Şimdi Ara

Kripto Para Günlüğüm//#SHIB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
203
Cevap
14
Favori
11.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konu içeriğinde sürekli kazanıyormuş gibi algı oluşturmak istemiyorum, yeni girecek olan arkadaşlar her şeye her an hazırlı olsun ve gözden çıkardığınız miktarda alım yapın.

3 yıl önce yaşananlar yine bir gün olacak sürekli kazanacağız diye bir şey yok.

Bu konuyla ilgili son mesaja 2 video bırakıyorum kripto dünyasını özetleyen kısa kamu spotu niteliği taşıyacak video. Yüksek miktarda alım yapacaksanız iyi düşünün.

Söyle bir gerçekte var ekonomisi kötü olan ülkeler için büyük bir fırsat.

Kar ettiyseniz en az ana paranızı çıkartabilecek şekilde satın o coinleri.

Şu konuya da değinmek isterim, insanlara hali hazırda 100x kazandırmış coinlere yüklü miktarda alım yapmayın. Twitter ve sağda solda duyduğunuz coinlerin grafiklerine bakın kısa zamanda ne kadar kazanmışlar. Twitter da dipten alıp sırf kendileri daha fazla kazanmak için insanları o coine yönelten tipler var, bunlara dikkat edin.

Aldığınız coinin telegram gruplarına katılın.

Yine konu içersinde pancakeswap gate.io ile ilgili sorun yaşıyorsanız. Telegram'da türkçe gruplar mevcut ve orda yardımcı olabilecek çok insan var ben de sora sora öğrendim.

Telegramı kullanın.!

Son mesaj 1 günde ne olabilir ?

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/149084218

---------

Ref paylaşmayım dedim ama konu içeriğinde paylaşanlar var

O kadar emek veriyoruz adam gelip ref atıyor konuya Kripto Para Günlüğüm//#SHIB 

Gate.io kullanıyorum, gate.io da yoksa pancakeswap pancakeswap'a metamask cüzdanımı kullanıp alım yapıyorum.

Yeni kayıt olacaklar için ikimizinde kazanacağı link bırakıyorum

https://www.gate.io/signup/3907398

Son mesajda ayrıntıları yazdım, yeni kayıt olup da hesabı onaylananlara ödül veriyorlar onları kaçırmayın. Nasıl alınacağını ekledim.

11.05.2021 Edit

Konunun asıl açılış amacı :

Bütün gün film, dizi oyunlarla vaktini öldürenlere,

Tipim nasıl, saçmasapan fiziksel özelliklerinizi kafaya takıp -çözülemeyecek sorunlara kafa yorup- enerjisini tüketenlere

Ülkenin siyasi gündemine maruz kalıp ruhunu çürütenlere ilham kaynağı olmak.

Böyle bir dünya var arkadaşlar ve buna 2 gündür beraber şahit oluyoruz, 1 aydır takipteyim. O 1 aylık süreci konu içinde paylaştım.

Konu içinde herhangi coin tavsiyesi vermeyeceğim fakat araştırın dünyalarca coin var kendi kararınızı kendiniz verin. Dikkat edeceğiniz en önemli husus arkasındaki kitle. Bugün shibin bu noktaya gelmesi. Namı değer DOGE-Killer adıyla piyasa çıktı amaçları doge'ye rakip olmaktı ve arkasında çok ciddi sağlam kitlesi vardı. Yine twitter'da fenomen hesapların yaptığı reklamlar çabasıyla buralara geldi.

Panik yapıp yükseliyor diye de her coine atlamayın. çok hareketli geçiyor, her an her şey olabilir. Her şeye hazırlıklı olun.

100$doların 2dakikada eriyebilir. Her şeye hazırlıklı olun her zaman.

Lütfen gaza gelip yüksek miktarda alım yapmayın, o iş kumara döner.

Shit coinin geleceği var mıdır yok mudur ? Bunu bilemeyiz fakat kısa vadede kazandırdığı bir gerçek ortada. Shib'den sonra ne var ? Bunu ilk zamanlarında yakalamak önemli.

Şunu da aklınıza yazın shit coine yatırdığınız para gözden çıkardığınız miktarda olsun dönerse sizindir, dönmezse yolunuza bakacak paranız olsun.

