Nasıl okuyan var mı bölümü? |
KTÜ CENG

-
-
UP
-
Çok KTÜ hocam
-
HADİ YA
-
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
benim arkadaşım orada okuyor. Ktü çok güzel kampüsü türkiyedeki en iyi üç kampüs içine girer. bölüm olarak diğer okullara nazaran yazılımdan ziyade daha donanım odaklı müfredata sahipler sanırım.
Ktüdeki mühendsilik eğitimi zordur ama haberin olsun çok ders alırsın.
-
Eğitimi zor zaten de bakalım sağolasın yazılım olmadığı kötü olmuş.
-
hocam aynı durumdayız valla ne yazacagim bilemiyorum
siralama kacti sizin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
88K okul 1.liği ile yerleşicem inşallah
-
okul 1.ligi varsa halledersiniz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nisan ayında KTÜ CENG'den mezun oldum, soruları alabilirim
-
eğitimi hakkında bir şey diyemem ama araplar canımı sıkıyor, gerçi artık her taraftalar
eğitim,kampüs hakkında genel bilgi verirmisiniz? yazılım dersleri varmı CENG yerine yazılım daha mı mantıklı olur?
-
Öğretici bir zorluğu yok gereksiz bir zorluk var yani öğrenmek yerine hocanın egosuyla uğraşırsın
-
ktü kampüs güzel lakin kütüphanenin yenilenmesi lazım, eski ve yetersiz. ama konumu çok iyi kütüphanenin, denizin karşısında, havaalanının önünde, güzel bir ambiyans oluyor.
Kısaca şöyle diyim, eğer tr sektöründe iş bulmak istiyorsanız yazılım mühendisliği seçin. Bilgisayar mühendisliği seçerseniz sayısal tasarım, ayrık matematik, mikroişlemciler gibi donanımın daha kendi üretmeyen bir ülke dahilinde gereksiz derslerle boğulur durursunuz. Zaten sektörde de aranan vasıflar bu bahsettiğim derslerden de oluşmuyor. Yazılım mühendisliği seçerseniz mezun olduğunuzda özel sektörde çat diye iş bulursunuz. Dersler direk sektöre yönelik. Bilgisayar gurusu değilseniz ceng size göre değil.
Haa ben yurt dışında amd intel arm nvidia gibi hardware düzeyinde çalışacağım derseniz, Ceng seçin.
Eğitim iyi 1-2 tane kompleksli hoca var.Ceng eğitimi gayet iyi. Yazılım dersi çok fazla değil. Ancak az da değil.
Kampüs yeşilliklerle dolu, yukarıda bir arkadaş bahsetmiş zaten. Ancak yazılım müh seçerseniz kampüs of'ta. O kampüs hakkında bir bilgim yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Anladım teşekkürler. KTÜ Yazılım daha mantıklı duruyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X