Şimdi Ara

Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka (630. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.062
Cevap
137
Favori
464.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 628629630631632
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cointellect'e başlaayı düşünüyorum bende bir ortakla 100 Euro'luk pakete girmeyi düşünüyoruz.
    Nedir ne yapalım, bu arada kendi adıma hesap açtım, paketi de yeni hesap açarak alıp %10'unu almayı hedefliyorum.

1- Direk Kredi Kartından 100 Euro verelek alalım mı? Başka ucuza alma imkanımız var mı?
    2- Paraları gün aşırı sistem dışında nasıl tutabiliriz? Yarın kapatıp gitmesinler diye?
    3- Parayı Nakit şekilde bankaya en MASRAFSIZ ve kolay şekilde nasıl alabiliriz?

90 Günlük 100 Euro'lük pakette %10 alırsam paket 90 Euro'ya denk gelecek
    90 Euro'da kendini 40 günde amorti ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Cointellect'e başlaayı düşünüyorum bende bir ortakla 100 Euro'luk pakete girmeyi düşünüyoruz.
    Nedir ne yapalım, bu arada kendi adıma hesap açtım, paketi de yeni hesap açarak alıp %10'unu almayı hedefliyorum.

1- Direk Kredi Kartından 100 Euro verelek alalım mı? Başka ucuza alma imkanımız var mı?
    2- Paraları gün aşırı sistem dışında nasıl tutabiliriz? Yarın kapatıp gitmesinler diye?

en kolay yöntem paypal ancak 50euronun altında işlem yapamıyorsun diğer sistemler için doge coin olarak 0.1 euro cryptopay için 10 euro olması gerekiyor ancak onlarda transfer işlemleri 2-3 basamaktan oluşuyor. bu iki yolu tercih edeceksen önceki mesajlardan yada cointellect forumlarından ya da ekşiden bir bak işlem basamaklarına okadar detaylı burdan yazmayayım zaten görsel olarak anlatımları mevcut.

yurtdışı alışverişlerine taksit yapan bir kartın var ise onlarla almanı tavsiye ederim sistem patlamaz düzenli gider ise cebinden hiç para çıkmamış olur. dediğin gibi ikinci accounttan al paketi ancak ilk accountunu'da mutlaka birisinin referansı ile al bu sistemin işleyişini çözemedim henüz pmde'de bahsettiğim gibi ama şunu örnek veriyim kendi ana hesabımda günlük 0,017 msah ile kazı yaparken 0.300 euro alıyorum bu hesaba bağlı açtığım ikinci hesapla 0,010 msah kazı yaptığım halde günlük 0,330 euro alıyorum daha az olmasına rağmen referansa daha fazla para veriyor. üstelik referansın yaptığı mining işleminde ana hesabada bir miktar gidiyor halen anlamış değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: elfmrt

quote:

Cointellect'e başlaayı düşünüyorum bende bir ortakla 100 Euro'luk pakete girmeyi düşünüyoruz.

en kolay yöntem paypal ancak 50euronun altında işlem yapamıyorsun diğer sistemler için doge coin olarak 0.1 euro cryptopay için 10 euro olması gerekiyor ancak onlarda transfer işlemleri 2-3 basamaktan oluşuyor. bu iki yolu tercih edeceksen önceki mesajlardan yada cointellect forumlarından ya da ekşiden bir bak işlem basamaklarına okadar detaylı burdan yazmayayım zaten görsel olarak anlatımları mevcut.

yurtdışı alışverişlerine taksit yapan bir kartın var ise onlarla almanı tavsiye ederim sistem patlamaz düzenli gider ise cebinden hiç para çıkmamış olur. dediğin gibi ikinci accounttan al paketi ancak ilk accountunu'da mutlaka birisinin referansı ile al bu sistemin işleyişini çözemedim henüz pmde'de bahsettiğim gibi ama şunu örnek veriyim kendi ana hesabımda günlük 0,017 msah ile kazı yaparken 0.300 euro alıyorum bu hesaba bağlı açtığım ikinci hesapla 0,010 msah kazı yaptığım halde günlük 0,330 euro alıyorum daha az olmasına rağmen referansa daha fazla para veriyor. üstelik referansın yaptığı mining işleminde ana hesabada bir miktar gidiyor halen anlamış değilim.

Para aktarma yöntemlerini araştırdım bana sadece bu yöntemlerden en iyisini en önerileni söylerseniz güzel olur :))
    Dodge-BTC-Havale gibi sistemin ana hattı olarak yazmanız yeterli olur

1. Ana Hesabı refsiz üye olarak açtım, site bana otomatik bir ref kodu tanımladı.
    2. Hesaptan da 100 Euro'luk pakedi alıp ilk ana hesabın ref ile üye oldum.

1. hesaptan sadece %10 beklentim var
    2. hesaptan ise Cloud Mining üzerinden beklentim var
    Kendi bilgisayarımdan mining yapmak istemiyorum iki hesap içinde, bır sıkıntı olur mu?