Konu ilk açıldığında yazılanlar ....

Öncelikle nasıl alırım, nasıl yaparım gibi sorulara cevap vermeyeceğim. Baştan belirteyim. Youtube'da her şey var. Bu günleri kaydetmek amacıyla yazılmış bir konudur. Amacım referans kasmak değil. !

Son 1 aydır takipteyim. Grafik, analiz, whitepaper öğrenmeye çalışıyordum. BNB / XRP / GATE gibi coinler aldım. kar ettim mi elbette ettim :)

Alım yaptığımda BNB 530'du şuan 640

XRP 0.90 şuan 1.5

GATE canımım için 3.5'du şuan 7

Ben bu piyasaya girdiğimde DOGECOIN 0.07'ydi yani 1 ayda 10x yaptı. Almadım. Niye ?

-Yok shit coin yok bi halta yaramaz yok sayısı fazla. ALMADIM.

Gittim ADA gibi coinlere yatırım yaptım. Bi halta yaramadı.

20 nisanda shib coini keşfettim. Milleti dinleyip dogecoini kaçırdık. Alım yaptığım yerler, 1800, 2300, 3600 civarı Kripto Para Günlüğüm//#SHIB  az aldım ama 110 milyon satmadım.

3600den 900'lere düştüğünü gördüm. Satmıyorum ulan dedim.

Ve dün shibcim roketi taktı Kripto Para Günlüğüm//#SHIB 

Burda SS'siz konu açılmaz.

ve shib binance'ye gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1BE9FCC1E -- 6 Ekim 2021; 8:28:40 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

SHIB Coin Forum: En Son Güncellemeler ve Bilgiler

SHIB, Shiba Inu esinlenerek yaratılmış bir kripto para birimidir ve giderek popülerlik kazanmaktadır. Eğer SHIB coin hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, SHIB Coin Forum mükemmel bir kaynaktır.

SHIB Coin Forum Özellikleri

• SHIB coin ile ilgili en son haberlere ve güncellemelere erişim
    • Diğer SHIB sahipleri ile bağlantı kurma ve fikir alışverişi yapma fırsatı
    • SHIB pazarı hakkında uzman görüşleri ve analizleri
    • SHIB madenciliği ve staking hakkında rehberler ve destek

SHIB Coin Forum'dan Nasıl Yararlanabilirsiniz?

• SHIB ekosistemi hakkında en son gelişmeleri takip edin.
    • SHIB coin satın almak ve satmak için en iyi platformları öğrenin.
    • SHIB cüzdanlarını ve saklama yöntemlerini araştırın.
    • SHIB topluluğuna katılın ve diğer yatırımcılarla etkileşim kurun.

SHIB Coin Forum, SHIB coin hakkında kapsamlı bilgi arayanlar için değerli bir kaynaktır. İster yeni başlayan bir yatırımcı ister deneyimli bir trader olun, SHIB Coin Forum size ihtiyaç duyduğunuz bilgileri sağlayacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ELON REİSSSS

• artık yemişim projesini analizini whitepaper'ını şuan takibimde olan bir shit coin var.

Dün giriş yaptım an itibariyle 2x yaptı.

Gün içinde 10x gördü fakat çok tepetaklak gidiyor. 3-5 bişi kazanırsam onu da paylaşırım.

• hocam gateio güvenilir bir borsa mı peki ?

• Güvenilir borsa diye bir şey yok

Paran giderse hakkını arayabileceğin bir kuruluş yok şuanda.

Fakat işlem hacmine göre ne kadar güvenilir olabileceğine kendin karar ver.

https://coinmarketcap.com/tr/rankings/exchanges/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1BE9FCC1E -- 9 Mayıs 2021; 9:58:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1BE9FCC1E

Güvenilir borsa diye bir şey yok

Paran giderse hakkını arayabileceğin bir kuruluş yok şuanda.

