Şimdi Ara

Kronus a Başladık Hadi Hayırlısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Başladım Sıkıntıdan Hadi Hayırlısı 5 levelim Şuan 2 kişi var sadece serverda :)

• duyduguma gore kronos serverına gırebılmek ıcın en az 6 aylık bı accaunt bulunması lazımmıs buda bence guzel bı sıstem eskı acc sı olup kosp gıbı programlar kullanırsa banlanacagından bı daha gıremeyecektır bence guzel bı sıstem olmus egerkı dogru ıse
  • maytap mı geçiyonuz?? server yook ortada yoksa bende mi yok???

Orijinalden alıntı: gurray23

maytap mı geçiyonuz?? server yook ortada yoksa bende mi yok???

sanırım senın hesabın yenı oldugu ıcın serverı goremıyorsun dıye dusunuyorum
    boylece kosp kullanan kısıler 1 kere kullanacak ve sonrasında dırek banned 6 aylık bı daha accaunt bulamayacagı ıcın o server a gırme sansı %0 olacak bende oraya baslayayım en ıyısı
    lsLaKkArGa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hadi TBC yi değerlendirelim.
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba Şovalyeler,

Bu mesaj Kronos ve KO Forever Bölüm 7 ile ilgili bir son dakika güncellemesidir.Yeni sunucu USA: 15 Ekim ( TR: 16 Ekim) yaklaşık olarak 2 pm ( Türkiye saati ile 24:00) ve 8 pm(6:00) arasında açılmış olacaktır. Bu tahmin edilen saatlerdir . Beklenmeyen bir teknik arıza gecikmelere yol açabilir.

KO Forever: Bölüm 7’nin 1.Aşaması sunucu açılana kadar devam edecektir. Bazı kullanıcıların Royal Collector ile benzer isimler yaratmış olabileceğinin farkındayız fakat endişelenmeyin! Elder Council herşeyi takip edebildiği için ödüllerinizi alacaksınız!

Royal Collector’ın bir sonraki ziyaret yerini Resmi Knight Online Twitter’dan takip etmeyi sakın unutmayın!

- Knight Online Takımı

gerçek işini kolaylaştırır

düşenin dostu ol
  • Merhaba Şovalyeler,

Bu mesaj Kronos ve KO Forever Bölüm 7 ile ilgili bir son dakika güncellemesidir.Yeni sunucu USA: 15 Ekim ( TR: 16 Ekim) yaklaşık olarak 2 pm ( Türkiye saati ile 24:00) ve 8 pm(6:00) arasında açılmış olacaktır. Bu tahmin edilen saatlerdir . Beklenmeyen bir teknik arıza gecikmelere yol açabilir.

KO Forever: Bölüm 7’nin 1.Aşaması sunucu açılana kadar devam edecektir. Bazı kullanıcıların Royal Collector ile benzer isimler yaratmış olabileceğinin farkındayız fakat endişelenmeyin! Elder Council herşeyi takip edebildiği için ödüllerinizi alacaksınız!

Royal Collector’ın bir sonraki ziyaret yerini Resmi Knight Online Twitter’dan takip etmeyi sakın unutmayın!

- Knight Online Takımı
    kaynak:http://knightonlineworld.gamersfirst.com/news.php?id=633911435814717862

ko nun resmi sitesi. bende mi hata var bu servera girdim diyendemi ???

• işkembeden sallamayı bırakın açılmadı sw.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaNoZ -- 15 Ekim 2009; 11:38:09 >

haaa şuda olabilir bende turk ip yok ss atarım şimdi

Kronus a Başladık Hadi Hayırlısı

Umarım bazı kişilere kapak olmuştur

hem hep derdim k2 ayrım yapio inanmazsdınız :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0rkunc -- 15 Ekim 2009; 12:01:05 >
    please take my hand
  • konuyu açan arkadaşa özürü bir borç bilirim. diğer forumlardan da takip ediyorum. yeni server açılmış ama biz giremiyoruz. adamlar ksc atmışlar inandım ondan sonra. ayıptır yaw. bu k2 yi ayakta tutan türkler. 2. sınıf muamelesi gören yine türkler. ee atalarımız boşuna dememiş. deveye diken insanı ....... yaranır diye. bizde böleyiz işte millet olarak.
    lsLaKkArGa
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurray23

Merhaba Şovalyeler,

KO Forever: Bölüm 7�nin 1.Aşaması sunucu açılana kadar devam edecektir. Bazı kullanıcıların Royal Collector ile benzer isimler yaratmış olabileceğinin farkındayız fakat endişelenmeyin! Elder Council herşeyi takip edebildiği için ödüllerinizi alacaksınız!

Royal Collector�ın bir sonraki ziyaret yerini Resmi Knight Online Twitter�dan takip etmeyi sakın unutmayın!

- Knight Online Takımı
    kaynak:http://knightonlineworld.gamersfirst.com/news.php?id=633911435814717862

ko nun resmi sitesi. bende mi hata var bu servera girdim diyendemi ???

eğer bu saatler doğruysa ayrımcılık gibi birşey yok. zaten amerika ve türkiye saati arasında doğuda 7 , batıda 10 saat gibi bir saat farkı var. bizde saat gece 12yken zaten server batıdaki şehirlerden birindeyse onlarda öğlen 2 oluyor yani doğal birşey.

• ya neden bende kronos yok???bugün 15qekim perşembe sizde neden warda bende yoq???

• chaos patch ne durumda beyler . ?
    1759'damı gelecekti

DH RUOJA
  • la olm manyaqmısın biz nediyoz sen nediyonXD
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.