Şimdi Ara

Kronik bağlantı problemleri uyduNET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yeni uydunet alacak arkadaşlara fikirlerimi belirtmek istiyorum, uydunet kronik bağlantı problemleri insanı canından bezdiriyor özellikle akşam saatleri her 5 dakikada kopup geliyor sürekli böyle.

teknik ekip de geldi eve kutudan ayar yaptılar kontrol kanalı vs. değiştirdiler sinyal vs. hep tam diyorlar sinyallerde ve modemde sıkıntı yok diyorlar ama hiçbir şeyde sıkıntı yoksa bu durum nedir?

ayrıca başka bilgisayarlarda da aynı durum söz konusu yanılmıyorsam 4 tane bilgisayar denedim hepsinde bu durum mevcut bilgisayara virüs girmiştir belki diyerek en son şikayet var'a yazdım. bakalım bugün gelecekler modem ile test edeceklermiş.

yeni abonelik yapacak olan arkadaşları uyarıyorum

şayet biz taahhütün bitmesini bekliyoruz.

Not: Teknik ekibin yaptığı müdahaleleleri ve değişimleri buradan iletmeye devam edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: djcool

Kablo ile modeme bağlanınca da aynı mı?

kablo ile denemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcool

Bence deneyin. Kablo ile de varsa sorun kesin modem ya da hattan. Modemin wireless'ının sorunlu olduğu biliniyor zaten.

Teknik ekip az önce modemi değiştirdi ama yine aynı marka ve model başka bir modem taktılar. Ama aynı sekilde online oyunlardaki baglantı hatası devam ediyor.
  • oyunlarda pingler abartılı şekilde fırlıyor iniyor ,ara ara kopmalar canımdan bezdirdi benide fiber nasıl arkadaşlar apartmanda var ama akk felan filan adamını canını sıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellar

oyunlarda pingler abartılı şekilde fırlıyor iniyor ,ara ara kopmalar canımdan bezdirdi benide fiber nasıl arkadaşlar apartmanda var ama akk felan filan adamını canını sıkıyor

bu uydunetin problemi tüm türkiyeye yayılmıs heralde siz nerede kullanıyosunuz?
  • uydunet in aynı sorunlarından bende çok çekiyorum dediğiniz gibi zamalı aralıklarda 5,6 sn içinde bağlantı kopup ana bilgisayar çözümleniyor hatası verip bağlantı kopup geliyor, Arkadaslarla online oyun lol oynarken 3 kısıden fazla olunca asırı derecede ping yukseliyor, aynı anda oyun ve youtub dan müzük dinleme imkanınız yok ping aniden fırlıyor... Uydunet geçtiğimden beri en az 50 kere aramısımdır her seferınde ayarlar, yok işte modeme guncellemeler, yok apartmana gelip uydunet kutusundan ayarlar yapmalar ve sonunda modem degıstırmeye bıle gıttıler ama aynı marka modem taktılar duzeldimi fayda ettimi diye sorarsanız malasef inanın dört gözle su sözlesmemın bitmesini bekliyorum siz siz olun uydunete gecmeden 1 kez daha dusunun ben yandım sızler yanmayın :D:D:D:
  • Hayatımda hiçbir markayı kötüleme ihtiyacı hissetmedim. Uydunet wireless gerçekten kötü arkadaşlar. Alacak olanlar kesinlikle bulaşmasın. Lanet olsun verdiğim taahhüte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS5 ve Ttnet bağlantı sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen katılıyorum. şuanda uydunette iseniz ve modem markanız cbw 383Z4 ise şu konudaki ayarları bi deneyin bakalım;

http://forum.donanimhaber.com/m_93446908/tm.htm

ben yaptım bakalım son durum ne olacak ama oyunlardaki packet hatası gelmez oldu bakalım ileriki zamanlarda ne olacak. gelişme/değişme olursa bu konu altından yine bildirmeye devam edeceğim bu arada

bugün modemi değiştirip aynı marka modem taktılar bakalım.
  • Yaptım hocam ayarları. 2-3 saat götürdü daha sonra oyunlarda da aynı sorunlar devam etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Finsternis

Yaptım hocam ayarları. 2-3 saat götürdü daha sonra oyunlarda da aynı sorunlar devam etti.