• quote:

quote:

quote:

Para aktarma yöntemlerini araştırdım bana sadece bu yöntemlerden en iyisini en önerileni söylerseniz güzel olur :))
    Dodge-BTC-Havale gibi sistemin ana hattı olarak yazmanız yeterli olur

1. Ana Hesabı refsiz üye olarak açtım, site bana otomatik bir ref kodu tanımladı.
    2. Hesaptan da 100 Euro'luk pakedi alıp ilk ana hesabın ref ile üye oldum.

1. hesaptan sadece %10 beklentim var
    2. hesaptan ise Cloud Mining üzerinden beklentim var
    Kendi bilgisayarımdan mining yapmak istemiyorum iki hesap içinde, bır sıkıntı olur mu?

hesaplarınızdan mining yapmamanız bir sıkıntı oluşturmaz zaten birçok otoritenin (kastım yabancı bitcoin forumları) dediği üzere ortada bir mining işlemi olmadığından sistem bir ponzi şeması olduğundan miningle alakası yok çalışan programın ne iş yaptığını bir IT'ci olarak ben bile çözemiyorum, zaten bitconin ne olduğu üzerine yapılan tartışmalarda terör ögütüne hizmet eden süper bilgisayar ağından tutunda devletlerin artık süper bilgisayarlar üretme yarışına girmemek için torent vari bir süper bilgisayar sistemi oluşturduğu konusunda paranoyalar döndü durdu artık kim neye inandıysa olayın girdi benim bile kafam karışık şahsen...

neyse kafanızı karıştırmayayım;
    1-hesaptan %10 beklentinizi alacaksınız;
    2-satın aldığınız kontratın tahaüt ettiği meblayı alacaksınız;
    3-mining yapmanıza gerek yok sıkıntı teşkil etmez;

tabi sistem patlamadığı süreceki bu sistemin en az 8 ay gideceğini düşünüuorum.

• Arkadaşlar merhaba öncelikle bu işlere yeni merak saldım ve pek parlak bir sistemim yok bitcoinde 140Mhash/s civarında kazıyorum. Ancak cgminer sistemini birinci sayfadaki gibi yaptım. Programı çalıştırdığımda önce bir url daha sonra kullanıcı adı daha sonrada şifre istedi işkillenip girmedim bana yardımcı olup en azından sistemim neler yapabiliyor bunu görmemi sağlayacak birisi var mı Ayda 3-5 kuruş çıkarsın sistem yükselteyim biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOZ07 -- 3 Ocak 2015; 22:36:17 >
  • BTC-3 nin bu mesajını gören oldu mu?

Dear customers!

To celebrate the new 2015 year, we offer a discount on trading fee. In order to get the discount, your trading volume from December 27st to January 11th (Moscow time) needs to reach:

1) 500 BTC for 0.15% fee.
    2) 1500 BTC for 0.1% fee.
    3) 4000 BTC for 0.05% fee.
    4) 10000 BTC for 0.01% fee.

Discount will apply from January 12th to February 28st (Moscow time).
    Only trading volume in pairs: BTC/USD, BTC/RUR, BTC/EUR, BTC/CNH, BTC/GBP, LTC/BTC, NMC/BTC, NVC/BTC, TRC/BTC, PPC/BTC, FTC/BTC, XPM/BTC. is accounted for.

Wire Transfer & SEPA

Deposits and withdrawals by bank transfer will be processed with delays from December 26, 2014 January 12, 2015

İşlem hacmimiz 1/2/3/4 lerden birinde olduğunda bize fee yi geri verecekmiş :D
    Doğru mu anladım yoksa yanlış mı :d anadilim gibi olmasa da bunu demek sıtıyor galıba.

• Selamlar,

makinanızla birşey kazarsanız karlı olmaz. O dönemi geride bıraktık artık. Arkadaşlar gibi dilerseniz cloud mining yapmayı deneyebilirsiniz.

Kendinize iyi bakın.
  • An itibariyle cointellect de 10 euro altı dogecoin çıkartma işleminden vrgi alınmıyor ve

Dahası hesabımda bir iki gündür çekmediğim 15,3 euro vardı hesaba göre

15,3*2,80=42,84 tl ediyor normalde sistemden paypala cıakrttıgımızda her türlü daha fazla kar ettiriyordu ama
    ve yıne normalde 10 euro 65.000 doge edıyordu şu an 73,000 (küsürünü yazmıyorum) doge dıyor ve doge oalrak cıakrttıgım için
    15,3=122,000 (küsürünü yazmıorum)
    122,000 doge = 0.07076 BTC (POLONEIX)
    0.07076 = 19,25 $

hesabın başındakı anlatmak ıstedıgım ise
    15,3 (euro) *2,80=42,84
    19,25 (dolar)*2,30 = 44,27

Yani bence su an içeride ne kadarınız avrsa poloneix uzerınden dırek cıakrtabılırısnız su an baya kara geçti coıntellect. Btc 320 dolarken bıle bu akdar yapmıyordu...

