Şimdi Ara

Kripto Para Borsalarının Ülke Borsalarını Ortadan Kaldıracağı Gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kripto para borsalarına dünyaca hucüm var. Yakın gelecekte ülke borsaları İstanbul borsası gibi borsalar ortadan kalkacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Borsalar kalır da hacimler çok düşer, paralar kripto borsalara akar. Örneğin öyle ilginç bir ülkede yaşıyoruz ki ekonomi bakanı, merkez bankasi başkanından çok (powell) borsayı cumhurbaşkanının saçma sapan söylemleri etkiliyor. Bende bütün param borsada olacağı yerde binance üzerinde tutuyorum.
    Üzücü gerçekten. İnsanlar kriptonun güvenilmez, stabil olmadığını düşünür aslında genelde ama tersi :D bizim borsa daha belirsiz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ry4n kullanıcısına yanıt

bizim borsayı bırak ülkenin işi sıkıntı bir gün 1 TL = 0 birim olabilir...

• Kripto daha kazancli uzun vade guzel kaarlar birakiyor

Covid dususunde yaklasik 5 bin dolarlik yatirim bana 33 bin dolar kazandirdi spot piyasada
    Fantom almistim eth vb baya guzel sepet yaptim hem dolarin yukselisinden kaar ettim hemde coinlerkn yukselisinden

Btc 4500 dolardi altcoin sepeti yaptik direkt

Aralik ayinda yine ayni dusuk fiyatlarda 33k birakirmis aslinda

Şuan cogu coin yukseldi dogru coini bulmak mesele

Vadeliden uzak durun yeter borsanin parasi haram hemen gidiyor:D is kumara donuyor kaybettikce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 30 Mart 2024; 16:20:58 >
  • FTX kurucusu ve FTX musterilerinin paralarini calan Sam Bankman Fried 25 yil hapis cezasina captirildi sartli tahliye icin en az 13 yil hapis yatmasi gerekiyor. Yasalara gore 100 yil ceza almaliymis. NY savcilari ayrica 40 yil ceza talep etmisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaosa kaos eklendi, fazlası olmaz bu kripto işinde, kimse sanal paraya kendi isteğiyle geçmez zorla geçirmek için de işin iyice suyunu çıkaracaklar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.