Hangi oyunlarda problem yaşıyorsunuz, bir de counter strike 1.6 online yüklüyse bilgisayarınızda herhangi bir servera bağlanıp bir 5-10 dakika oynayın bakalım cl_flushentitypacket hatası verecek mi acaba?

bir de N modunu kapatmayı deneyin; olmazsa band genişliğini düşürmeyi de deneyebilirsiniz.
  • Maalesef CS yüklü değil. LOL ve Hearthstone oynuyorum. Ranked oyun atamaz oldum ikisinde de. O kadar çok şey denedim ki ne yaptığımı hatırlamıyorum artık. Deneyeceğim söylediklerinizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sowyet

quote:

Orijinalden alıntı: hellar

oyunlarda pingler abartılı şekilde fırlıyor iniyor ,ara ara kopmalar canımdan bezdirdi benide fiber nasıl arkadaşlar apartmanda var ama akk felan filan adamını canını sıkıyor

bu uydunetin problemi tüm türkiyeye yayılmıs heralde siz nerede kullanıyosunuz?

izmir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Finsternis

Maalesef CS yüklü değil. LOL ve Hearthstone oynuyorum. Ranked oyun atamaz oldum ikisinde de. O kadar çok şey denedim ki ne yaptığımı hatırlamıyorum artık. Deneyeceğim söylediklerinizi.

Tamam sonuçları paylaşırsanız diğer arkadaşlarımız da faydalansın, bir de kablosuz bağlanıyorsanız kablolu ile deneyebilirsiniz, ya da şöyle bir şey belki çözer diyeceğim ama sorun tabi uydunet kaynaklı değil de bilgisayar kaynaklıysa işe yarar sanıyorum.

http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-wn823n-300-mbps-n-kablosuz-wps-soft-ap-mini-usb-adaptor/productDetails.aspx?productId=bd300801&categoryId=103939

• inanın o ayarlara benzer dolu ayarları yaptım yıne değişen birşey yok arkadaslar o ayarlar sehır efsanelerı gıbı bırsey herkez kafasına gore ayarlar yazmıs ama yıne yasanıyor :)) Biz arkadaslarla lol 2 kısı oynarken bır sorun olmuyor ama 3 kısı yada 2 kısı lol oynarken dıgerı nette gezınırse fılan yaaa 5-10 sn net kopuyor unlem ısareti çıkıp Ana bilgisayar çözümleniyor yazıyor ve net asırı yavaslıyor modeme reset atınca düzeliyor...

2.cisi bu olay sadece oyunlarda degıl bıde ınternete fazladan yoğunlasıncada kopuyor ornegın bir yandan video ızlerken bır yandan torrent oyun ındırıken asırı yuklenınce yıne kopuyor her ne denedıysem faydası olmadı ama gecende arkadasımdan denemek amçlı ondan Tp-Link TL-WA854RE sinyal güçlendirici aldık su pirize takılan 3 kısı lol attıldı aynı anda youtubdan muzık fılan dınlendı hıc kopma yasanmadı acaba o urunun sayesındemi yoksa ogunmu kopma denk gelmedı anlamadım urunu gerı verdıgımdende tekrar deneyemedım ama sunu dıyım daha once kesınlıkle bırakın 2kısı zor 3 kısı aynı anda lol atıp aynı anda video bıle ızlıyemıyorduk asırı pıng oluyordu oyunda lag yapıyordu kesın urunun faydası oldu...

