![]() Forumda da bahsedilen kişilerden vardı, belki hatırlarsınız. Okusun da öğrensin diyeceğim ama okuduğunu anlayacağından şüpheliyim |
Kriz Varsa İnsanlar Nasıl Çıkıyor Tatile? Ekonomi Cahillerinin En Sevdiği Ortamdır Bayram Tatilleri

-
-
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana (işine gelmeyene daha doğrusu) davul zurna az misali bir yazı.
Kışın Uludağ'a gidenlerin oluşturduğu sıraya bakarak ülkede herkesin zengin olduğunu sananlar vardı işte onlar gibilerin düşünce yapısı hiçbir zaman düzelmez
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Evinizin önünde buzdolabı (otomobil) varsa durumunuz iyidir.
Evinizin içinde buzdolabı (otomobil olmayan) varsa durumunuz iyidir."
Bayram haricinde söylenenler de bunlar.
Bu konuya, Gisele Bündchen hayranı Stand Alone ve Otomobil Geneldeki atrix türevi üyeler gelmeyecek maalesef.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: RedeemertrYabancılar senin il dışına çıktığında fazla başka ülkelere gidip tatil yapıyolar diceksin orada morarıcaklar adamına göre lafı vericen.
Sosyal hayatları kahvaneden ibaret tipler var 3-5 binlik telefon onlar için büyük birşey..
Ne bekliyolar duman yoluylamı millet haberleşicek.
Gaddar insların 1 gram acıması olmaz benimde onlara sokakta görsem yardım etmem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 23 Temmuz 2021; 23:48:3 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Stand Alone
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/149855911
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/149855911
Alıntıları GösterBu tipleri blokladığım için görmedim ama Murat Muratoğlu fena saplamış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 24 Temmuz 2021; 0:33:0 >
-
Hepinizin evinde buzdolabı var hainler, nankörler...
Cebinizde cep telefonu var. Akp'den önce cep telefonunuz mu vardı.
Çok net bir tespitim var bunu sadece ben değil, iş arkadaşlarım da aynı şekilde söylüyor.
En çok harcamamı evden çalıştığım zamanlarda yapmışım. Bir kaç arkadaşa sordum dedim bu yıl en çok hangi ayda harcama yaptın söyleyebilir msin, hiç tereddüt etmeden evden çalışırken dediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 24 Temmuz 2021; 4:47:32 >
En Beğenilen Yanıtlar

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X