Şimdi Ara

KRON xc 1000 mi Scott Scale 970 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, kıyaslamamın garip olduğunun farkındayım, Ama donanım açısından ve fiyat açısından hangisi daha iyi kararsız kaldım, yine :/
    Genelde arazide sürmek için ve uzun yola (ankara izmir vs gibi Şehirlerarası) yolculuk planım var, buna göre güzel bir bisiklet almak istiyorum, fakat bu iki marka arasında kararsız kaldım.

Scott 2016 Scale 970 Modeli ile , Türk üretimi olan Kron xc1000 Hd deore modeli arasında kaldım,
    Bu ikisini sizin tecrübeleriniz ve tavsiyelerinizden faydalanarak hangisi daha iyi ve tavsiye edersiniz yardım ederseniz çok sevinirim.

Scott un tüm özellikleri ve fiyatı için link: https://www.erdoganlarbisiklet.com/bisiklet/dag-bisikletleri/dag-bisikletleri-29/scott-2016-scale-970-29-bisiklet-kirmizi-siyah.html

Kron xc1000 için tüm özellikleri ve fiyatı için link http://www.performansbisiklet.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=2206

Kron xc1000 Hd +ları donanımın çogunluğu Deore,
    Fiyat açısından avantajlı, bagaj deliği var,
    Ama Kron u birçok kişi tavsiye etmiyor, ki düşündüğüm diğer bisiklet scott olunda işler iyice karışıyor.

Ki kronu bilmiyorum ama scot hem dünyanın en iyi markalarından hemde ömürboyu kadro garantisi mevcut.

Sizin analizlerinnizi ve tavsiyelerinizi alabilirmiyim bu konuda?
    mtb bisiklette sizce bu ikisinden hangisi daha iyi gerek donanım gerek kalite gerekse fiyat açısından, Ve sorun çıkarma durumlarınıda düşünürsek?

• Kesinlikle Scott almanı tavsiye ederim.

Scott'un kadroları Amerikan malı ve ömür boyu garantili. Kron'da kronik kadro sorunları olduğunu kullanıcılarından duydum. Kadroları sorunlu olan bir markayı tercih etmek anlamsız. Kadrodan gelen sesler yüzünden dağıtıp, toplayan ve çözüm üretemeyen adam çok. Biraz bisiklet forumlarını okursan ne dediğimi anlarsın. Ayrıca Kron'daki malzemelerin Deore olması aklını çelmesin. Zira Scott'takilerin de Kron'dan aşağı kalır yanı yok. Eğer yetersiz bulursan upgrade edersin bütçe oldukça ama bence gereksiz...

Kron alırsan, büyük ihtimalle aklında Scott bir ukte olarak kalacak. Bence Scott almaya bak...

Türk üretimi bisikletler ne yazık ki sanıldığı kadar başarılı değiller. Kadrolarını bile kendileri üretmiyorlar. Tasarım desen hiçbir şey yok. Gönül isterdi ki bizim de adam gibi bisikletlerimiz olsun, yarışlarda ödül alsın ama bunu görebilmek için 4000 fırın ekmek yemek lazım.

• Bmw ile renault karsilastirmasi olmus zaten @1 aciklamasini yapmis. Fazla soze gerek yok scott elbette

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynn çok teşekkür ederim, kronun Türkiyede üretildiğini sanıyordum ben, ama stickeri yapıştırıp yapıştırıp sonra Türk malı diyolarmış desenize :/ tıpkı bilgisayarda vs yaptıkları gibi :), biraz tuzlu ama bir şekilde parayı bulup scott almak en mantıklısı o zaman, dediğiniz gibi kronu alırsam mutlaka aklımda kalır acaba scottu mu alsaydım diye :)
    Tekrardan çok teşekkürler
  • scott akar
  • Neden böyle bir karşılaştırma yaptınız ki? Scott f/p olarak çok çok önünde zaten Kron'un.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kron tx 75 ve xc 75 hk.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.