Şimdi Ara

Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13.062
Cevap
137
Favori
464.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim herşeyim tamam ama bir durum varki çok fena kartlarımı nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum daha doğrusu 280x toxic in 75 80 derece de kullanabileceğim bir ayar bulamadım. kullanan arkadaşlara pm gönderdim fakat bir dönüş alamadım. Sıkıntı büyük. Kendşm bir şeyler yapıyorum fakat kartlar çok ısınıyor 88 derece gördüm
  • Arkadaşlar hepinize merhaba.

Öncelikle Deniz Bey'e ardından da hepinize teşekkürler faydalı bilgiler ve paylaştığınız tecrübeler için.
    1 hafta kadardır takip ediyorum sizi, öncesindeki postlarınızı da okumaya çalıştım.
    Samimi olarak bu işe yatırım yapmak için geç kalıp kalmadığımı öğrenmek istiyorum.Eğer hala geç değilse 2 sistemle aranıza katılabilirim:)

Sistem hedefim üçerli ekran kartı(her bir sistem için).7950. ama piyasada yok gibi sanki 280x de yapabilirim ikişerli.Beni sistem hakkında yönlendirin lütfen. Anakartı işlemcisi vs.(biliyorum çok önemli değiller)
    Fabrikamızdaki sanayi elektriğini kullanarak yaklaşık %25-30 luk bir elektrik karı hedefliyorum. Kar denilecek kadar bişey tutmuyordur heralde elektrik:)
    EN KÖTÜ 2 BİLGİSAYARIM OLACAK!! bu işe gireceksek de böyle girmek en mantıklısı sanırım:) Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: GodOfTheArena

quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

iplediği zamanda """ AMK""" almış başını gitmiş olacak

Aman ha yanlışlık olmasın

Klavye şürştü...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerembalcan

Arkadaşlar hepinize merhaba.

Öncelikle Deniz Bey'e ardından da hepinize teşekkürler faydalı bilgiler ve paylaştığınız tecrübeler için.
    1 hafta kadardır takip ediyorum sizi, öncesindeki postlarınızı da okumaya çalıştım.
    Samimi olarak bu işe yatırım yapmak için geç kalıp kalmadığımı öğrenmek istiyorum.Eğer hala geç değilse 2 sistemle aranıza katılabilirim:)

Sistem hedefim üçerli ekran kartı(her bir sistem için).7950. ama piyasada yok gibi sanki 280x de yapabilirim ikişerli.Beni sistem hakkında yönlendirin lütfen. Anakartı işlemcisi vs.(biliyorum çok önemli değiller)
    Fabrikamızdaki sanayi elektriğini kullanarak yaklaşık %25-30 luk bir elektrik karı hedefliyorum. Kar denilecek kadar bişey tutmuyordur heralde elektrik:)
    EN KÖTÜ 2 BİLGİSAYARIM OLACAK!! bu işe gireceksek de böyle girmek en mantıklısı sanırım:) Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

intel anakart ve işlemci olarak g2020 alabilirsin.dahili gpu olduğundan dolayı direk monitörü anakart çıkışına bile bağlayabilirsin.bendede 2 adet sistem mevcut.2500-2600 khash ile kazmaya devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sorix

quote:

Orijinalden alıntı: maniac

quote:

Orijinalden alıntı: sorix
    bu rakamdan aşağı bulman biraz zor bende 7950 var aldığım hız 660

660 Kh/s değerini hangi ayarlarla aldınıız ?

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
    setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1

color 02
    cgminer --scrypt -ohttp://ltc.give-me-coins.com:3333 -u USERNAME -p PASSWORD --scrypt -w 256,256,256 --shaders 0 --intensity 20,20,20 -v 1 -g 1 --lookup-gap 2,2,2 --thread-concurrency 21712,21712,21712 --gpu-engine 1100,1100,1100 --gpu-memclock 1500,1500,1500 --gpu-memdiff 0,0,0 --gpu-powertune 20,20,20 --temp-cutoff 90,90,90

Miner dan uzun süreli bi çalışma sonrası ekran görüntüsü varsa atarmısın. Bu ayarlarla Rejected ratiosu nedir ?

