Şimdi Ara

KRİZDE YAPILACAK EN GÜZEL İŞ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
43.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gıda en iyisi cidden. bizim apartmanın altında bi lokanta bi cafe vardı. ortasına yeni bi tane açıldı tutmaz dedik çok tuttu büyük yerler de değil hani. ama iyi taktikler bulmalısın. mesela canlı müzik vs. olabilir. amatör kişi ve grupları ücretsiz çıkarabilirsin. hatta bizim arklar konyada Akustik kafe'ye para ödemiş. Böle enayiler bulup üstlerinden para bile kazanabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Superonline1

-Emlak işi için dün aldığım haberler doğrultusunda 6. ay gibi tam dip yapacakmış kısaca emlak yatırımı
    yapmak için şuan uygun zaman olmadığını düşünüyorum.

Alternatif bir şeyler söylemek bir şeyler daha eklemek şöyle yapılsa daha iyi olur diyen varsa dinlemeye her zaman hazırım. Teşekkürler

şuanda konut almak çok karlı bi iş. 150,000,00 e satılan daireler şaunda 110,000,00 e hatta daha aşasına alınabiliyor. bu duyumu nerden aldıysan yanlıs olmus, çünkü yaz vakti inşaat sektörü piyasada kriz olsa bile canlanır. arkasaşlar demişki "uzun vadeli yatırım yapacaksın" hiç gerek yok. sen al-sat'cının aldıgı fiyata ( öldüm fiyatına) konut alıp kısa bi süre beklediğin anda 10,000,00 TL fazlasına satabilirsin(tabi bu kısa süre içinde harcayacak paran olcak). ben ce bu miktarda hiç küçümsenecek bi miktar deil sonuçta bi memurun 1 yıllık kazancı. he dersenki uzun vadede düşünüyorum o zaman çok daha fazla kar edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burglar08 -- 17 Şubat 2014; 0:47:54 >

• krizlerde elinizde para varsa en güzel iş ölü fiyatına gayrımenkul almaktır. Emlakçıya telefonunuzu bırakırsınız ve paraya ihtiyacı olan sıkışan pek çok kişi arsa, konut, işyerini çok çok cazip fiyatlara elden çıkarmak ister, biraz da araştırma ile gerçek emsal fiyatını araştırır, elden çıkarılmak istenen cazip fiyatında yarısı kadar nakit bir fiyat teklif edersiniz ve kabul edilmez ama her telefonunuz bir kaç gün içinde çalar ve gayrımenkulü yarı fiyatına belki de daha ucuza alırsınız.
    Bir kaç yıl içinde aynı gayrımenkulü bir kaç misli fiyata satarsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

krizlerde elinizde para varsa en güzel iş ölü fiyatına gayrımenkul almaktır. Emlakçıya telefonunuzu bırakırsınız ve paraya ihtiyacı olan sıkışan pek çok kişi arsa, konut, işyerini çok çok cazip fiyatlara elden çıkarmak ister, biraz da araştırma ile gerçek emsal fiyatını araştırır, elden çıkarılmak istenen cazip fiyatında yarısı kadar nakit bir fiyat teklif edersiniz ve kabul edilmez ama her telefonunuz bir kaç gün içinde çalar ve gayrımenkulü yarı fiyatına belki de daha ucuza alırsınız.

kesinlikle katılıyorum, benimde anlatmaya çalıştıgım budur.
  • krizde paran varsa derken kafadan 100 milyardan fazla paran olucak ki krizi frsata çevir öyle 5-10 milyarla bir şey yapmak çok zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Amcam bundan 1 sene kadar önce apart yaptıracaktı yani 5 katlı her katta 4 daire olan bi bina.
    Anahtar teslim 365.000 TL fiyat çıkartmışlardı.
    O zaman demir, çimento vs fiyatları yüksekti.

Şimdi ise krizden dolayı, demir, çimento fiyatları düştü.
    Aynı projeyi şu anda 280.000 TL'ye yapıyorlar..

Ve yaklaşık 1 ay sonra binaya başlıyacaklar.

Eskişehir gibi bir yerde merkezde nereye apart yaparsan yap senenin 10 ayı full dolu geçer. Bizde buradan yola çıkarak 3 senedir düşündügümüz hayalimizi gerçege dönüştürerek binayı yaptırıyoruz hayırlısıyla. Krizden faydalanmak gerek...

Seneye biterse , ilk apart sakini olabilirim.

