Şimdi Ara

Kriz Varsa İnsanlar Nasıl Çıkıyor Tatile? Ekonomi Cahillerinin En Sevdiği Ortamdır Bayram Tatilleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kriz Varsa İnsanlar Nasıl Çıkıyor Tatile? Ekonomi Cahillerinin En Sevdiği Ortamdır Bayram Tatilleri

https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarlar/murat-muratoglu/kriz-varsa-insanlar-nasil-cikiyor-tatile-6551932

Forumda da bahsedilen kişilerden vardı, belki hatırlarsınız. Okusun da öğrensin diyeceğim ama okuduğunu anlayacağından şüpheliyim Kriz Varsa İnsanlar Nasıl Çıkıyor Tatile? Ekonomi Cahillerinin En Sevdiği Ortamdır Bayram Tatilleri Kriz Varsa İnsanlar Nasıl Çıkıyor Tatile? Ekonomi Cahillerinin En Sevdiği Ortamdır Bayram Tatilleri 

• Anlayana sivrisinek saz, anlamayana (işine gelmeyene daha doğrusu) davul zurna az misali bir yazı.

Kışın Uludağ'a gidenlerin oluşturduğu sıraya bakarak ülkede herkesin zengin olduğunu sananlar vardı işte onlar gibilerin düşünce yapısı hiçbir zaman düzelmezKriz Varsa İnsanlar Nasıl Çıkıyor Tatile? Ekonomi Cahillerinin En Sevdiği Ortamdır Bayram Tatilleri 

• Kriz Varsa İnsanlar Nasıl Çıkıyor Tatile? Ekonomi Cahillerinin En Sevdiği Ortamdır Bayram Tatilleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Evinizin önünde buzdolabı (otomobil) varsa durumunuz iyidir.

Evinizin içinde buzdolabı (otomobil olmayan) varsa durumunuz iyidir."

Bayram haricinde söylenenler de bunlar.

Bu konuya, Gisele Bündchen hayranı Stand Alone ve Otomobil Geneldeki atrix türevi üyeler gelmeyecek maalesef.

• lazer__ kullanıcısına yanıt
    Kriz Varsa İnsanlar Nasıl Çıkıyor Tatile? Ekonomi Cahillerinin En Sevdiği Ortamdır Bayram Tatilleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redeemertr

Yabancılar senin il dışına çıktığında fazla başka ülkelere gidip tatil yapıyolar diceksin orada morarıcaklar adamına göre lafı vericen.

Sosyal hayatları kahvaneden ibaret tipler var 3-5 binlik telefon onlar için büyük birşey..

Ne bekliyolar duman yoluylamı millet haberleşicek.

Gaddar insların 1 gram acıması olmaz benimde onlara sokakta görsem yardım etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 23 Temmuz 2021; 23:48:3 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/149855911

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/149855911

Alıntıları Göster

Bu tipleri blokladığım için görmedim ama Murat Muratoğlu fena saplamış Kriz Varsa İnsanlar Nasıl Çıkıyor Tatile? Ekonomi Cahillerinin En Sevdiği Ortamdır Bayram Tatilleri Kriz Varsa İnsanlar Nasıl Çıkıyor Tatile? Ekonomi Cahillerinin En Sevdiği Ortamdır Bayram Tatilleri 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 24 Temmuz 2021; 0:33:0 >

• Hepinizin evinde buzdolabı var hainler, nankörler...

Cebinizde cep telefonu var. Akp'den önce cep telefonunuz mu vardı.

Çok net bir tespitim var bunu sadece ben değil, iş arkadaşlarım da aynı şekilde söylüyor.

En çok harcamamı evden çalıştığım zamanlarda yapmışım. Bir kaç arkadaşa sordum dedim bu yıl en çok hangi ayda harcama yaptın söyleyebilir msin, hiç tereddüt etmeden evden çalışırken dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 24 Temmuz 2021; 4:47:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.