• arkadaşlar tüm söylenenleri eksiksiz ve sırasıyla yaptım ancak durum bu program çalışmıyo bir türlü yardımcı olabilirseniz sevinirim.Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka
    Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka

• quote:

Orijinalden alıntı: g1kdr

arkadaşlar tüm söylenenleri eksiksiz ve sırasıyla yaptım ancak durum bu program çalışmıyo bir türlü yardımcı olabilirseniz sevinirim.Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka

Alakası yok gibi ama ben yine de söylemiş olayım. Bende ilk seferde firewall'dan dolayı çalışmamıştı. Bilgin olsun varsa onu kapatıp dene istersen.

• bu şekilde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz01

quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

evet elektirik faturası geldi.

tam 3 katı...

Peki toplam kaç kw harcamışsınız ve kaç kartla?

ayrıntıyı vermek istemiyorum.

ama fatura gelince çok şaşırmayın diye söyledim.

Hocam damdan düşer gibi 3 katı demekle olmaz, kaç kartla 3 katı geldi fatura ? Hangi rakamın 3 katı ? Ayrıca güç kaynağınız nedir ?

10x3=30 TL işte

• hocam şimdi sence direk litecoin mi kasmak daha mantikli yoksa az da olsa islem hacmi olan alternatif 2013de baslamis paralari kasmak mi? exchange olarak gunluk belirli araliklarla islem yapilabilen coinleri kasp btc veya ltc ye çevirip usd almak mı?
  • quote:

iplediği zamanda """ AMK""" almış başını gitmiş olacak

Çok feci manidar olmuş yalnız, hayırlısı
  • geçen sene başı bana arkadaş dediydi mining diye bişi varmış diye. o zaman gireydim 79xx bende alırdım belki şimdiye 2-3 tane :)
  • Kim ne derse desin bu is uzay kurulum yapmadan olmayacak gibi su an 2 tane 280 toxic le 1.6 mhas ile kasiyorum. Kartlar ustteki 83 derece alttaki 73 derece. Her biri 800 khas kasiyor. Uzay kurulumla nelere dikkat etmek lazim ?

• eski cüzdanını geri yüklemeyi bilmeyenler varsa şu şekilde yapıyorsunuz dediklerim xp için geçerli

önce programı kapatıyoruz sonra C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Litecoin klasörünün altındaki wallet.dat dosyasını kopyalıyoruz başka bir yere daha önceden yedeğini almış olduğumuz cüzdanımızın gene dat uzantılı olan ismini wallet.dat olarak değiştirip diğer dosyayla değiştiriyoruz

sonra çalıştır>cmd yapıyoruz c de program filesin içinde litecoin klasörüne giriyoruz litecoin-qt.exe -rescan yazıp enterliyoruz sonra program tekrar açılıp günümüze kadar güncelliyor bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorix -- 10 Ocak 2014; 11:40:37 >
  • Appdata da litecoin klasorune geri yuklerseniz ve cuzdani calistirirsaniz geri yuklemis olursunuz

• Arkadaşlar Asus R9 280x ile 700-800'ler alırken, 500-600 aldığı da oluyor. Dashboard kısmını diyorum. Sizlerde de böyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkantipi

quote:

Orijinalden alıntı: g1kdr

arkadaşlar tüm söylenenleri eksiksiz ve sırasıyla yaptım ancak durum bu program çalışmıyo bir türlü yardımcı olabilirseniz sevinirim.Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka

Alakası yok gibi ama ben yine de söylemiş olayım. Bende ilk seferde firewall'dan dolayı çalışmamıştı. Bilgin olsun varsa onu kapatıp dene istersen.

firewall kapatıp denedim ama netice aynı ekran kartını başka bir sisteme takıp deneyecem artık sistemle ilgili olabilir sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: volkantipi

Arkadaşlar Asus R9 280x ile 700-800'ler alırken, 500-600 aldığı da oluyor. Dashboard kısmını diyorum. Sizlerde de böyle mi?

1000+ aldığı da oluyor mu?
  • konuyu takipteyim, inşallah hepiniz umduğunuz paraları kazanırsınız ama bana bütün bunlar fos geliyor, sanki amd nin bir oyunu gibi, insanlar deli gibi amd ekran kartı alıyor, 2 alan sonra 2 daha alıyor, coin kazanıcam mantığıyla elinize geçen gerçek bir değer yok (tl-vs) ama almaya devam ! şu coin ler 1 dolara inse çıkmasa hepiniz battınız, şçyle yada böyle bu işin sonunda kazanan amd dir.

Bende bu işe girsemmi diye bakınıyorum bayadır ama bana borçla kart alıp bunu yapmak mantıklı gelmedi. Başta dediğim gibi umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız.
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.