Kaça vericek aylık

• quote:

krizlerde elinizde para varsa en güzel iş ölü fiyatına gayrımenkul almaktır. Emlakçıya telefonunuzu bırakırsınız ve paraya ihtiyacı olan sıkışan pek çok kişi arsa, konut, işyerini çok çok cazip fiyatlara elden çıkarmak ister, biraz da araştırma ile gerçek emsal fiyatını araştırır, elden çıkarılmak istenen cazip fiyatında yarısı kadar nakit bir fiyat teklif edersiniz ve kabul edilmez ama her telefonunuz bir kaç gün içinde çalar ve gayrımenkulü yarı fiyatına belki de daha ucuza alırsınız.

böyle ölücülükten nefret ederim.hem parayı emlağa yatırmak krizi daha derinleştirir.sen paranı saklarsan,ben paramı saklarsam bakkal mehmet malını kimse satacak?sonra lafta herkes uzman..vay efendim küçük esnaf bitmiş,kim bitirdi onları?

bu krizde yapılınacak en iyi iş ucuzculuktur.ne satarsan sat ucuz oldumu müşterin olur.ister yemek olsun ister eğlence olsun ,giysi olsun farketmez.hem sen hemde halk kazanır...

• quote:

Orjinalden alıntı: berat23

quote:

böyle ölücülükten nefret ederim.hem parayı emlağa yatırmak krizi daha derinleştirir.sen paranı saklarsan,ben paramı saklarsam bakkal mehmet malını kimse satacak?sonra lafta herkes uzman..vay efendim küçük esnaf bitmiş,kim bitirdi onları?

bu krizde yapılınacak en iyi iş ucuzculuktur.ne satarsan sat ucuz oldumu müşterin olur.ister yemek olsun ister eğlence olsun ,giysi olsun farketmez.hem sen hemde halk kazanır...

Bu para saklamak değil aksine parayı piyasaya aktarmaktır. Malını sıkışarak satan kişi parayı zaten borcunu kapatmak vs. için kullanacak, ondan sonraki döngüsünü zaten takip etmek zor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Amcam bundan 1 sene kadar önce apart yaptıracaktı yani 5 katlı her katta 4 daire olan bi bina.
    Anahtar teslim 365.000 TL fiyat çıkartmışlardı.
    O zaman demir, çimento vs fiyatları yüksekti.

Şimdi ise krizden dolayı, demir, çimento fiyatları düştü.
    Aynı projeyi şu anda 280.000 TL'ye yapıyorlar..

Ve yaklaşık 1 ay sonra binaya başlıyacaklar.

Eskişehir gibi bir yerde merkezde nereye apart yaparsan yap senenin 10 ayı full dolu geçer. Bizde buradan yola çıkarak 3 senedir düşündügümüz hayalimizi gerçege dönüştürerek binayı yaptırıyoruz hayırlısıyla. Krizden faydalanmak gerek...

bu fiyata 5 katlı her katta 4 daire biraz imkansız gibi.
  • EMLAK KONUSU DEDİĞİM GİBİ, ÇOK EMİN YERLERDEN EDİNDİĞİM BİLGİLERE GÖRE
    6.AYDA TAM DİP YAPACAĞI SÖYLENİYOR ŞUAN KISACA EMLAK İŞİ MANTIKLI DEĞİL
    AMA ZAMANI GELİNCE ONUDA YAPABİLRİM HELE BİR 6. AY OLSUN ŞUAN SÜREKLİ TAKİP
    ETTİĞİM EVLER VAR HATTA YAZ BAŞLARINDA 225BİN LİRA GİBİ FİYATLARLA TELAFFUZ
    EDİLEN EVLEİRİN FİYATLARI ŞUAN 150-170 BİN LİRA ARASINDA VE İLANLAR AYLARDIR
    İNTERNETTE VE BİNALARIN CAMINDA. BİR ÇOĞUNA 100-105 BİN LİRADAN TEKLİF YAPTIM
    170 BİNE İLAN VERDİĞİ EVİN FİYATINI NAKİT PARAYI DUYUNCA DİREK 135'E 145'E İNDİREN
    BİR SÜRÜ KİŞİ VAR AMA BENİM HEDEF MAKSİMUM 105BİN LİRA VE DEDİĞİM GİBİ FİYATLAR
    HALA DÜŞÜŞ SÜRECİNDE NEYSE BEKLİYORUM ŞİMDİLİK.
  • şu anda yaptığınız iş nedir,

iş değişikliği falan mı yapacaksınız yoksa emekli falan oldunuzda emekli ikramiyesi