Fakat işlem hacmine göre ne kadar güvenilir olabileceğine kendin karar ver.

https://coinmarketcap.com/tr/rankings/exchanges/

hocam kimlik göndermek falan sıkıntı olmuyor değil mi , sonuçta imzamız falan var ya üzerinde

• Bunu kimse bilemez. Ben sana sıkıntı olmaz derim 2 gün sonra site hacklenir gelip burda bana söversin. Benden nie kimlik istiyor bunlar diye düşünüyorsan. Açtığın hesabı banka hesabı gibi düşün. Bankada hesap açarken de kimlik veriyorsun

Bu tür kaygıların varsa bulaşma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bunu kimse bilemez. Ben sana sıkıntı olmaz derim 2 gün sonra site hacklenir gelip burda bana söversin. Benden nie kimlik istiyor bunlar diye düşünüyorsan. Açtığın hesabı banka hesabı gibi düşün. Bankada hesap açarken de kimlik veriyorsun

banka türkiye içinde biri bir şey yapsa suçu olur yurt dışına verdiğini düşün birde

• izayoi kullanıcısına yanıt

Yukarda belirttim, bir sorun yaşanırsa hakkınızı arayacağınız bir yer yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

banka türkiye içinde biri bir şey yapsa suçu olur yurt dışına verdiğini düşün birde

Alıntıları Göster

hocam aslında imza kısmını kapatıp yüklersek bir sıkıntı olmaz gibi sonuçta sadece isim soyisim tc ile falan ne yapabilirler ki ?

• quote:

Bunu kimse bilemez. Ben sana sıkıntı olmaz derim 2 gün sonra site hacklenir gelip burda bana söversin. Benden nie kimlik istiyor bunlar diye düşünüyorsan. Açtığın hesabı banka hesabı gibi düşün. Bankada hesap açarken de kimlik veriyorsun

Binance ve btctürk güvenilir diyolar. Arkadaşlarım ordan alım satım yapılıyolar sıkıntısız girip çıktılar.

Ayrıca konu içeriğinde göremedim fakat özetle kaç tl yatırdınız kaç tl kardasınız şuan yani. Onu söyleyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

Resimlerde gözüküyor ya, 200 doları 2000 dolar yaptığım?

• quote:

Resimlerde gözüküyor ya, 200 doları 2000 dolar yaptığım?

Resim açılmadıda bende tamamdır şimdi açıldı.

Shibayı almak için gate io mu kullandınız ?

Gate iodan aldıysanız gate ioya paribudan tron aktarıp mı aldınız ? Binancede shiba yok çünkü

• duymuştum ama almadım büyük riskli olduğu için. ytd

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

Paribu hiç kullanmadım.

Ziraat bankası > binance > gate.io şeklinde USDT aktarımı yapılabilir. YouTube ilgili videolar mevcut.

• Bunu da ekleyim kalsın burda

2000 civarlarında alım yapmıştım. 9000 civarlarına çıktı yaklaşık 4xdi satmadım.

Şuan 3-4 arası dolanıyor izliyorum.

Görselde kullanılan site pancakeswap. Nedir ne değildir yotutube da var.

Yatırdığım parayı alıp izlemeye devam ederim Kripto Para Günlüğüm//#SHIB 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1BE9FCC1E -- 9 Mayıs 2021; 18:4:27 >
  • Hocam PancakeSwap'da CAKE stake ediyormusunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bunu da ekleyim kalsın burda

2000 civarlarında alım yapmıştım. 9000 civarlarına çıktı yaklaşık 4xdi satmadım.

Şuan 3-4 arası dolanıyor izliyorum.

Görselde kullanılan site pancakeswap. Nedir ne değildir yotutube da var.

Yatırdığım parayı alıp izlemeye devam ederim  

hocam siz gateio ya kimliğinizi göndermiştiniz değil mi , imzalı bir şekilde kimlik fotoğrafı yüklediniz yani , ben ehliyet yüklemiştim binanceye ama imza kısmını kapatmıştım photoshop ile burayada o şekilde yüklesem sıkıntı olur mu sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 10 Mayıs 2021; 2:9:53 >

• poyrazispir12 kullanıcısına yanıt

Hayır stake etmiyorum, sadece borsalarda olmayan shit coini almak için kullanıyorum

• Ne istedilerse verdim. Üye olurken bu kaygıyı yaşamadım ben.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.