Şimdi Ara

Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka (633. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.062
Cevap
137
Favori
464.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 631632633634635
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilker_mania

Paypal ın cıkısı da kapanmış. bir tek doge olarak cıakrtabılıyoruz. Napıyorsunuz sizler coıntellect üyeleri beklıyor musunuz yoksa cıkartıyor musunuz?

çıkarıyorum ben beklemek riskli geliyor birde bu gidişle paypalın açılması zaman alır.

Açıkçası sistem hemen patlamayacak ancak şu bir gerçekki sistemden para çıkışını önlemek için limitler yükseltilecek. Buda demek oluyor ki örneğin 500 euro altı yatırım yapan insanlar kazancı olmadan hatta kıl payı kendini kurtaracak büyük yatırımcılar içinde 7-8 ay daha devam edecek maksimum sonra patlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broon

quote:

Paypal ın cıkısı da kapanmış. bir tek doge olarak cıakrtabılıyoruz. Napıyorsunuz sizler coıntellect üyeleri beklıyor musunuz yoksa cıkartıyor musunuz?

çıkarıyorum ben beklemek riskli geliyor birde bu gidişle paypalın açılması zaman alır.

Açıkçası sistem hemen patlamayacak ancak şu bir gerçekki sistemden para çıkışını önlemek için limitler yükseltilecek. Buda demek oluyor ki örneğin 500 euro altı yatırım yapan insanlar kazancı olmadan hatta kıl payı kendini kurtaracak büyük yatırımcılar içinde 7-8 ay daha devam edecek maksimum sonra patlar.

aynen sistem buyuk kar getirecek daha buyuk ıhtımalle de patlamasına çok var ama cidden yüze yirmi zarara ragmen cıakrtmak gerekır. yanı 100 euro verıp 200 euro alacaksa bırısı en basından beri yuzde 20 sı 40 euro yapar ıyı para aslında ama en azından ben toplamda odedıgım parayı cıakrtana kadar paramı cıakrtacagım sornası da patlasa bıle ıcım yanmaz en azından. ama daha var cıdden sıstemın cokmesıne yoksa bu onlemı almazlardı ve sistem göçerdi. boyle bır onlem alıyorlarsa var daha 3-5 ayı bence en azından.

• İnşallah dediğiniz gibi olur. En azından 1 ay daha patlamasın da koyduğumu geri alayım. Artık kârdan vazgeçtim.

Girerken Mayıs'a kadar devam eder diyordum ama bence 1-2 aya kadar patlar.
  • bişeyin patlıcağı yok bu millet niye tribe giriyo kendi kendine anlamıyorum. Adamlar dolandırıcı olsa

1 -Paket alımını sınırlamaz

2 - Başlangıçta sadece küçük paket seçeneği sunmaz

patlamıcak mı patlıcak mı diye düşünücekseniz hiç yatırmayın yada boşverin ordaki parayı oluruna bırakın bu kadar basit hep aynı muhabbet. Ay bu ay patlıcak yok diğer ay patlıcak o zaman yatırmayın risk olmadan kazanç olmaz ihtiyacınız olmayan miktarla giriş yapın böyle sistemlere sizi üzmesin sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtekin34

bişeyin patlıcağı yok bu millet niye tribe giriyo kendi kendine anlamıyorum. Adamlar dolandırıcı olsa

patlamıcak mı patlıcak mı diye düşünücekseniz hiç yatırmayın yada boşverin ordaki parayı oluruna bırakın bu kadar basit hep aynı muhabbet. Ay bu ay patlıcak yok diğer ay patlıcak o zaman yatırmayın risk olmadan kazanç olmaz ihtiyacınız olmayan miktarla giriş yapın böyle sistemlere sizi üzmesin sonra

