Şimdi Ara

Kruger Marka Motor Yağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba. Foruma yeni üye olduğumdan başlığı doğru yere açmamış olabilirim kusura bakmayın.

Cevaplarınızı şimdiden teşekkür ederek bekliyorum ..

2011 Model Hyundai i30 (Benzin-Lpg) sahibiyim. 10 bin km. periyodik bakım için tanıdığım bir ustaya gittim. Motor yağı-yağ,hava,polen filtresi değişimi yapıldı. Araca, motor yağı olarak KRUGER Syn 10w 40 koyuldu. Bu markayı daha önce duymadığım için ustaya özellikle sordum. Bana Japon grubu otomobiller için kullandıkları iyi bir yağ olduğundan bahsetti. Daha sonra internette bu marka yağ ile ilgili bir araştırma yapmama rağmen bir bilgi veya kullanıcı yorumu bulamadım. Size sormak istediğim, bu markayı bilen duyan kullanan kısacası bilgisi olan varsa beni bu konuda aydınlatabilirse çok sevinirim. Tekrar teşekkür ederim..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kruger Marka Motor Yağı: Bilgilendirici Kılavuz

Kruger motor yağı, araçların optimum performansı için tasarlanmış, yüksek kaliteli bir yağ markasıdır. Çeşitli araç modellerine uygun geniş bir yağ yelpazesi sunmaktadır.

Kruger Motor Yağı Yorumları: Kruger motor yağları, kullanıcılar arasında olumlu yorumlar almıştır. Müşteriler, yağın motor performansını iyileştirdiğini, aşınmayı azalttığını ve yakıt verimliliğini artırdığını belirtmektedir.

Kruger Filtre Nasıl Değiştirilir: Kruger motor yağı filtresini değiştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

1. Aracını düz bir zemine park et.
    2. Motoru soğut.
    3. Altını temizleyerek filtreye erişimi sağla.
    4. Yağ filtre anahtarını kullanarak eski filtreyi çıkar.
    5. Yeni filtreyi yerine takmadan önce O-ring contasını yağla.
    6. Yeni filtreyi elle sık.
    7. Anahtarı kullanarak filtreyi yarım tur daha sık.

Kruger 5W30 Yağ Yorumları: Kruger 5W30 motor yağı, özellikle düşük sıcaklıklarda araçların başlamasını kolaylaştırması ile bilinir. Kullanıcılar, yağın motorlarını koruduğunu ve sürüş performansını iyileştirdiğini bildirmektedir.

Kruger Yağ Yorumları: Genel olarak, Kruger motor yağları kullanıcılar tarafından olumlu karşılanmıştır. Müşteriler, yağın kalitesinden, motor performansını iyileştirme yeteneğinden ve fiyatından memnundurlar.

Kruger Filtre Ne Malı: Kruger yağ filtreleri, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmektedir. Toz, kir ve diğer kirleticileri hapsetmek için tasarlanmıştır. Filtreler, aracının motorunu aşınmadan korumaya yardımcı olur.

Kruger Yağ Nasıl Kullanılır: Kruger motor yağını kullanmak için aracının üretici el kitabına bakman önerilir. Yağın doğru viskozitesini ve aracın yağ kapasitesini belirtecektir.

Kruger Motor Yağı Ne Malı: Kruger motor yağları, sentetik ve yarı sentetik karışımlar da dahil olmak üzere çeşitli baz yağlardan üretilmektedir. Motoru aşınma ve yıpranmadan korumak için özel katkı maddeleri içerir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aradan bayağı zaman geçmiş. Ama Kanada markasıymış.

Bakım işlerinde her şeyi tamamen ustaya bırakmamak taraftarıyım.

Öncelikle markanın aracınızın el kitabında yazan koşulları karşılayıp, karşılamadığına bakmak lazım.

• ozturk2883 O kullanıcısına yanıt

Bildigim kadariyla Kanada ile bir bagi yok. Sadece manidar isim benzerligi gibi gorunuyor... (!)

Atak Tasit firmasinin bunyesinde bir alt markadir... Urettikleri hava filtreleri ile ilgili herhangi bir teknik bilgiye de ulasamiyorum. (fason uretim olabilir)

Kruger Marka Motor Yağı

Katalog;

https://www.ataktasit.com.tr/katalog/

"Kruger otomotiv filtre ürünleri; araç motorlarını korumak, yakıt tüketimini ve dolayısıyla maliyetleri azaltmak için üretilmiştir. Akü ve silecek ürün gruplarında da uzmanlaşmış alt yapısı ve Atak Taşıt güvencesiyle Türkiye yedekparça pazarında güçlü ve saygın bir marka haline gelmiştir."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi websosyal -- 6 Kasım 2022; 10:32:5 >

• Yan sanayi markasıdır. Kanada ile bağı yoktur. ustaların para kazanmak için övündüğü markalardan birisidir.

• Bilmediğimiz yağı kullanmazsak motorumuzu korumuş oluruz.Zaten sahte ürün cenneti haline gelmiş bir ülkede nefes alırken bile temkinli olmak zorundayız.Benim arabama da 75W80 Kruger şanzıman yağı kullandı usta.Zaten tanınmayan bir marka,birkaç ay sonra ilk fırsatta yağı yenisiyle değiştirdim. Hala piyasada var bu ürün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.