DAHA FAZLA bılgı almak ve daha fazla kazanmak için referans linkim: https://cointellect.com/?code=7f38f61f

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_mania -- 5 Ocak 2015; 13:08:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Selamlar,

makinanızla birşey kazarsanız karlı olmaz. O dönemi geride bıraktık artık. Arkadaşlar gibi dilerseniz cloud mining yapmayı deneyebilirsiniz.

Kendinize iyi bakın.

Hocam cloud mining nasıl yaparım rehperde yazmıyor biraz yardımcı olabilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOZ07 -- 5 Ocak 2015; 14:56:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CXY07

quote:

Selamlar,

Kendinize iyi bakın.

Hocam cloud mining nasıl yaparım rehperde yazmıyor biraz yardımcı olabilir misiniz

hocam PM attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_mania

quote:

Orijinalden alıntı: CXY07

quote:

Selamlar,

Kendinize iyi bakın.

hocam PM attım.

Aynı soruyu bende soracaktım

• Shappire 6870 ekran karti var. Bu ise bulasmali miyim ?

Cloud mining hk bilgi verebolirseniz sevinirm.

Elektrik dert degil. Zaten yuklu geliyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 6 Ocak 2015; 8:09:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Shappire 6870 ekran karti var. Bu ise bulasmali miyim ?

Cloud mining hk bilgi verebolirseniz sevinirm.

Elektrik dert degil. Zaten yuklu geliyor .

6870 zaten hicbir getirisi olmayan bir kart. elektrik ucretsiz olsa bile ugrastigin zamana degmez.
  • günlük 1 eurodan fazla kazanamıyorsun cloud sistemlerde ben daha o değeri bile yakalayamadım gerçi ancak illa yapacağım diyorsan yardımcı olabilirim.
  • Arkadaşlar cloud mining yapan siteleri iyi inceleyin araştırın ondan sonra girin. Zira bunların çoğu titan saadet zinciridir. Çoğu site gerçekte bitcoin madenciliği bile yapmıyor. O yüzden sakın olaki yüklü miktarda sözleşmeler yapmayınız. Sabah uyandığınızda site orada olmayabilir :) İçinizi acıtmayacak kadar yatırım yapın. Burda çok fazla cointellect refi veren arkadaş var ama bitcoin forumlarında bu siteye hiç güvenilmiyor onuda söyliyim.
  • quote:

günlük 1 eurodan fazla kazanamıyorsun cloud sistemlerde ben daha o değeri bile yakalayamadım gerçi ancak illa yapacağım diyorsan yardımcı olabilirim.

zla akzanamıyorsun dedın. burada gunluk 10 euro akzanan da var da. ben en dusugunu yaptım mesela gunluk 1,10 eurom garantı yatıyor hıc sasmadı 20 gundur.

@olcaytu2005
    evet dogrudur u-guvenılmeyebılır. ben de guvenmeyerek gırdım kı halen de guvenmıyorum ama onlemımı alıyorum gunluk cıakrtıyorum paramı. göçecekse en azından ıcerıde kalanı göçsün dıyorum. elbette bırgun de gocecek.

ref paylasanalrdan bırısı de benım bu arada reflıgımı kabul edenesıstem ıle ılgılı ayrdımcı oluyorum ama kımseyı alması ıcın ıkna etmıyorum. sonucta herkesın kendı dusuncesı ve herkesın kendı ıradesı. benı de kımse ıkna etmedı hesabımı kıtabımı yaptım oyle ırdım. aslında dedıgın gıbı bu ıse gırerken de 99 euro yu sıldım kafamdan rısk aldım yanı. dedıgın gıbı ucup gıtme ıhtımalı de var. sonucta kıme ne dıyeceksın kıme dava acacaksın veya kım bu adamlar kımse bılmıyor :D

• ilker_mania kullanıcısına yanıt
    Aslında para ayırabilsem bende girecektim 6 aylık felan ama riske edemedim bitcoin alıp exchange sitelerine girdim. Yine aynı miktarda kazanıyorum iyi bir altcoin tutturursam :)Bitcointalk forumunda varmısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcaytu2005

Aslında para ayırabilsem bende girecektim 6 aylık felan ama riske edemedim bitcoin alıp exchange sitelerine girdim. Yine aynı miktarda kazanıyorum iyi bir altcoin tutturursam :)Bitcointalk forumunda varmısın?

orayı gızlı takıp edıyorum :D daha hiç kaydolmadım inanki :D:D usenmezsem oalcagım ama bır ara :D (ıkı yıla yakındır )
  • 100 euro ile cointellecte girdim , ortada mining falan yok arkadaşlar sistem de patlayacak ama 50 gün dayansa attığım parayı çıkarıyorum.Arada da dogecoini ikiye katlayan
    cryptodoublea yoolayım oradan btcye oradan da havale etmeyi düşünüyorum.

Cryptodouble kullanmış olan var mı ?
  • ilker_mania kullanıcısına yanıt
    Ben kontrat satin alarak degil mining yaparaktan bahsettim ayni seyleri konusuyorsak siz hangi donanimla 1.10 euro aliyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elfmrt -- 9 Ocak 2015; 1:42:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 628629630631632
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.