ile bir şey mi yapacaksınız.
  • BİR YERDE ÇALIŞIYOURUM
  • bazı arkadaşlarımız madem bu kadar bilgileri var neden kendileri yapmıyor diyor ilk cevabım onlar ailemi kaybettim bütün herşeyimi kaybettim elimde tek kalan babamdan kalan tapulu arazim (varsayım)şimdi insanların durumlarını bilemezsin insanlar her zaman şanslı dogum şanslı olmuyorlar kimsenin eline imkan geçmiyor şans bazen gülmedimi gülmüyor o yuzden boş konuşmayın insanlar diledikleri gibi söylesinler her şeyi.Gıda sektörüne gelirseniz haklı olabilirsiniz mantıklı bır iş kolu ama benim bu gune kadar bu gıda sektorunde duydugum bır kaç kişinin dışında ahım şahım zengin olan yok yanı saadece yaşam şartlarını sağlamış olmak ıcın ıyı bır iş kolu ama ılerısı ıcın suphelerım var.inşaat sektörü ile ilgilenen arkadaşlarımada soylerım ev alabılecek kadar durumu olan arkadaslar varsada bunu degerlendırsınler cunkı emlak pıyasası gercekden kotu gıbı gorunuyor. bu bir fırsat ta olabılır ama ben hedeflerını genış tutan bır ınsanım buyuk teknolojı pesınde koşan ve amaçları ıcın buyuk yatırımları kovalayan bırıyım.Eğer Cevrenizde gerçekten yatırım yapıp da imkanlarını 10 a yada yüze katlamayı hedeflkeyecek kendıne guvenen bırılerı varsa projelerı onlarla uygun ortamlarda paylaşmayı duşunebılırız
    projelerım ıspatlanmış ve yaşadıgımız turkıyede daha yenı kesfedılmemış teknolojılerdır... ıspatı mumkun.... kendine güvenen yatırımcılara burdan açık adres İnşaat sektöründede uygulaması benden arazisi benden ımkan avantajları 1 e on veren bır sistem..

• Ekmek fırını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superonline1

EMLAK KONUSU DEDİĞİM GİBİ, ÇOK EMİN YERLERDEN EDİNDİĞİM BİLGİLERE GÖRE
    6.AYDA TAM DİP YAPACAĞI SÖYLENİYOR ŞUAN KISACA EMLAK İŞİ MANTIKLI DEĞİL
    AMA ZAMANI GELİNCE ONUDA YAPABİLRİM HELE BİR 6. AY OLSUN ŞUAN SÜREKLİ TAKİP
    ETTİĞİM EVLER VAR HATTA YAZ BAŞLARINDA 225BİN LİRA GİBİ FİYATLARLA TELAFFUZ
    EDİLEN EVLEİRİN FİYATLARI ŞUAN 150-170 BİN LİRA ARASINDA VE İLANLAR AYLARDIR
    İNTERNETTE VE BİNALARIN CAMINDA. BİR ÇOĞUNA 100-105 BİN LİRADAN TEKLİF YAPTIM
    170 BİNE İLAN VERDİĞİ EVİN FİYATINI NAKİT PARAYI DUYUNCA DİREK 135'E 145'E İNDİREN
    BİR SÜRÜ KİŞİ VAR AMA BENİM HEDEF MAKSİMUM 105BİN LİRA VE DEDİĞİM GİBİ FİYATLAR
    HALA DÜŞÜŞ SÜRECİNDE NEYSE BEKLİYORUM ŞİMDİLİK.

Bana fiyatı düşen gayrimenkulleri söyler misin

Haziran ayında aldığım daireye %17 fazla teklif edildi kabül etmedim.

Beklemeye devam edebilirsin

• ben bardak mısır satacağım. Sende öyle yap.
  • Bu konuyu canlandırmakta fayda var gibi.
    Tüm mesajları okudum ve geçen yaklaşık iki seneye rağmen hiç bir değişiklik yok gibi piyasalarda.
    superonline1 yapacak iş buldumu merak ettim.
    Buraya yazarsa bilgilenmiş oluruz.
  • Bu konuyu hortlatmak lazım. Çünkü yine bir kriz kapıda ve 2008 krizinden daha derin ve daha büyük bir kriz geliyor. Hatta Türkiye tarihinde ilk defa U şeklinde bir kriz bekleniyor. Düşüş sert ve dip uzun sürecek bir kriz. Ancak krizler kimileri için kayıp kimileri için kazançtır. Kazançlı çıkmak için önerileri olan varsa yazabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.