KAMU SPOTU Konu içeriğinde sürekli kazanıyormuş gibi algı oluşturmak istemiyorum, yeni girecek olan arkadaşlar her şeye her an hazırlı olsun ve gözden çıkardığınız miktarda alım yapın. 3 yıl önce yaşananlar yine bir gün olacak sürekli kazanacağız diye bir şey yok. Bu konuyla ilgili son mesaja 2 video bırakıyorum kripto dünyasını özetleyen kısa kamu spotu niteliği taşıyacak video. Yüksek miktarda alım yapacaksanız iyi düşünün. Söyle bir gerçekte var ekonomisi kötü olan ülkeler için büyük bir fırsat. Kar ettiyseniz en az ana paranızı çıkartabilecek şekilde satın o coinleri. Şu konuya da değinmek isterim, insanlara hali hazırda 100x kazandırmış coinlere yüklü miktarda alım yapmayın. Twitter ve sağda solda duyduğunuz coinlerin grafiklerine bakın kısa zamanda ne kadar kazanmışlar. Twitter da dipten alıp sırf kendileri daha fazla kazanmak için insanları o coine yönelten tipler var, bunlara dikkat edin. Aldığınız coinin telegram gruplarına katılın. Yine konu içersinde pancakeswap gate.io ile ilgili sorun yaşıyorsanız. Telegram'da türkçe gruplar mevcut ve orda yardımcı olabilecek çok insan var ben de sora sora öğrendim. Telegramı kullanın.! Son mesaj 1 günde ne olabilir ? https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/149084218 --------- Ref paylaşmayım dedim ama konu içeriğinde paylaşanlar var
O kadar emek veriyoruz adam gelip ref atıyor konuya Gate.io kullanıyorum, gate.io da yoksa pancakeswap pancakeswap'a metamask cüzdanımı kullanıp alım yapıyorum. Yeni kayıt olacaklar için ikimizinde kazanacağı link bırakıyorum https://www.gate.io/signup/3907398 Son mesajda ayrıntıları yazdım, yeni kayıt olup da hesabı onaylananlara ödül veriyorlar onları kaçırmayın. Nasıl alınacağını ekledim. 11.05.2021 Edit Konunun asıl açılış amacı : Bütün gün film, dizi oyunlarla vaktini öldürenlere, Tipim nasıl, saçmasapan fiziksel özelliklerinizi kafaya takıp -çözülemeyecek sorunlara kafa yorup- enerjisini tüketenlere Ülkenin siyasi gündemine maruz kalıp ruhunu çürütenlere ilham kaynağı olmak. Böyle bir dünya var arkadaşlar ve buna 2 gündür beraber şahit oluyoruz, 1 aydır takipteyim. O 1 aylık süreci konu içinde paylaştım. Konu içinde herhangi coin tavsiyesi vermeyeceğim fakat araştırın dünyalarca coin var kendi kararınızı kendiniz verin. Dikkat edeceğiniz en önemli husus arkasındaki kitle. Bugün shibin bu noktaya gelmesi. Namı değer DOGE-Killer adıyla piyasa çıktı amaçları doge'ye rakip olmaktı ve arkasında çok ciddi sağlam kitlesi vardı. Yine twitter'da fenomen hesapların yaptığı reklamlar çabasıyla buralara geldi. Panik yapıp yükseliyor diye de her coine atlamayın. çok hareketli geçiyor, her an her şey olabilir. Her şeye hazırlıklı olun. 100$doların 2dakikada eriyebilir. Her şeye hazırlıklı olun her zaman. Lütfen gaza gelip yüksek miktarda alım yapmayın, o iş kumara döner. Shit coinin geleceği var mıdır yok mudur ? Bunu bilemeyiz fakat kısa vadede kazandırdığı bir gerçek ortada. Shib'den sonra ne var ? Bunu ilk zamanlarında yakalamak önemli. Şunu da aklınıza yazın shit coine yatırdığınız para gözden çıkardığınız miktarda olsun dönerse sizindir, dönmezse yolunuza bakacak paranız olsun. Konu ilk açıldığında yazılanlar .... Öncelikle nasıl alırım, nasıl yaparım gibi sorulara cevap vermeyeceğim. Baştan belirteyim. Youtube'da her şey var. Bu günleri kaydetmek amacıyla yazılmış bir konudur. Amacım referans kasmak değil. ! Son 1 aydır takipteyim. Grafik, analiz, whitepaper öğrenmeye çalışıyordum. BNB / XRP / GATE gibi coinler aldım. kar ettim mi elbette ettim :) Alım yaptığımda BNB 530'du şuan 640 XRP 0.90 şuan 1.5 GATE canımım için 3.5'du şuan 7 Ben bu piyasaya girdiğimde DOGECOIN 0.07'ydi yani 1 ayda 10x yaptı. Almadım. Niye ? -Yok shit coin yok bi halta yaramaz yok sayısı fazla. ALMADIM. Gittim ADA gibi coinlere yatırım yaptım. Bi halta yaramadı. 20 nisanda shib coini keşfettim. Milleti dinleyip dogecoini kaçırdık. Alım yaptığım yerler, 1800, 2300, 3600 civarı 3600den 900'lere düştüğünü gördüm. Satmıyorum ulan dedim. Ve dün shibcim roketi taktı Burda SS'siz konu açılmaz. ![]() ve shib binance'ye gelir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1BE9FCC1E -- 6 Ekim 2021; 8:28:40 > |
SHIB Coin Forum: En Son Güncellemeler ve Bilgiler
SHIB, Shiba Inu esinlenerek yaratılmış bir kripto para birimidir ve giderek popülerlik kazanmaktadır. Eğer SHIB coin hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, SHIB Coin Forum mükemmel bir kaynaktır.
SHIB Coin Forum Özellikleri
- SHIB coin ile ilgili en son haberlere ve güncellemelere erişim
- Diğer SHIB sahipleri ile bağlantı kurma ve fikir alışverişi yapma fırsatı
- SHIB pazarı hakkında uzman görüşleri ve analizleri
- SHIB madenciliği ve staking hakkında rehberler ve destek
SHIB Coin Forum'dan Nasıl Yararlanabilirsiniz?
- SHIB ekosistemi hakkında en son gelişmeleri takip edin.
- SHIB coin satın almak ve satmak için en iyi platformları öğrenin.
- SHIB cüzdanlarını ve saklama yöntemlerini araştırın.
- SHIB topluluğuna katılın ve diğer yatırımcılarla etkileşim kurun.
SHIB Coin Forum, SHIB coin hakkında kapsamlı bilgi arayanlar için değerli bir kaynaktır. İster yeni başlayan bir yatırımcı ister deneyimli bir trader olun, SHIB Coin Forum size ihtiyaç duyduğunuz bilgileri sağlayacaktır.