• quote:

Orijinalden alıntı: inhuman

inanın o ayarlara benzer dolu ayarları yaptım yıne değişen birşey yok arkadaslar o ayarlar sehır efsanelerı gıbı bırsey herkez kafasına gore ayarlar yazmıs ama yıne yasanıyor :)) Biz arkadaslarla lol 2 kısı oynarken bır sorun olmuyor ama 3 kısı yada 2 kısı lol oynarken dıgerı nette gezınırse fılan yaaa 5-10 sn net kopuyor unlem ısareti çıkıp Ana bilgisayar çözümleniyor yazıyor ve net asırı yavaslıyor modeme reset atınca düzeliyor...

2.cisi bu olay sadece oyunlarda degıl bıde ınternete fazladan yoğunlasıncada kopuyor ornegın bir yandan video ızlerken bır yandan torrent oyun ındırıken asırı yuklenınce yıne kopuyor her ne denedıysem faydası olmadı ama gecende arkadasımdan denemek amçlı ondan Tp-Link TL-WA854RE sinyal güçlendirici aldık su pirize takılan 3 kısı lol attıldı aynı anda youtubdan muzık fılan dınlendı hıc kopma yasanmadı acaba o urunun sayesındemi yoksa ogunmu kopma denk gelmedı anlamadım urunu gerı verdıgımdende tekrar deneyemedım ama sunu dıyım daha once kesınlıkle bırakın 2kısı zor 3 kısı aynı anda lol atıp aynı anda video bıle ızlıyemıyorduk asırı pıng oluyordu oyunda lag yapıyordu kesın urunun faydası oldu...

yukarıdaki dediğim ürüne benzer bir şey sanırım o da

• sizin lınkte vermıs oldugunuz urun bilgisayarın usb takılıp pc nin wifi çekim gücünü artırıp uzaktakı wifi sınyallerını gormeye calısıyor acıkcası laptop modem gucunu arttırıyor bızım kopmalarında bılgısayarın cekım gucunden oldugunu sanmam, ama diğer benım verdıgım urun ıse pirize takılıp modemden gelen sınyalları bozuk hucrelerı fılan bırlestırıp duzeltıp etrafa yayıyormus acıkcası sızın pc takılan lınktekı alıcı benım verdıgım ıse sınyal dagıtıcı farklı sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: inhuman

sizin lınkte vermıs oldugunuz urun bilgisayarın usb takılıp pc nin wifi çekim gücünü artırıp uzaktakı wifi sınyallerını gormeye calısıyor acıkcası laptop modem gucunu arttırıyor bızım kopmalarında bılgısayarın cekım gucunden oldugunu sanmam, ama diğer benım verdıgım urun ıse pirize takılıp modemden gelen sınyalları bozuk hucrelerı fılan bırlestırıp duzeltıp etrafa yayıyormus acıkcası sızın pc takılan lınktekı alıcı benım verdıgım ıse sınyal dagıtıcı farklı sanırım...

evet wall plug diyor(duvar prizi) sanırım sinyallerin duvarları vs. aşmasını kolaylaştırıyor faydası olmuş olabilir bi alıp denemek lazım
  • hellar kullanıcısına yanıt
    Aynen bende çok sıkıldım bu durumdan.. İptal ettireceğim büyük ihtimalle..

Sitemizde Superonline yok, TTNET fiber var mı emin değilim ama bizim bloğun önünde Türk Telekom Fiber'in ve telefon hatlarımızın olduğu kutu mevcut.. Bu bir avantaj sağlar mı bilmiyorum doğrusu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sokağın başındaki amplifikatörden ya da ana switch'den ayar yapmaları gerekiyor, bana da oluyordu hiç kontrol etmiyorlardı. belirttim sorunumu düzelttiler
  • ben ne anlarım amplikatörden switchten mwitchten onları da onlara bizim mi söylememiz gerekiyor yuh artık eğer dediğiniz doğruysa pişkinliğin böylesi aşağıdaki kutuyu kontrol ettiler ama apartmanın altındaki
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.