Şimdi Ara

Krom Kaplama + Şeffaf Folyo Ruhsata İşletme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde ankara ümitköyde görmüştüm dibine kadar girip plakamı okudum net bi şekilde şimdi aklıma geldi sıfır cupra düşünüyorum internette bi arama sonucu fotoğrafları buldum ancak bu renk yasak değil mi bunun birde üzeri kırmızı olanını görmüştüm GMC Garaj'da da mavi olanı yapılmış

konu hakkında net bilgisi olan var mı ve aracı alıp rengini değiştirdikten sonra bu rengi nasıl işletiyoruz ruhsata?

sonradan mavi yapmışlar sanırım bi folyodan bahsediliyor şeffaf.. bunun kırmızısı aşık olunacak cinstendi ruhsatta sorun olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeblood6 -- 27 Temmuz 2013; 17:41:58 >

• konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • fatura+biraz masrafla(hatırladığım kadarıyla 160 tl) ruhsata işletebiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper17 -- 27 Temmuz 2013; 17:53:59 >
  • daha ötesi kaplatmak ne kadar acaba
  • viper17 kullanıcısına yanıt
    hocam ben şu ilk fotoğraftaki halini gördüm net olarak herşeyi yansıtıyodu plakayı okudum. sonrada ilk fotoğraftaki halinin -aynı araç mı bilmiyorum - üstüne kırmızı folyo çekilmiş halini gördüm.

o ilk fotoğraftaki halini işletebiliyor muyuz? hava kapalıydı açık olsaydı güneşten ışıl ışıl olurdu herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeblood6

hocam ben şu ilk fotoğraftaki halini gördüm net olarak herşeyi yansıtıyodu plakayı okudum. sonrada ilk fotoğraftaki halinin -aynı araç mı bilmiyorum - üstüne kırmızı folyo çekilmiş halini gördüm.

o ilk fotoğraftaki halini işletebiliyor muyuz? hava kapalıydı açık olsaydı güneşten ışıl ışıl olurdu herhalde

Sonuçta bunu yaptıklarında fatura verecekler size. Faturada ne renk yazıyorsa -ki zaten ruhsatta da çift renk seçeneği var, onu aynen yazacaklardır ruhsata.

O araçlar genelde sahibinin olduğu için sürekli renk değiştiriyor, dolayısıyla çoğu rengi ruhsata işletmiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper17 -- 27 Temmuz 2013; 20:25:00 >

• ilk resimdeki gerçekten çok güzelmiş, siyah jantlarıda takacan mükemmel olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seramik Kaplama
    8 yıl önce açıldı
    Arabanın renginde tavan kaplama
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kahtalı_mıçı K kullanıcısına yanıt
    jantları siyahtı muhtemelen ikinci resimdeki jantlar aynı çünkü :)

yarı kapalı havada sıkıntı yokta açık havada ne olur acaba insanın içi gidiyor açıkçası :) yada cam filmi gibi mat siyah bi folyoyla denemek :))
  • quote:

jantları siyahtı muhtemelen ikinci resimdeki jantlar aynı çünkü :)

yarı kapalı havada sıkıntı yokta açık havada ne olur acaba insanın içi gidiyor açıkçası :) yada cam filmi gibi mat siyah bi folyoyla denemek :))

yukarıdaki krom yapılabilir, aynısının altın rengi olanı yapılabilir, yine aynı parlaklıkta şeker pembesi olabilir, fıstık yeşili olabilir bv. gibi canlı renkler mükemmel ötesi olur.. neredeyse hepsiylede siyah jantlar uyum içinde olur..

ama trafikte yada uzun yolda polisler oldukca sıkıntı çıkarırlar, ruhsata renk işli bile olsa durdururlar soru sorgu bir sürü iş.. bu gibi kaplama işlemlerini yaptırmak için cüzdanın kabarık olması gerek..
    hocam olaya böyle bakmayın lütfen ruhsatta işli olursa kimse gık diyemez durdurur ruhsatı ister en fazla cebin dolgun olmasına gerek yok

kırmızısı çok hoş duruyor hani ateş kırmızısı tabiri vardır ya işte o tabir gerçek oluyor araba ateş gibi alev alev yanıyor :D
  • quote:

hocam olaya böyle bakmayın lütfen ruhsatta işli olursa kimse gık diyemez durdurur ruhsatı ister en fazla cebin dolgun olmasına gerek yok

kırmızısı çok hoş duruyor hani ateş kırmızısı tabiri vardır ya işte o tabir gerçek oluyor araba ateş gibi alev alev yanıyor :D

Cebin dolgun olmasi soylemimden kastim kaplama yaptirmakti.. yoksa cevirmelerde polislere avanta rusvet vermek degildi..

Ortalama 6 ayda bir renk degistirsek oldukca maliyetli olur.. yada soyle olabilir kapilar bir renk, tavan kaput bir renk, camurluklar bir renk oldukca canli bir araba olur.. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

kırmızı bence gayet hoş sürekli değiştirmeye gerek yok diye düşünüyorumda folyo muhtemelen soyulur çok ince bişey :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.