kullanan birine gitmem lazım.
    her seferinde istediğim gibi kesiyor ama istediğimden biraz daha kısa.
    2 haftada istediğim gibi oluyor.
    bir çok kez değiştirdim. ama yok laf anlamıyorlar.
    bir keresinde sinirlenip traşın ortasında kalktım.
    dalacaktım adama ufak tefekti de arkadaşları vardı yemedi

Benim saclarım düz, son 2-3 seferdir ara makası vurdurtmaya basladım oncesine gore daha guzel oluyo bence artık.. Memnunum şimdilik...

İzmir'de varsa önerebilceğiniz bi kuafor soyleyin bi deneriz..

• hiç bi zmn istediğim gibi kesmiolar anlatıığım şeyle alakası olmuo kestiğinin
  • tabiki hayır adama diyom azcık al adam bi başlıyo tırnak kadar kalıyo artık adam makası getiriyo ben kafamı geri çekiyom

saç kesme makinası aldım bi tane.. artık kendim kesiyorum saçlarımı..

hem istediğim zaman kesiyorum saçlarımı hem de 25 liralık kesim masrafından kurtuldum..

aşağıdaki resimdeki saçlarım kendi kesimimdir

Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık, Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanadurmuştur. Artık vaziyeti düzeltmek için, mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre uygun yapmak, yürümek, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi. Halbuki, hangi istiklal vardır ki ecnebilerin nasihatiyle, ecnebilerin planlarıyla yükseltilebilsin? Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir" Gazi Mustafa Kemal 6 Mart 1922, Büyük Millet Meclisi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.