Şimdi Ara

(Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250) (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.809
Cevap
26
Favori
81.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Samsung Magician programından kapatmışım zaten onu ilk aldığım gün. Denemek için tekrar açayım dedim ve 6 GB alan gitti bir anda. Şaka gibi bir şey. Laptoplar için kullanışlı bir özellikmiş zaten. Masaüstünde açık olması oldukça gereksiz. Zaten Samsung Magician programında da kapatılması önerilmiş. O yüzden asıl getirisini bilmeden kapatmışım zamanında program önerdiği için.
  • Beni ekle demiştim diye hatırlıyorum,neyse, beni ekler misin!?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmac21

Beni ekle demiştim diye hatırlıyorum,neyse, beni ekler misin!?

buraya uzun zamandır uzun süre bakamıyorum şimdi herkesi ekleyeceğim, gecikme için kusura bakmayın.

edit : herkesi ekledim sonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 7 Şubat 2015; 2:39:32 >
  • kim o K kullanıcısına yanıt

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-120gb-v300-serisi-sata-30-cache-ssd-okuma-450mb-yazma-450mb.html?srt=UP

159 TL

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Aynı markanın Hyperx Fury olanını annemin SATA3 lü yeni pc sine almıştım 169TL ye testlerde hayal kırıklığı oldu iade ettim. Kingston kendisini biraz yenilemeye ihtiyaç duyuyor sanırım.
    Her ne kadar ben SATA2 de kullanacak olsam da bu markaya alternatif önderini olursa onu değerlendirebilirim.
  • kim o K kullanıcısına yanıt
    kardeşim yok ucuz başka gene pahalıya kaçıyor diğerleri olsa önerirdim zaten bende biliyorum dandik olduğunu.
  • Hocam hatırlarsın yukarda demiştim hızım düşük v.s diye aşağıdaki resimlere bakarak:
    (Kritik Güncelleme!)SAMSUNG 840 EVO SSD İNCELEMESİ + ANA KONU ! (120-250)
    Windows 7 kurdum bugün ve işte sonuç:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazseo -- 10 Şubat 2015; 17:39:44 >

• beyazseo B kullanıcısına yanıt
    Bir de AS SSD Benchmark la da test edip yayınlarmısın rica etsem?
  • ben macbook pro mid-2010 da 210 yazma ve 267 okuma hızı alıyorum.normalmi acaba
  • mali76 kullanıcısına yanıt
    sata 2 ise normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

sata 2 ise normal.

Merhaba;

Şu an piyasanın F/P açısından en iyi SSd si bu mudur arkadaşlar? Birkaç marka daha var ama samsung a güvenmiyorum ben. ancak şunu diyebilir miyiz? "samsung un diğer ürünleri bir yana samsung evo bir yana gerçekten kaliteli iş çıkarmışlar" çok önemli bnm için. şu an 219 tl ye var nette. bütçem uygun ama daha fazla da vermek istemiyorum. sizce almalı mıyım ?
  • must82 M kullanıcısına yanıt
    tırnak içinde yazdığım cümle tam bu durum.
  • Hiç 2. El olarak göremiyorum. Bir görsem alacağım incelemeler harika olmuş elinize sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuhsuzPinokyo

Hiç 2. El olarak göremiyorum. Bir görsem alacağım incelemeler harika olmuş elinize sağlık.

kimse satmaz ki bu SSD ' yi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RuhsuzPinokyo

Hiç 2. El olarak göremiyorum. Bir görsem alacağım incelemeler harika olmuş elinize sağlık.

kimse satmaz ki bu SSD ' yi.

Aynen çok güzel feedback' ler görüyorum. Gaza gelip 850 Evo 250GB alabilirim.

• 850 Evo bundan da iyi geldi, f/p olsa tadından yenmez.

şaka maka şimdiden gene 1. oldu, amazonda makul fiyata düşerse vereceğim siparişi ve yeni efsane SSD konusu yerini alacak burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 13 Şubat 2015; 0:28:28 >
  • quote:

sata 2 ise normal.

doğru sata 2 ama normalde tam yarı değerleri yani okuma tamamda yazmada 210 yerine 260 almam gerekmiyormu?
  • arkadaşlar, mesela ben sadece işletim sistemimi ssd ye aktarmak istiyorum. şunu sorucam bedne w8.1 pro işletim sistemi var. samsungu aldım kasaya taktım eski hdd deki sistemi klonlaya biliyor muyum? daha sonra klonu silerek eski hdd yi arşiv olarak kullanabilir miyim ? okudum buna benzer bişi ama yanlış yapmak istemiyorum ne önerirsiniz? pc nin hdd sinde bir şey yokken daha bu işlemi yapayım da sonra uğraştırmasın??
  • mali76 kullanıcısına yanıt
    hocam böyle kesin bir değer olabilir mi hiç :) farklı bilgisayara göre farklı sonuçlar olması çok normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: must82

arkadaşlar, mesela ben sadece işletim sistemimi ssd ye aktarmak istiyorum. şunu sorucam bedne w8.1 pro işletim sistemi var. samsungu aldım kasaya taktım eski hdd deki sistemi klonlaya biliyor muyum? daha sonra klonu silerek eski hdd yi arşiv olarak kullanabilir miyim ? okudum buna benzer bişi ama yanlış yapmak istemiyorum ne önerirsiniz? pc nin hdd sinde bir şey yokken daha bu işlemi yapayım da sonra uğraştırmasın??

evet klonlayabilirsin hocam SSD ' yi sonradan bağlaman lazım veya yani ikincil olarak bağlı kalması lazım, işletim sistemi HDD üzerinden açılmalı ki SSD ' ye atabilsin.
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.