Şimdi Ara

Kron xc 800

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bisiklet almak istiyorum ve kron xc 800 modelini beğendim. Bisikletler hakkında pek bilgim yok. Şuan için amacım akşamları ya da müsait olduğum zamanlarda hem şehiriçi hem de dağ bayır gezmek. Bu amacıma uygun bir bisiklet mi bu model onu öğrenmek istedim. Şuan liste fiyatı 660 dolar ancak 1375 tl ye kadar indirim yaptılar. Sizlerden ricam fiyat fayda dengesi ve varsa diğer marka model önerilerinizdir. Dayanıklılık, kalite, rahatlık vb. Konularda önerilererinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.

• Fikri olan yok mu arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok iyi olacak.
  • Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2013 model Kron XC750 kullanıyorum. Sitelerinden 750'yi kaldırdıklarına göre 800 yeni versiyonu olmalı. Üstündeki ekipmanları ve kadroyu biraz değiştirmişler, fakat genel olarak aynı şeyi sunuyor. Güzel bir bisiklet, fakat bir daha bisiklet alacak olsam Kron almam. Neden derseniz, Kocaeli'de oturuyorum, Kron'un sitesinde gözüken yetkili servislerin çoğu gerçek değil. Ön lastiği takarken hidrolik frenin yağı boşaldı ve ben bir yazı ön frensiz geçirdim. Yetkili servis diye gözüken servisine gittiğimde biz sadece isim vs. aldık diyor. Yani bir şey oldu mu yaptıracak yeriniz varsa sorun yok; kitlenebilir maşa, hidrolik fren vs. güzel sayılabilecek bir bisiklet.
  • Peki max 1400 tl civarı marka model önerebilecek birileri varmı acaba. Bu arada dağ almaktan vazgeçtim çünkü düz yolda yorucu oluyormuş

• 28 jant bir bisiklet alın, dağ bisikleti tarzı amortisörlü ve 28 jantlı bisikletler de bulunuyor onlar da güzel. zaten 28 jant bisikletler çok kalın lastik olmaz, güzelce kullanırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dağdan vazgeçtüm çünkü genel olarak düz yolda yorduğu fikrini aldım kullanıcılardan. Şehir bisikletine döndüm ama hala karar veremiyorum. Kronların kadroları sağlam olmuyor diyenler var ne yapmalıyım sizce hangi marka ve model? Limitim max 1400 tl. Kütahyadan sevgiler bu arada hayırlı ramazanlar dilerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kron tx 75 ve xc 75 hk.
    5 yıl önce açıldı
    Salcano NG 650
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Btwin 520 ye bakabilirsiniz omur boyu garanti veriyor

• Btwin 520 ye bakabilirsiniz omur boyu garanti veriyor

• Kütahyada farklı marka ve model bakabileceğim bir yer varmı arkadaşlar

• Arkadaşla gidiyoruz. bende tur bisikleti arkadaşta 26" dağ bisikleti var , yolda hafif eyim olduğu yerlerde yan yana durabilmek için o pedal çeviriyor ben çaktırmadan frene basıyordum ara sıra yalandan pedal çeviriyorum falan. çok fark oluyor ince bir tekerle kalın teker arasında , üstelik bendeki yol bisikleti bile değil tur bisikleti birde yol olsa bayağı fark olacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes aksu

Btwin 520 ye bakabilirsiniz omur boyu garanti veriyor

o ömür kadro ömrü arızada kimse bakmaz.
  • Ekipmanlari guzel bir tur bisikleti alin .her yola gelir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.