şöyle ki ilk basta sozlesme lımıtlerını kaldırsaydı 5000 lık lerı kım ne kadar alırdı bu var. 5000 euro dan avzgecmeyecek adam yok mu var tabıkı suraya bır 5000 mı koysam da unutsam dıyen ama sımdıkı akdar populer olamzdı. ben gec gırdım ama ben gırdıkten sonra tahmınıme gore benım gırdıgım ana gore olan uye sayısı 3 katını gectı coıntellect de. eger patlayacaksa denmez patlamak zorunda 1.5 ıl olsun farketmez cunku bu parasal bır sıstem ve kapıtalızmın pek destekleyecegı bırsey degıl ama dedıgımız gıbı bu sımdı olmayacak.
    dedıgın gıbı sozlesmeyı erken yapıraıblırdı ama erken yaptırıp vurgun yapıp kacsaydı bu kadar kazanamazdı.

benzer sıstemelr her alanda var ben mıcrosoft azure sıstemle de calıstım benzer sıstem saatı 2 dolar gıbı bırseydı 16 cekırdeklı 64 gb ramlı makıneyı kıralıyorsun after effect projenı dırek renderlıyorsun mesela. ha o da kar getırıyor hatta ısıne ve yerıne gore bundan da fazla getırıyor. 2 dolar verıp 20 doalrdık ıs yaptırıyorsunuz saatlıgıne ama nıye kımse duusnmuyor onu patlayacak dıye.
    1mıcrosoft
    2:para dırek akmıyor sıstemde.
    ıısn ıcınde para olan her sıstem gunun bırınde patlar :D

• quote:

quote:

bişeyin patlıcağı yok bu millet niye tribe giriyo kendi kendine anlamıyorum. Adamlar dolandırıcı olsa

şöyle ki ilk basta sozlesme lımıtlerını kaldırsaydı 5000 lık lerı kım ne kadar alırdı bu var. 5000 euro dan avzgecmeyecek adam yok mu var tabıkı suraya bır 5000 mı koysam da unutsam dıyen ama sımdıkı akdar populer olamzdı. ben gec gırdım ama ben gırdıkten sonra tahmınıme gore benım gırdıgım ana gore olan uye sayısı 3 katını gectı coıntellect de. eger patlayacaksa denmez patlamak zorunda 1.5 ıl olsun farketmez cunku bu parasal bır sıstem ve kapıtalızmın pek destekleyecegı bırsey degıl ama dedıgımız gıbı bu sımdı olmayacak.
    dedıgın gıbı sozlesmeyı erken yapıraıblırdı ama erken yaptırıp vurgun yapıp kacsaydı bu kadar kazanamazdı.

benzer sıstemelr her alanda var ben mıcrosoft azure sıstemle de calıstım benzer sıstem saatı 2 dolar gıbı bırseydı 16 cekırdeklı 64 gb ramlı makıneyı kıralıyorsun after effect projenı dırek renderlıyorsun mesela. ha o da kar getırıyor hatta ısıne ve yerıne gore bundan da fazla getırıyor. 2 dolar verıp 20 doalrdık ıs yaptırıyorsunuz saatlıgıne ama nıye kımse duusnmuyor onu patlayacak dıye.
    1mıcrosoft

Tabi ki patlayabilir ama bence batıcağından değil. Nedeni ise bazı güçler insanların kalkınmasını, refah düzeyinin artmasını istemez ve bu nedenle böyle bir girişimi desteklemez. Patlıcaksada daha en az 1 yılı olduğunu düşünüyorum. Çünkü sistem üzerinde sürekli çalışmalar var ve adamların yaptığı sponsorluklar var. Sisteme para yatırdığında ortalama 50 günde yatırdığın parayı kazanıyosun ve kontratın devam süresince para cebine kalıyo. Al yatırdığını gerisiyle devam et... Batma korkusu varsa aç gözlülük yapmaya gerek yok. sonuçta sistem devam ettikçe her zaman kazandırıcak Allah ömür verdikçe de ha bugün kazanmışınız ha yarın. Alın yatırdığınız parayı karınızla tekrar paket alın sürekli onu kullanın. Akmasada damlasın bi süre sonra zaten patlamazsa kendiliğinden akmaya başlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtekin34 -- 2 Şubat 2015; 16:07:52 >

