Bildirim
Kredisi Onaylanan Var mı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bende dün başvurdum hala sonuç bekliyorum, internette araştırdım 1 haftadır bekleyenler var. Tahminim başvuru fazla o yüzden uzun sürüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de bekliyorum. Halen değerlendirmede. -
Hem vakıfa hem ziraate başvuruda bulundum. Bugün de vakıfa mail attım. Geri dönüş olursa sizi bilgilendiririm.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Cumartesi başvurdum
Mesajla sonucu bildireceğiz mesajı geldi
Hala sonuç gelmedi
Bende başvurdum dükkanda iş yok gelmiyor erzak alırım eve ne olur ne olmaz diye ama çıkacağını sanmıyorum.
Bizim gelir normalde ortalamanın üstü ama durumlar cidden kötü biz bile sıkıntı çekeceğimizi düşünüyoruz üzülüyorum insanlar ne zorluklar çekecek.
Çocuklarımıza 18 yıl nasıl ellerini ceplerimizden çekmeyip Bütün zor ve bizi aşan durumlarda dahi bizden yardım beklediklerini anlatacağız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F84D677 -- 9 Nisan 2020; 22:48:40 >
Bazı kişilere 3 bin lira kredi çıkmış, insanlar talep ettikleri tutarı alamamış. Ben daha beklemedeyim, yanıt alan varsa bilgilendirsin lütfen.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X