Şimdi Ara

Kripto para piyasasında bir vurgun daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kripto para piyasasında bir vurgun daha



    Thodex borsasının on milyonlarca dolar vurgun yaparak yurt dışına kaçmasının ardından kripto para dünyasında ikinci vurgun haberi de geldi. Bu kez vurgunu yapan MPAX platformu. 



    MPAX coin nedir?



    Geçtiğimiz aylarda faaliyetine başlayan MPAX coin standart bir borsa gibi görünürken cüzdanlarında jeton tutan yatırımcılara yüzde 45’e kadar aylık kazanç vadinde bulunuyordu. Televizyon dünyasının ünlü simaları ile çekilen reklamlar da ilgiyi arttırdı. 



    Ayrıca Bkz.Sony, oyunları sizin yerinize oynayabilen bir yapay zekanın patentini aldı



    Ne yazık ki vadedilen kazançlar gelmedi. Bir süredir yatırımcılar para çekememekten şikayetçiydi. Güneş enerjili sistemler ile kazım, ön ödemeli kart, Pazar yeri sistemi gibi planları olan projenin sahipleri ortadan kayboldu. Sosyal medya hesapları pasif hale getirildi ve paylaşımlar silindi. 



    Günlerdir herhangi bir muhatap bulamayan yatırımcılar savcılıklara şikâyet dilekçeleri vermeye başladı. 13 bin civarında yatırımcısı olan MAPX coin sosyal medyada dolaşan iddialara göre 13 milyon dolar gibi bir para ile buharlaşmış durumda ve CEO yurt dışına kaçtı.  

     









  • Firsatlar ulkesi 😄😄

  • Köşe dönücülerin dolandırılması müstehak.

  • Kolay para kazanma dürtüsü e haliyle bunu birileri kendilerine çevirecekler normal bir durum.

  • Bu tür ne olduğu belirsiz borsalar ve manipülasyona açık para birimleri için vatandaşının parasını güvenceye alan bir yasa çıkmaması ne üzücü. Çin'e bir çok konuda laf edilebilir ama en azından takip edemiyorsam yasaklarım diye fişini çekerek bile bir yerde mağduriyetleri engelliyor. Bu konuda daha önce CHP milletvekillerinin meclise yasa önergesi vermesi ise ayrı bir takdir edilesi durum. Sanıyorum bakanlar ve onların aileleri de evde kripto para işine girdiğinden pek bu konuda bir şey yapmaktan çekiniyorlar gibi.
    https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/thodex-skandali-icin-meclis-arastirmasi-talebi-1830396

    CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in aralarında olduğu bir grup CHP'li milletvekili tarafından Meclis Başkanlığına sunulan önergede,Yurttaşların can güvenliğini korumanın yanında, mal güvenliğini de korumak devletin en önemli asli görevleri arasında yer almaktadır diyen CHP’li vekillerin önergesinde “Ülkemizde yaşanan ve ortaya çıkan son dolandırıcılık vakası, sorunun ne kadar tehlikeli boyutlara ulaştığının da göstergesidir.” ifadelerine yer verildi.





  • Millet hak ediyor dolandırılmayı. Hiç acımıyorum para kaptıranlara.

  • benim aklıma gelmiştide millet o kadar salak degildir diyodum asjdalksjdl

  • bu son mudur kesinlikle hayır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sırasıyla hepsi patlar, iki üç tane dev kalır sadece.


    Öyle haybeden ve kolay para olsaydı, dünyada fakir insan kalmazdı.

  • Ne silkelediniz be arkadaş yeter ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.