• quote:

quote:

quote:

1mıcrosoft

Tabi ki patlayabilir ama bence batıcağından değil. Nedeni ise bazı güçler insanların kalkınmasını, refah düzeyinin artmasını istemez ve bu nedenle böyle bir girişimi desteklemez. Patlıcaksada daha en az 1 yılı olduğunu düşünüyorum. Çünkü sistem üzerinde sürekli çalışmalar var ve adamların yaptığı sponsorluklar var. Sisteme para yatırdığında ortalama 50 günde yatırdığın parayı kazanıyosun ve kontratın devam süresince para cebine kalıyo. Al yatırdığını gerisiyle devam et... Batma korkusu varsa aç gözlülük yapmaya gerek yok. sonuçta sistem devam ettikçe her zaman kazandırıcak Allah ömür verdikçe de ha bugün kazanmışınız ha yarın. Alın yatırdığınız parayı karınızla tekrar paket alın sürekli onu kullanın. Akmasada damlasın bi süre sonra zaten patlamazsa kendiliğinden akmaya başlar :)

aynen. Ya zaten bu işe giren adam havaya ucabıleegı parasını aytırmalı. yanı benım kaybedecek durumum da yoktu 100 euroya muhtacken yatırdım onu aldım. ama ansıl ıyı oldu kredı akrtımdan cektım kart lımıtımı de komısyonsuz apraya cevırmsı oldum elektrıgımı falanımı krıamı falan odedım işte :D

• CryptoPay kullanan var mı? Bilgi verebilir misiniz? 100 Euroya yaklasti hesap cekmek istiyorum.
  • Up..
  • 1 aydır benim ve arkadaşımın hatta nette okursanız çou kişilerin paypaldanda doge olarakta parası yatmıyor.
  • Arkadaşlar ben bu işi para kazanma tarafında değilim!

Bu işlerin ekrankartı GPU suna yük olduğu aşikar!

Yıpratma payı nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: badtrip

Arkadaşlar ben bu işi para kazanma tarafında değilim!

Bu işlerin ekrankartı GPU suna yük olduğu aşikar!

Yıpratma payı nedir acaba?

Çok rica ederim para kazanma tarafında ol.

• Değişik bir btc kazanma sitesi :)

http://btc-flow.com/r/1720924d6e
  • bu bizim cointellect withraw limiti mi koymus. para cıkartma lımıtı koymuş galiba benım lımıtım 0,03xx euro :d

dolayısıyla para cıkısları durmus ynı sızde de aynı mı?
  • 10 euro cikardim gecen gun cryptopay ile şuan haftalık limit koymuşlar..
  • halen vgalar ile kazıttıran var mı? yoksa bitti mi o devir, baya bi zamandır uzak kaldm konudan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Marilyn

10 euro cikardim gecen gun cryptopay ile şuan haftalık limit koymuşlar..

Ben ne zamandır para bıle cıakrtmıyorum kı ortalama bır aydır hıc cıkartmadım. lımıt koymuslar da 6 euro bıle cıkartamadım dün.
  • Bence bizim mitte bu sistemi kullanmalı parmakizi eşleştirmeleri robot resim taramaları resim taramaları az bir harcama ile millete yaptırılabilir. adamların 911 çağrı merkezleri bile hindistanda

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Marilyn

bu hangi sistem?

benim cointellect bu şekilde çözümü yok mu bunun 100 euro dan fazla param içeride şu an. hangi ödeme sistemini denersem deneyeyim bu halde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_mania -- 24 Şubat 2015; 14:45:18 >
  • 
Sayfa: önceki 631632633634635
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.