Şimdi Ara

kronometre ile saat tutmak mantıklı mı derececi arkadaşlar allah rızası için yazın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• sil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben bir ara tutuyordum. Tutmayınca verimim daha çok arttı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat tutma, bugün şunları bunları yapıcam de otur başla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • niye la ne zoruna gitti

• molaları nasıl ayarlayayım hocam

• Ne zaman kafan ağırırsa, mola ihtiyacı duyuyorsan. Kendine belli bir limit koy örneğin konu çalışırken konunun şurasına gelene kadar masadan kalkmak yok. Şu kadae test çözeyim öyle kalkayım hesabı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tut,mola verirken durdur falan süper dsiplin sağlar,bugün 7 saat çalıştım diye vicdanen rahat edersin. 304.cüyüm

• Vayanasını ben de böyle yapıyodum. Şuraya gelince bi hava alıyım vs şeklinde. Daha mantıklı helal len

• derece yapmadım ama yıl boyu günde kaç saat çalıştım kaç soru çözdüm vs hiçbir şeye bakmadım, random çalıştım. bence sabah derse başla, sıkılana kadar çalış; sıkılınca ara ver sonra tekrar başla.

• test test tutuyodum bazen

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    İyi iyi tutmuşsun aferin de sanki sınav anı değil de sınav sonrası rakip eleyenlerdensin xd

• Bence tut, forest focus to do falan gibi uygulamalar kullanabilirsin bn focus kullandım faydası oldu hem 1 saatlik etütler seklinde çalışıyordum. Belli saati gectigini gördükçe tatmin oluyorsun. Bir de sunları yapicam dedigim zaman ben 1 haftalık iş yazıyordum hicbiri bitmezdi bunda en azından ne kadar calıstıgını görüyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bosum kullanıcısına yanıt
    her daim eliyorum makine gibiyim tabi

• bem flip'le çalıştım hocam her derse istediğiniz kadar süre veriyorsunuz günlük ne kadar çalıştığınızı da hesaplayabiliyorsunuz. bence çok yararlı oldu benim için. derece yapmadım tabii orası ayrı

Aynen yalnız seni biraz yanlış yapmışlar, rakip sınavda elenir haberin olsun. Anca arsız ve karaktersizler sonradan eler. Kalitesiz makinesin, vizyonsuz. Tüm acıma duygularım seninle. Yazık diyorum sadece.

• bosum kullanıcısına yanıt
    internetteki insanalr gerçek değildir dostum alış buna. sınavda da yeterince eledim.

• Ben de focus to do kullandım, ama geri sayım şeklinde değildi benimki 00:00'dan başlatıyordum, bir veri elde etmek için yapıyordum bunu, bugün az çalıştım, bu hafta ideal bir çalışma yaptım, bu ay tempom yüksekti gibi gibi

• kronometreyi fosforcular kullanır sadece ve istedikleri yeri kazanamazlar.

Farkındayım lakin insanların hayatını etkileyen kararlarda onları yanlış yola düşürmek ve kendi önünü açmak zaten insanın yapacağı iş değildir, bu durumda sen nesin tartışılır. Sınavda elediğin de yetmemiş demek ki de buna başvuruyorsun xd. Kolay gelsin hayatta, tabii varsa bir hayatın. Pek varmışa benzemiyor zira bu davranışlarla anca ağlatılırsın. Haysiyetsizlikte ayrı bir boyutsun tebrik ediyorum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.