Şimdi Ara

Krolarin kupeye karsi bakis açisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biraz once yolda giderken yanimda da 2 tane kro yuruyor. anlatiyor çocugun küpesini asilttirdim kulagi yirtildi diye. neyse asil konumuz bu degil tam olarak, bir baskasinin kupe takmasi baska bir kisiyi nasil rahatsiz edebilir ya da kim karisabilir. sadece krolar degil cok goruyorum boyle kupe takmis a.. .... i...si diye kufur falan ediyorlar. Hayir kendilerinde bu yetkiyi nasil buluyorlar, nasil bir kafa yapisidir bu?

D.N: kupe takmiyorum, takmayi asla dusunmuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O küpe takanların geneli kızları götürüyor,daha iyi bir hayat yaşıyor bunlar da gocunuyor tabi.

Hiçbir küpe takan hakkında böyle düşünmedim,ha ben takmam orası ayrı.

Kavga edip,birilerine posta koyunca veya arkasından laf edince egoları tatmin oluyor,tabi sağlam kayaya çarptıklarında kediye dönüyorlar.

• Küpe taktığım dönemler, "delikanlı adam küpe mi takar oğlum siz kırıksınız" diyen ağır abinin kafasını ezdiğim gün gözümün önüne geldi bir an.

Ha, öyle arkadan falan konuşan ezikler illaha ki oluyor da, yüzüne karşı kimse kimseye bir şey diyemez emin ol. Ne yapılı, ne kavgacı bir tipim var, yüzüme karşı diyen bir kişi oldu bu güne kadar.

Ayrıca, küpe takan erkek mi læ diyen arkadaşlarım da bende gördükten sonra takmaya başlamıştı, bilgilerinize.
  • Liseliyim okulda cool olma cabalariyla kupe takanlara kufur ediyom.

• Bende takıyorum şuana kadar birşey diyen olmadı,olamazda.
  • Küpe yıllardır kızlara mahsus bişeydi hep kızlar takardı erkeklerde takardı ama günümüzdeki kadar çok yaygın şekilde değillerdi. Ancak son zamanlarda erkekler modadan mıdır yoksa neyden kaynaklanır bilmiyorum takmaya başladı e haliyle kız gibi davrandılar toplumda bunu kabullenemedi ve tepki gösterdi, bu yüzden bu tepkiler.. Şahsi olarakta bir erkek neden küpe takar ? Neden ihtiyaç duyar ? Bence makul bir sebebi yok e derki keyfimin kâhyasımısın ? Değilim tabi isterse bilezik taksın kulağana beni ilgilendirmez ama öyle takan insanlarda hoşuma gitmiyor

• Takmıyorum,takmam da.Ancak takmışım veya takmamışım bu kimseyi ilgilendirmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasarayli kafasi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kim ne mok yerse yesin mikimde değil küpe takmıs takmamıs banane
  • Yaklaşık 1 yıldır küpe takıyorum. Sağ kulak deliğim kapandı. Yolda bakanlara ben de bakarım. Okulda laf edenlere ben de laf ettim. Başkaları yüzünden sevdiğiniz şeyleri bırakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarabinaSS -- 3 Eylül 2014; 17:38:02 >
  • Küpe takanlar hepsi birbirinden ozeniyor ve çoğu farklı olayım kız düşüreyım amacında..Yanlışmıyım?Ama çoğu sap gibi geziyor ortalarda.Sırf kizlara cool görünmek için küpe takanlardan nefret eder ve doverdim hepsini :d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küpeye laf eder ama kızların bacaklarına ağzı salyalı salyalı bakmayı, yolunu bacak gördü diye değiştiştirmeyi normal görürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuroki -- 3 Eylül 2014; 17:42:25 >
  • Küpe takıyo diye kimseye bişey demem özentilikten kendini cool yapacağını sandığı adama ezik derim ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prokillertr856

Liseliyim okulda cool olma cabalariyla kupe takanlara kufur ediyom.

sana diyor

edit: senide etiketlemesem olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litendria -- 3 Eylül 2014; 17:57:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey Fırtınası

Küpe takanlar hepsi birbirinden ozeniyor ve çoğu farklı olayım kız düşüreyım amacında..Yanlışmıyım?Ama çoğu sap gibi geziyor ortalarda.Sırf kizlara cool görünmek için küpe takanlardan nefret eder ve doverdim hepsini :d

Havlayan çekirge ısırmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: K i R i K a Z e

quote:

Orijinalden alıntı: prokillertr856

Liseliyim okulda cool olma cabalariyla kupe takanlara kufur ediyom.

sana diyor

edit: senide etiketlemesem olmaz

o zaman arkadaşı sinir etmek için şunu diyebiliriz ne yapayım kanımda var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.