Şimdi Ara

Kronik Sorun: 2014 Ford Transit V363 350M Kamyonet Piston Deldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımızın İlk Sahibi olduğunu ve Sürekli Yetkili servise bakıma giden 88.000 km'de ki aracı piston deldi.

Servisin verdiği cevap : Kronik Sorun ..

Söyleyeceklerim bu kadar.

• Alırsan ford olursun zort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 de 350 m çift kabini santiye için almıştık motorunda kronik sorunlar olduğunu sonradan ögrenince bişey olur diye disarda 500 liralık orjinal parçalar ile yapılan bakımı sorun çıkınca sahiplensin bahane etmesin diye ford nuray ota'da 1200-1300 tl civarı rakama yapmak zorunda kalıyordum.

Bu fiyatın içine 180 lira motor yağını boşalttıktan sonra bir makina takıp içini temizleyip sonrasında yeni yagı koyuyoruz diyordu bakım paketi bu şekil mecbur diyordu, sorduğumda bakımı serviste yapmazsanız araç garanti dışı kalır deniliyordu.

Araba iyi güzel 200.000 kmde hic sorun yaşamayanda var 15 binde motor kitleyende var ama ford servislerinin eline düsmanım düşsün istemem

Araci alırken adam zorla satiyor gibi havalı koltukta yayılarak oturuyordu ben sorun çıkmadan iş durumu dolayısıyla araci sattık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 20 Şubat 2021; 17:8:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canbey96

2018 de 350 m çift kabini santiye için almıştık motorunda kronik sorunlar olduğunu sonradan ögrenince bişey olur diye disarda 500 liralık orjinal parçalar ile yapılan bakımı sorun çıkınca sahiplensin bahane etmesin diye ford nuray ota'da 1200-1300 tl civarı rakama yapmak zorunda kalıyordum.

Bu fiyatın içine 180 lira motor yağını boşalttıktan sonra bir makina takıp içini temizleyip sonrasında yeni yagı koyuyoruz diyordu bakım paketi bu şekil mecbur diyordu, sorduğumda bakımı serviste yapmazsanız araç garanti dışı kalır deniliyordu.

Araba iyi güzel 200.000 kmde hic sorun yaşamayanda var 15 binde motor kitleyende var ama ford servislerinin eline düsmanım düşsün istemem

Araci alırken adam zorla satiyor gibi havalı koltukta yayılarak oturuyordu ben sorun çıkmadan iş durumu dolayısıyla araci sattık.

Otosan ve opet aynı şirkete tabi oldukları için Otosan , bu aracın yağ kapasitesi 10.5 lt olduğu için 10.5 lt FMY ( Ford motor yağları ) adı altında yağ üretmiştir .

Muhtemelen daha ucuza mal edip kâr oranı artıyor.

Yurtdışında castrol kullanılıyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vw touareg teyp sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.